Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eminmisiniz?Değiştiremezsin.
Şaka şaka.Eminmisiniz?
Değiştirdin mi devrem ? geri dönüş yapmadın bir sorayım dedim.Eminmisiniz?
YesDeğiştirdin mi devrem ? geri dönüş yapmadın bir sorayım dedim.
BNT | Benita mı bu DevremDeğiştirdin mi devrem ? geri dönüş yapmadın bir sorayım dedim.
Ben asker arkadaşım anlamında ''Devrem'' demiştim, lütfen fesatlık yapmayalım.BNT | Benita mı bu Devrem
Hangi hesabının şifresini değiştirceksin acaba¿Şifremi Güncellemek İstiyorum, Nasıl Değiştirebilirim?
@BNT | Benita , @Devrem , @BabaPro bunların hepsi aynı kişi mi diye sordum ama siz neyin fesatını anladınız çok merak ediyorum?Ben asker arkadaşım anlamında ''Devrem'' demiştim, lütfen fesatlık yapmayalım.![]()
Reis sakin ol tartışmaya bu kadar hazır olma, mesajımızda mecaz vardı. Ayrıca bu soruyu muhattabına sorarsanız belki o cevap verebilir. Bildiklerimizi aleni söylemek bize düşmez, biz kinaye yapar geçeriz.@BNT | Benita , @Devrem , @BabaPro bunların hepsi aynı kişi mi diye sordum ama siz neyin fesatını anladınız çok merak ediyorum?