Hdo box altyazı sorunu

@Merhabalar,
Hdo box drama player kullanıyor ve altyazılar bozuk gözüküyor bu sorunun herhangi bir çözümü var mıdır? Çünkü bu şekilde izlemeye çalışmak gerçekten çok zor.

Ekli dosyayı görüntüle 3600
Görselden anladığım kadarıyla Türkçe karakter sorunları var sanırım.
Öncelikle sevgili @Sinetech 'in ilgili videosuna bir bakalım, sorun devam ederse beyin fırtınasına devam edelim.

Merhabalar,
Hdo box drama player kullanıyor ve altyazılar bozuk gözüküyor bu sorunun herhangi bir çözümü var mıdır? Çünkü bu şekilde izlemeye çalışmak gerçekten çok zor.

Siz yazınca baktım hemen bende de aynı sorun, farklı altyazılar baktım seçeneklerden hepsinde aynı, hatta alt yazı sabit kalma sorunu da oluyor.

Merhabalar,

Yayını dudurup alttaki menüde "cc" ye girip farklı altyazıları deneyin. Başka çözüm yok diye biliyorum. Alt yazıyı hazırlayan arkadaşın yazıyı kayıt ederken faklı kod ile kayıt etmesi gerekiyor.

Görselden anladığım kadarıyla Türkçe karakter sorunları var sanırım.
Öncelikle sevgili @Sinetech 'in ilgili videosuna bir bakalım, sorun devam ederse beyin fırtınasına devam edelim.
Merhaba tekrardan, sitenizi bu içeriği izledikten sonra keşfettim fakat dediğim gibi bu içerikte media playerın medion olduğu söyleniyor fakat hdo box şu an drama player kullanıyor o yüzden olmadı.

Merhaba tekrardan, sitenizi bu içeriği izledikten sonra keşfettim fakat dediğim gibi bu içerikte media playerın medion olduğu söyleniyor fakat hdo box şu an drama player kullanıyor o yüzden olmadı.
Evet eskiden meion yetiyordu sorunda yoktu zaten ne zaman drama player istedi şimdi olay dramaya döndü :)

Merhabalar,

Yabanci program oldugu icin birsey yapilamaz,film izlemek istiyorsan seyirturk u indir,100 lerce film ve altyazi destekli.pisman olmazsin.sinetech drive da var,google chorome dan da indirilir.

Geri