Her Cihazda en güzel şekilde uygulamasız reklam engelleme

mertbas.28

Üye
Konular
7
Merhabalar, Hangi marka model olduğu farketmeksizin cihazlarınızda reklam engelleyebilirsiniz,arkadaşlar tek yapmanız gereken cihazınız için dns veren firmanın sitesinden dns adresi almanız ve cihazınızın dns ayarları kısmına eklemeniz yeterli olacaktır benim denediğim hemen hemen çoğu içerisinde reklam barındıran uygulamada karşıma reklam çıkartmadı bilginiz olsun

Not: DNS-over-TLS/QUIC yazan yerin altındaki dns adresinizi cihazınıza ekleyip kablosuz internet'i bir kere kapatıp açmanız gerekmektedir

Nextdns ücretsiz olarak belli bir kota veriyor kota bitince kullanamazsınız üyelik almanızı istiyor onun yerine adguard dns ile ücretsiz kullanım sağlayabilirsiniz

Nextdns ücretsiz olarak belli bir kota veriyor kota bitince kullanamazsınız üyelik almanızı istiyor onun yerine adguard dns ile ücretsiz kullanım sağlayabilirsiniz
Adguard dns için kullanım bilgileri alabilir miyiz @patr0n , görüpde kullanmak isteyenler için iyi bir rehber olur.

Adguard dns için kullanım bilgileri alabilir miyiz @patr0n , görüpde kullanmak isteyenler için iyi bir rehber olur.
Uygulama ile kullanım yapılacak ise tavsiye etmem çünkü inat tv olsun bilgin tv felan açılmıyor ve benim verdiğim dns ile onlar sorunsuz açılıyor vede reklamlarla hiç karşılaşmadım

Android cihazlarda ayarlara girince bağlantılar kısmında özel dns veya gizli dns seçeneği olur hocam oraya girip dns.adguard.com yazmanız yeterli direkt wifi ile eklemek istiyorsanız o zaman ip olarak eklemeniz gerekecek şu an aklımda değil 94 ile başlayan bir ip olması lazım Google üstünden aratarak bulunabilir bakarsanız yazın hocam lütfen

Arkadaşlar, aşağıda vereceğim adresleri, modem dns ilgili yerlerine girip modemi yeniden başlattığınızda reklamların devre dışı kalması gerekir: ben kullanıyorum. ADGUARD açık dns ler
IP4
94.140.14.14
94.140.15.15

IPv6:

2a10:50c0::ad1:ff
2a10:50c0::ad2:ff

Uygulama ile kullanım yapılacak ise tavsiye etmem çünkü inat tv olsun bilgin tv felan açılmıyor ve benim verdiğim dns ile onlar sorunsuz açılıyor vede reklamlarla hiç karşılaşmadım
İnat ne zamandan beri reklam engelleme dns kontrolü yapıyor hocam ben uzun zamandır kullanmıyorum fakat bundan yaklaşık 9 10 ay önce reklam engelleme ile kullanabiliyordum

Son düzenleme:
Android cihazlarda ayarlara girince bağlantılar kısmında özel dns veya gizli dns seçeneği olur hocam oraya girip dns.adguard.com yazmanız yeterli direkt wifi ile eklemek istiyorsanız o zaman ip olarak eklemeniz gerekecek şu an aklımda değil 94 ile başlayan bir ip olması lazım Google üstünden aratarak bulunabilir bakarsanız yazın hocam lütfen
Sizin dediğinizi de biliyorum hocam ama bazı cihaz ve internetlerde a(atıyorum eş dost wifi'sinde yada dışarda bir cafenin wifisinde) hata veriyor bağlanmıyor yani ben böyle bir sorunla karşılaşmıştım

Arkadaşlar, aşağıda vereceğim adresleri, modem dns ilgili yerlerine girip modemi yeniden başlattığınızda reklamların devre dışı kalması gerekir: ben kullanıyorum. ADGUARD açık dns ler
IP4
94.140.14.14
94.140.15.15

IPv6:

2a10:50c0::ad1:ff
2a10:50c0::ad2:ff
Evet bahsettiğim dns bu ama bu dns adreslerini direkt modeme uygulamak güvenlik açısından riskli bir işlemdir public ip olduğu için olası bi sızıntı da bütün giriş çıkışlarınız tabiri caiz ise kabak gibi ortada olacaktır onun yerine direkt ayarladan ip olarak ekleyip kullanıp veya gizli özel dns olarak kullanmak işi bitince kapatmak daha sağlıklı

