Bende yaşıyorum aynı sıkıntıyısite forumunun insan dogrulama eklentisi sayesinde cogu zaman site error veriyor. ugrasmaktan osandim arada girerse geliyorsum
evet son zamanda site de bi yavaslik var girmek icin 2 saate yakin ugrastim bir ara giremiyorsun da şuanda bir problem yok sanirimSu aralar Forum yoruyor bazen siteye giriliyor bazen girilmiyor bazen girildiğinde herşey çok yavaş çalışıyor o da moral bozuyor bu aralar Forum da dolaşan aktif olan insan sayısı da azaldı sanırım
Ben her zamanki gibi buradayımKimler Burda,ve Nasılsınız?Hâl Hatır Sorayım Dedim.![]()
Eyvallah Kardeşim. Hayat Bazen Yorucu Olabilir.Ama Asla Pes Etmek Olmaz.Ben her zamanki gibi buradayımkeyfim yerinde denilebilir hayat biraz yoruyor ama olsun
şuanda aktif bir şekilde uygulamamı geliştirmeye devam ediyorum
Normaldir bu görüntü.Selamlar
Arkadaşlar forum 17.781 üye sayısına ulaşmış durumda; lakin tüm paylaşımlar, beğeniler, yorumlar toplasan 100 kişi arasında dönmekte.
17.681 kişi nerede ? bilen varsa yazsın.![]()
Böyle bir yer burası az ama öz insan var merak ederler sizleriKimler Burda,ve Nasılsınız?Hâl Hatır Sorayım Dedim.![]()
Çoğu uygulamalar için üye oluyor diye düşünüyorum indirdikten sonra bi daha ayda bir uğruyorlardir muhtemelenSelamlar
Arkadaşlar forum 17.781 üye sayısına ulaşmış durumda; lakin tüm paylaşımlar, beğeniler, yorumlar toplasan 100 kişi arasında dönmekte.
17.681 kişi nerede ? bilen varsa yazsın.![]()
Hep Beraber İnsallah @altanaktan1971 Hocam.Guzel Yorumlarınız İçin,TeşekkürlerBöyle bir yer burası az ama öz insan var merak ederler sizleri
İyi ki varlar.
@birdirbir Kardeşim,Hoşgeldin.Gene Kim Kızdırdı Seni.Bugün gergin bir hava heryerdeşeytanın yularını kim saldıysa bağlasın şu iblisi
![]()