Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkürler. Now biraz geç açılabiliyor. Kimseyle rekabet etme gibi bir amacımız yok. Sadece bir alternatif olabilir şu anda uygulama.Emeklerinize sağlık, dreamstar w4 cihazım var yükleyip deneme fırsatım olmadı ama xiaomi 13 pro plus telefonumda sorunsuz çalıştı now tv gibi bazı kanallarda açma sorunu var.
İnatbox gibi bir uygulamaya benzerlik, alternatif veya rekabet amaçlı kurulsuysa çok ama çok eksiği var sanırım. Kanal sayıları çok az, sinema kanalları yok, yabancı kanal seçeneği yok, gelişim gösterirse daha iyi olur.
Teşekkür ederim. Box desteği yok fakat çalışıyor çoğunda. Çok kullanışlı olmasada kumanda ile de çalışıyor. Destekleriniz sürdükçe ben de gelişmesi için elimden geleni yapacağım.Merhaba;
Tv Box emulatorde test ettim. İlk açtığımda tam sayfa reklam verdi, kapatınca altta yine reklam vardı. 2. açılışta reklam yoktu. 3. açılışta en altta yine reklam barı çıktı. Test aşamasında olduğu için belirtme ihtiyacı duydum.
Kumanda desteği de yok sanırım. Mouse ile kontrol edebildim.
Bende çok hızlı açıldı uygulama ve kanallar da çok hızlı açıldı.
Kanal kartları çok ufak kalmış, responsive özelliği yok sanırım. Genel anlamda arayüz tvbox ve kumanda için mutlaka geliştirilmeli.
Tabii ki uygulama daha çok yeni farkındayım ve çok güzel bir gelişme göstereceğini düşünüyorum.
Bence kendinize ait bir uygulama yapmanız çok değerli. Elinize sağlık.
Bendede next 4k pro var açılışta Cok beklıyor sonra acılıyorNextstart 4k ve pro da acılış ekranını gecemedi 2cihaz da
Evet next start 4k da uygulamayı bir iki denemede calıstıBendede next 4k pro var açılışta Cok beklıyor sonra acılıyor
Biraz beklerseniz devam ediyor. Bazen yapıyor bunu.Uygulama için teşekkürler, emeğinize sağlık. Ancak mor kanallar bir süre sonra donup kalıyor haberiniz olsun.
Neyin kotası?Teşekkürler ama kota dolmuş.
Teşekkür ederim. Sen ve senin gibi daha bilgili arkadaşların da yardım ve yönlendirmesiyle öğrenmeye başladık diyelim@Adnan K. Abi eline emeğine sağlık. Bir merakla koyulduğun bu zorlu yolda 0 bilgiyle kurcalaya kurcalaya bir şeyler başardın önce sinetech mobil uygulaması yapıp şimdi ise canlı TV uygulaması yaptın seni tebrik ederim tekrar emeğine sağlık.![]()