HDO Drama Player v1.0.6.apk yüklenme sorunu

BtnGnz

Üye
Konular
24
HDO yüklüydü, ama bugünkü güncelleme önerinizle güncelleme kararı verdim.
Yüklü sürümü kadırdım.
Drive’dan uygulamanın önerilen yeni HDO BOX Android TV v1.1.6.apk ve Drama player v1.0.6.apk dosyalarını indirdim.
Cx File Explorer ile
HDO BOX Android TV v1.1.6.apk yüklendi ancak
Drama Player v1.0.6.apk YÜKLENMEDİ!
Yükleme ve medya dosyalarına ulaşma için İSTEDİĞİ İZİNLERİ vermiş olmama rağmen!
Çalıştırdığımda: Update Drama Player for best experience mesajı veriyor, “UPDATE” tıklıyorum, ayarlardan bilinmeyen uygulama yükleme izni istiyor, tekrar yüklemeye çalışıyor ve fakat yine aynı hata:
“Uygulama yüklenmedi.”
Benzer sorun yaşayıp çözmüş olan veya çözüm önerileri olan var mı, lütfen?
Teşekkürler.

HDO yüklüydü, ama bugünkü güncelleme önerinizle güncelleme kararı verdim.
Yüklü sürümü kadırdım.
Drive’dan uygulamanın önerilen yeni HDO BOX Android TV v1.1.6.apk ve Drama player v1.0.6.apk dosyalarını indirdim.
Cx File Explorer ile
HDO BOX Android TV v1.1.6.apk yüklendi ancak
Drama Player v1.0.6.apk YÜKLENMEDİ!
Yükleme ve medya dosyalarına ulaşma için İSTEDİĞİ İZİNLERİ vermiş olmama rağmen!
Çalıştırdığımda: Update Drama Player for best experience mesajı veriyor, “UPDATE” tıklıyorum, ayarlardan bilinmeyen uygulama yükleme izni istiyor, tekrar yüklemeye çalışıyor ve fakat yine aynı hata:
“Uygulama yüklenmedi.”
Benzer sorun yaşayıp çözmüş olan veya çözüm önerileri olan var mı, lütfen?
Teşekkürler.
HDO çalıştırdığınız zaman kendisi indiriyor en güncel sürümü, yüklemeye başlamadan çıkın ve CX dosya gezgininde "Downloads" klasörüne gidin, indirdiği dosyayı oradan yükleyin. Yüklenecektir.

HDO çalıştırdığınız zaman kendisi indiriyor en güncel sürümü, yüklemeye başlamadan çıkın ve CX dosya gezgininde "Downloads" klasörüne gidin, indirdiği dosyayı oradan yükleyin. Yüklenecektir.
Esenlikler,
Emeğiniz, zamanınız için teşekkürler. Yeni bakabildim:

Ancak, cx indirilenler altında 3 adet dosya görünüyor:
Drama Player v1.0.6.apk
dramaplayer-6.apk ve
dramaplayer-6-1.apk
her üçünü de yüklemeyi denedim, mesaj aynı “… YÜKLENEMEDİ”

HDO BOX’ta ise içeriğe tıkladığımda “Play Now”da aynı mesaj çıkıyor:
“Update Drama Player
Please update Drama Player for best experiennce.” (Buradaki çift ‘nn’ aynen mesajdaki)
Alttaki UPDATE ‘e tıkladığımda ise “downloading/YÜKLE/yükleniyor…/Uygulama yüklenmedi.” BİTTİ
Play Now tıkladığımda yine “Update…” mesajı;
ama “UPDATE “ yerine, çıkmak istediğim için “CANCEL”a tıklayınca “initializing player” ve çıkış yapılamayan bir reklam ve reklam bitince de nihayet içerik açılıyor!

Sevinelim mi üzülelim mi bilmiyorum?

Esenlikler,
Emeğiniz, zamanınız için teşekkürler. Yeni bakabildim:

Ancak, cx indirilenler altında 3 adet dosya görünüyor:
Drama Player v1.0.6.apk
dramaplayer-6.apk ve
dramaplayer-6-1.apk
her üçünü de yüklemeyi denedim, mesaj aynı “… YÜKLENEMEDİ”

HDO BOX’ta ise içeriğe tıkladığımda “Play Now”da aynı mesaj çıkıyor:
“Update Drama Player
Please update Drama Player for best experiennce.” (Buradaki çift ‘nn’ aynen mesajdaki)
Alttaki UPDATE ‘e tıkladığımda ise “downloading/YÜKLE/yükleniyor…/Uygulama yüklenmedi.” BİTTİ
Play Now tıkladığımda yine “Update…” mesajı;
ama “UPDATE “ yerine, çıkmak istediğim için “CANCEL”a tıklayınca “initializing player” ve çıkış yapılamayan bir reklam ve reklam bitince de nihayet içerik açılıyor!

