Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Fenerin maçı var ya belki ondanSelamlar
Arkadaşlar forum 17.781 üye sayısına ulaşmış durumda lakin; tüm paylaşımlar, beğeniler, yorumlar toplasan 100 kişi arasında dönmekte.
17.681 kişi nerede ? bilen varsa yazsın.![]()
Hergün mü ?Fenerin maçı var ya belki ondan![]()
Güzel tespit +1Hergün mü ?![]()
Tatile Cikmislar Tekkan KardesimSelamlar
Arkadaşlar forum 17.781 üye sayısına ulaşmış durumda lakin; tüm paylaşımlar, beğeniler, yorumlar toplasan 100 kişi arasında dönmekte.
Herkes mi ?Tatile Cikmislar Tekkan Kardesim
Tekkan kardeşe selamlar.Selamlar
Aleyküm selam kardeşim benim.Tekkan kardeşe selamlar.![]()
Şey gibi düşün telegram da IPTV atan kanallar var ya 3 kişi atar gerisi Avcı olur durum böyle gibiSelamlar
Arkadaşlar forum 17.781 üye sayısına ulaşmış durumda lakin, tüm paylaşımlar, beğeniler, yorumlar toplasan 100 kişi arasında dönmekte.
Latife Yaptim Bilmiyorum Genede Olabilir Havalar Cok SicakHerkes mi ?![]()
İşte bahsettiğim 100 kişilik ekip toplanıyor yine reis. hergün hortlatırım konuyu, bakalım farklı kardeşlerimiz olacak mı. Hem fener maçı da geçmiş olurBak Herkes Buraya Toplandi Nerdeler Diyordun
Fermi ye selamlar.
Ayrıca bu konuda çok haklısın üstad, farklı konulara da yönelmek gerek . forumda çoğu üyenin haberi bile olmadığı her türden bölüm var.hep aynı tür konu paylaşımları olmasından mütevellit herlez sıkıldı sanırsam biraz konuları çeşitlendirmek gerekli farklı konularada değinmek gerek herkez beleş maç film linkleri peşinde ve bundan dolayıda hep bu türr paylaşımlar oluyor çoğunlukla farklı bir konu actığımızda kimse yorum bile yazmıyor