Herkes Nerede ?

Bende denizdeydim denizde olduğum halde foruma girmeyi ihmal etmedim ara ara girdim ama kışın daha çok mesaj olur çünkü Süper Lig daha yeni başlacak yavaş yavaş giriş yaparlar foruma
Maaleset yaşantımızda bunlardan çok var.Kurtuluş yolu bu eğitimle olmaz,acilen modern reform yapılması şart.(Tabiki bence)🧿💫

Ben burdayım ama Nexfy ile ilgileniyorum.

Bende burdayım forum dostları herkese selam😀

Nadir görülsemde her gün uğruyorum en az 1 defa

Yaz tatili bitinceye kadar zaman zaman görünürüm ;)

Herhalde en çok nerede olduğu merak edilen iki kişi
UzunMuhalefet ve Ümitmod dur 😎

hep aynı tür konu paylaşımları olmasından mütevellit herlez sıkıldı sanırsam biraz konuları çeşitlendirmek gerekli farklı konularada değinmek gerek herkez beleş maç film linkleri peşinde ve bundan dolayıda hep bu türr paylaşımlar oluyor çoğunlukla farklı bir konu actığımızda kimse yorum bile yazmıyor acıkcası bu güne özel belki ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONU FENERBEHÇE'nin maçı etkilemiş olabilir:

12 Ağustos sonrası herkes burada olsun Yoklucam ‼️

Hergün bir veya iki kere girip çıkıyom ben, bilidirim mesaj varsa onlara dönüyorum.

Bu şekil ilgimi çeken birşey daha varsa, araştırıyorum.

Sanırım tatil zamanı diye sakinlik var, birde paylaşılcak yeni içerikler artık azalmaya başlıyor.

Yeni birşeyler hareketlendirebilir belki :/

Iyi forumlar dilerim

Birkaç gün önce bir üye yardım istemiş, sorunun ne olduğunu biliyorum ama daha iyi yardımcı olmak için Youtubeden ilgili video bulup paylaştım, arkadaş bir beğeni tuşuna bile basmadı.....

Bence bir konu açan üye yapılan her türlü yoruma ilgi alaka göstermeli.

Selamlar

Arkadaşlar forum 17.781 üye sayısına ulaşmış durumda; lakin tüm paylaşımlar, beğeniler, yorumlar, toplasan 100 kişi arasında dönmekte.
17.681 kişi nerede ? bilen varsa yazsın. :)

01/07/2026 üye sayısı 34.679
Ümit mod gidince herkes ortadan kayboldu adam gereksiz yere banlamislar

Evet ne oldu arkadaşlara acaba , güzel listeler geliyordu ;)
UzunMuhalefet yurt dışında yerleşme sıkıntılarını aşınca dönecek idi, ÜmitMod da başka bi başlıkta yeni bir proje ile döneceğini söyledi geçen başka bir başlıkta, bir önceki mesajda iki demişim ama GoldVod listeyi paylaşan arkadaşı da unutmamak lazım :)

Son düzenleme:
forum acilmadan once dizi film isini cloudstream mac isini vavoo tasiyordu hala oyle. İnsanlar aradiklarinda daha iyisini bulamazlarsa ya aramalarini azaltirlar ya da vazgecerler. Ben trendin daha da azalacagi gorusundeyim cunku gercekten cloudstream cok iyi daha ne kadar iyi olabilir. birde sanirim korsan dizi filmin mactan getirisi daha yuksek.

Son düzenleme:
40 mesaj doldurmam gerekiyo

Millet bu dönem Fındıkta. Fındığını topluyor

Geri