Sizin dediğinizi de biliyorum hocam ama bazı cihaz ve internetlerde a(atıyorum eş dost wifi'sinde yada dışarda bir cafenin wifisinde) hata veriyor bağlanmıyor yani ben böyle bir sorunla karşılaşmıştım
Mobil veri dahil olmak üzere sorunsuz kullanıyorum hocam daha önce böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım

İnat ne zamandan beri reklam engelleme dns kontrolü yapıyor hocam ben uzun zamandır kullanmıyorum fakat bundan yaklaşık 9 10 önce reklam engelleme ile kullanabiliyordum
Atıyorum vpn yada dns uygulaması ile bakın uygulama ile diyorum yani öyle bir şekilde bağlanmaya çalışınca vpn olarak görüyor inat dns programı ve kapatmanı söylüyor uygulama açılmıyor

Atıyorum vpn yada dns uygulaması ile bakın uygulama ile diyorum yani öyle bir şekilde bağlanmaya çalışınca vpn olarak görüyor inat dns programı ve kapatmanı söylüyor uygulama açılmıyor
Vpn veya dns uygulaması ile bağlanırsanız engeller söylediğim yöntemle yaparsanız bi sıkıntı olmaz hocam şimdi gidip inat indirip kontrol edecem tekrar düzenleme yaparım mesajda bu arada inatbox mı yoksa inat tv mi ? Hangisinden bahsediyosunuz

Evet bahsettiğim dns bu ama bu dns adreslerini direkt modeme uygulamak güvenlik açısından riskli bir işlemdir public ip olduğu için olası bi sızıntı da bütün giriş çıkışlarınız tabiri caiz ise kabak gibi ortada olacaktır onun yerine direkt ayarladan ip olarak ekleyip kullanıp veya gizli özel dns olarak kullanmak işi bitince kapatmak daha sağlıklı
olabilirliği kabul, malware bytes, avast vs. gibi programlarla güvenlik önlemi de alınabilir, daha birçok güvenlik yazılımları ile

Hocam görüldüğü üzere sorunsuz bir şekilde giriş yapılıyor vpn veya dns uygulamasını engelleme şekli telefonda yüklü olan dns veya vpn uygulamasının paket adını kontrol ediyor buna göre giriş yapmanıza engel oluyor bahsettiğim yöntem ile yaparsanız kontrol edemiyor çünkü uygulama bazlı değilde cihaz ayarları üstünden oluyor
Screenshot 2024 11 04 17 44 06 768 comandroidsettingsScreenshot 2024 11 04 17 44 11 683 combeyazportproScreenshot 2024 11 04 17 44 22 282 combpbox

Vpn veya dns uygulaması ile bağlanırsanız engeller söylediğim yöntemle yaparsanız bi sıkıntı olmaz hocam şimdi gidip inat indirip kontrol edecem tekrar düzenleme yaparım mesajda bu arada inatbox mı yoksa inat tv mi ? Hangisinden bahsediyosunuz
Box olan sürümünü kullanıyorum hocam

olabilirliği kabul, malware bytes, avast vs. gibi programlarla güvenlik önlemi de alınabilir, daha birçok güvenlik yazılımları ile
Hiç bir sistem güvenli değildir hocam. Üstelik ağ üstünde izlenmenize antivirüs uygulamaları çözüm olmaz

Hiç bir sistem güvenli değildir hocam. Üstelik ağ üstünde izlenmenize antivirüs uygulamaları çözüm olmaz
Eyvallah üstad, doğru söze ne denir? Daha basit ve sıkıntı yaratmayacak uygulama ya da adres var sa ben de 4 yıldır kullandığım bu adreslerden vazgeçebilirim, android uygulamalar için kullanıyorum-kumanda-mause-kumanda vs. olmasın diye.

Hem telefonda özel dns tanımlaması olarak dns.adguard.com kullanıyorum hem de mi stick 4k için DHCP kapatıp sabit ip ile 94.140.14.14/15.15 kullanıyorum. Telefonda inat box yüklü sadece diğer uygulaması değil ve hiçbir zaman hata almadım reklam engellediği için. Hangi uygulamayı kullanırsam gereksiz reklamları (benim adıma sadece, geliştirici adına para demek neticede) görmemek için bu dns adresini kapatıyorum hiç.

Geri