🖥 Her platform için dosya paylaşım , Süper uygulama ✔

dehakan7

Müdavim
Konular
344
Uygulama ismi LocalSend, windows, linux, macos, anroid, ios için ücretsiz üye bile olmadan sadece kur ve gönder şeklinde açık kaynak yazılım.

Son düzenleme:
Uygulama ismi Local Send, windows, linux, macos, anroid, ios için ücretsiz üye bile olmadan sadece kur ve gönder şeklinde açık kaynak yazılım.

pairdrop.net sitesini de alternatif olarak eklemek isterim. Farklı internet ağında olan farklı cihazlar arasında sadece tarayıcıdan girerek dosya gönderebilirsiniz.

hocam sizin paylaştığınız kaynaklar çok güzel. Çocuktu , işti derken bilgisayardan uzak kaldım 6-7 sene kadar ve çok şey değişmiş sizin için top uygulamalar siteler olarak bir konu açarsanız çok kişi faydalanır diye düşünüyorum.
Aslında şöyle uygulamaları denemeden paylaşmıyorum zaten , çoğunlukla ihtiyacım olduğunda google üzerinden arayınca bulduğum bilgileri sentezleyerek sonuca ulaşıyorum , demek istediğim şu an benim için iyi olan , yarın daha iyisi çıkınca kötü olabilir sürekli takip en iyisi genelleme yapmadan ihtiyaç üzerine arama yapın , zaten foruma yazınca ihtiyacı arkadaşlar cevap veriyor, istediğiniz olabilir ama beğenen olur beğenmeyen olur dimi :)

Bilgisayara, cep telefonuna ve tv box'a kurdum. Aralarında çok rahat dosya aktarımı yapıyorum

Uygulama ismi Local Send, windows, linux, macos, anroid, ios için ücretsiz üye bile olmadan sadece kur ve gönder şeklinde açık kaynak yazılım.

Harika bir program. Kurdum hepsinde çalışıyor. Umarım güvenlidir. Teşekkürler.

Harika bir program. Kurdum hepsinde çalışıyor. Umarım güvenlidir. Teşekkürler.
Açık kaynaklı güvenilir bir uygulamadır ;) sitesinde böyle yazıyor ben yapmadığım için yinede temkinli oluyorum tüm uygulamalara :)

1736851201378

@dehakan7 Emeğinize sağlık deneyip öğrenmeye çalışalım becerebildiğimiz kadar.

Konuyu görüntüleyenler

Geri