Sevinelim mi üzülelim mi bilmiyorum?
Eskiden kalma her şeyi kaldırıp (hem HDO hem de Medion Player) deneyebilir misiniz?

Downloads klasörünün içindekileri de silin komple. HDO'yu yükleyip çalıştırın ve Drama Player'ı kurayım mı deyince evet deyin, kurmaya başlamadan Downloads klasörüne giderek oradaki tek dosyayı deneyin.

Eğer olmazsa bir uyumsuzluk var demektir, mobil sürümü deneyebilirsiniz.

drive harici yüklemek için HDO'nun indirme linkini verebilir misiniz?

Drive adresine giderek hdo box uygulamasının klasörüne girdim daha sonra tv box klasörüne giriş yaptım oradan drama player mevcut sürüm 1.0.6 indirdim ve açtım herhangi bir sorun yaşamadım ve bunu mobilde yaptım.

Acaba android sdk yetersiz mi diye düşündüm fakat uygulama minimum android 5 sdk istiyor box cihazının android 5 sürümünden yüksek olduğunu düşünüyorum böylece yetersiz sdk teorim çöp oldu.

Uygulama galiba tv box cihazlar için telefonumdan play store üzerinden arama yaptım fakat bir sonuç çıkmadı play store üzerinden bir bakın isterseniz varsa oradan indirin ve o şekilde deneyin.

Eskiden kalma her şeyi kaldırıp (hem HDO hem de Medion Player) deneyebilir misiniz?

Downloads klasörünün içindekileri de silin komple. HDO'yu yükleyip çalıştırın ve Drama Player'ı kurayım mı deyince evet deyin, kurmaya başlamadan Downloads klasörüne giderek oradaki tek dosyayı deneyin.

Eğer olmazsa bir uyumsuzluk var demektir, mobil sürümü deneyebilirsiniz.
Geri bildirim için:
Evet, dediklerinizi yaptım, artık güncelleme istemiyor, ama hemen bir reklam geliyor ve sonrasında videoyu oynatıyor fakat ana settings‘deki altyazıyı Turkish olarak işaretlememe rağmen Tr altyazı yüklenmiyor, yani Tr altyazı hiç yok; Subtitles off! (Turkish)
Oysa öncekinde birden çok altyazı dosyası indiriyordu? Başka bir ayar gerekiyor olabilir mi?
Ayrıca reklam sıklığı da çok abartılmış! (((
Altyazısız ve abartılı zırt pırt reklam ile, açık kalıp gazı kaçmış kola gibi, tatsızlaşmış, keyifsiz! ((((
Not: serzeniş elbette size değil, size teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Geri bildirim için:
Evet, dediklerinizi yaptım, artık güncelleme istemiyor, ama hemen bir reklam geliyor ve sonrasında videoyu oynatıyor fakat ana settings‘deki altyazıyı Turkish olarak işaretlememe rağmen Tr altyazı yüklenmiyor, yani Tr altyazı hiç yok; Subtitles off! (Turkish)
Oysa öncekinde birden çok altyazı dosyası indiriyordu? Başka bir ayar gerekiyor olabilir mi?
Ayrıca reklam sıklığı da çok abartılmış! (((
Altyazısız ve abartılı zırt pırt reklam ile, açık kalıp gazı kaçmış kola gibi, tatsızlaşmış, keyifsiz! ((((
Not: serzeniş elbette size değil, size teşekkür ediyorum.
Ben konuşanlar izleyecektim şimdi açmıyor dediği oynatıcıyı da indirdim

Bu

Peki konuşanların 5. Sezonuna kadar bulabileceğim kaliteli yerler nereler var
Dostum hiç bir uygulamada tüm içerikler çalışmaz zaten.

Bir sürü uygulama var, bir konu başlığı açarak aradığınız içerikleri sorabilirsiniz. Konuşanlar benim ilgimi çeken bir şey değil, nereden izlenir bilmiyorum.

Dostum hiç bir uygulamada tüm içerikler çalışmaz zaten.

Bir sürü uygulama var, bir konu başlığı açarak aradığınız içerikleri sorabilirsiniz. Konuşanlar benim ilgimi çeken bir şey değil, nereden izlenir bilmiyorum.
Rec tvde buldum şimdik 5. Sezona kadar teşekkürler kral 😄

İyi seyirler. Rec candır.

Teşekkürler 😄Sürekli güncellenen bir yer burası dimi mesela bi bölümler çıkıyor veya bir dizi anında ekleniyor ozaman

Anında kısmını bilemem ama aradığım her şeyi buluyorum Rec'te. Muhtemelen anında ekleniyordur.

Konuyu görüntüleyenler

Geri