Herkes Nerede ?

site forumunun insan dogrulama eklentisi sayesinde cogu zaman site error veriyor. ugrasmaktan osandim arada girerse geliyorsum

Su aralar Forum yoruyor bazen siteye giriliyor bazen girilmiyor bazen girildiğinde herşey çok yavaş çalışıyor o da moral bozuyor bu aralar Forum da dolaşan aktif olan insan sayısı da azaldı sanırım

Su aralar Forum yoruyor bazen siteye giriliyor bazen girilmiyor bazen girildiğinde herşey çok yavaş çalışıyor o da moral bozuyor bu aralar Forum da dolaşan aktif olan insan sayısı da azaldı sanırım
evet son zamanda site de bi yavaslik var girmek icin 2 saate yakin ugrastim bir ara giremiyorsun da şuanda bir problem yok sanirim

Bu aralar forumda bir ölü toprağı var bir sessizlik hakim hayrolsun

buralarda dqgınık haldeyiz🫣

Kimler Burda,ve Nasılsınız?Hâl Hatır Sorayım Dedim.:coffee:

Kimler Burda,ve Nasılsınız?Hâl Hatır Sorayım Dedim.:coffee:
Ben her zamanki gibi buradayım 😝 keyfim yerinde denilebilir hayat biraz yoruyor ama olsun 👍 şuanda aktif bir şekilde uygulamamı geliştirmeye devam ediyorum

Ben her zamanki gibi buradayım 😝 keyfim yerinde denilebilir hayat biraz yoruyor ama olsun 👍 şuanda aktif bir şekilde uygulamamı geliştirmeye devam ediyorum
Eyvallah Kardeşim. Hayat Bazen Yorucu Olabilir.Ama Asla Pes Etmek Olmaz.
Hayat Hayallerle Var Olur.Hayallere Ulasmak İçin Surekli Koşmak Gerekir.
Hayaller Bizleri Bir Amaç İçin Hayatta Tutunmamızı Sağlar.
Gelecek Hayal Edenlerle,Şekillenir.

Selamlar

Arkadaşlar forum 17.781 üye sayısına ulaşmış durumda; lakin tüm paylaşımlar, beğeniler, yorumlar toplasan 100 kişi arasında dönmekte.
17.681 kişi nerede ? bilen varsa yazsın. :)
Normaldir bu görüntü. 🙂

Bazı kişiler sessiz sedasız işine yarayan bilgileri alır ve köşesine çekilir. Bazıları ise sürekli mücadele eder, paylaşır ve etrafındakilere katkı sağlar (sen, Atakan, Patron ve adını şu an sayamadığım diğer emekçiler gibi).

Herkes memnun olamaz, herkesi memnun etmek de mümkün değildir. Nice forumlar açıldı, kapandı; kimler geldi, kimler geçti...

Ama şu kaçınılmaz bir gerçek ki; Sinetech sayesinde çok insan, belki daha önce hiç ilgisi yokken bir hobi edindi, APK/Android dünyasını tanıdı. Benim gibi 25 yıldır macOS kullanan birinin bile bu alana ilgi duymasını sağladı.

Bazen bir forumun değeri üye sayısıyla değil, hayatına dokunduğu insan sayısıyla ölçülür.Sevgi ve Saygılarımla....

Selamlar

Arkadaşlar forum 17.781 üye sayısına ulaşmış durumda; lakin tüm paylaşımlar, beğeniler, yorumlar toplasan 100 kişi arasında dönmekte.
17.681 kişi nerede ? bilen varsa yazsın. :)
Çoğu uygulamalar için üye oluyor diye düşünüyorum indirdikten sonra bi daha ayda bir uğruyorlardir muhtemelen

Doktor geldiyse herkes burada 🤔

Üretici nüfus azalmış,bizim gibi tüketiciler artmış olsa gerek...

Hemen geldik burdayizzzzz😃😃😃

Bugün gergin bir hava heryerde :unsure: şeytanın yularını kim saldıysa bağlasın şu iblisi :rolleyes:

Geri