HDO BOX

Konular
11
Merhaba, öncelikle hayırlısı olsun. Mi box 2.nesil kutumda kurulu olan hdobox ta türkçe altyazı off konumda. Hiç bir şekilde türkçe altyazı indirmiyor. Yardımcı olabilirmisiniz ?

Merhaba,film başlarken alt yazıyı seç , film başlayınca gözükmeyecek, sonra filmi durdur, cc kısmından yine alt yazıyı seç o zaman aktif oluyor.

Merhaba, öncelikle hayırlısı olsun. Mi box 2.nesil kutumda kurulu olan hdobox ta türkçe altyazı off konumda. Hiç bir şekilde türkçe altyazı indirmiyor. Yardımcı olabilirmisiniz ?
Her içerikte altyazı yok maalesef, eğer CC menüsüne girince Türkçe seçiliyken yanda off varsa, altyazı dosyası yok demektir.

Bende karakter sorunu yaşıyorum, çözüm var mı ?
HDO Box'ın en büyük sorunu bu, bana nadir denk geliyor ama özellikle içerik biraz eskiyse bu sorun oluyor. Aslında bir metin dosyası olan altyazıyı hazırlayan vatandaş dosyayı kaydederken UTF-8 seçip kaydetse sorun çözülecek.

1729701295348

bunun gibi canlı kanaların oldu film dizi apk varmı arkadaşlar eklerseniz sevinirim tesekkur ederim emek ve sunumlar için

Hdbox, Türkçe sorunu giderildi mi ? Bilgisi olan var mı ? Yine en iyisi bu galiba, diğerlerinin hepsi reklam içeriyor.

HDO Box için telegram kanal linkini veriyorum , sorun çözümü için takip edilebilir.

Geri