Hdmi kablo tv görüntü gidip gelmesi

alaybey

Üye
Konular
2
Merhaba arkadaşlar dükkanda tvbox kullanıyorduk eve lazım olunca oraya taşıdık. Dükkandanı bilgisayardan hdmi kablosu vardı önceden kullanıyorduk dün televizyona bağladığımda tv den görüntü 2-3 sn gidip geliyor sürekli devam ediyordu yeni kablo aldım ve yine aynı hatayı yapmaya devam ediyor daha önceden başına gelen varmı nasıl düzeltebilirim.

görüntü kalitesi tv de desteklenmeyen bir büyüklükte olabilir daha düşük kalitede izlemeyi deneyin. ayrıca iptv benzeri canlı yayın izliyorsanız bu sunucundan kaynaklı da olabilir. özellik ts uzantılı yayınlarda bu tür bir durumu bende yaşamıştım.

• Beğen
Tepkiler: bij
Merhaba arkadaşlar dükkanda tvbox kullanıyorduk eve lazım olunca oraya taşıdık. Dükkandanı bilgisayardan hdmi kablosu vardı önceden kullanıyorduk dün televizyona bağladığımda tv den görüntü 2-3 sn gidip geliyor sürekli devam ediyordu yeni kablo aldım ve yine aynı hatayı yapmaya devam ediyor daha önceden başına gelen varmı nasıl düzeltebilirim.
yani görüntü açılışta geliyor yayınları izlerken mi gidiyor yoksa farketmiyor mu televizyonun hdmi girişindeki soket ayakları zamanla lehim atıyor
hdmi kablo takılı iken kablo giriş yerinden tutup yukarı aşağı yapınca oynama yapıyor mu birde ona bakın

Rastgele Youtube videosu açarak aynı olay yaşanıyor mu test edin yaşanıyorsa sorun tv soket vb kaynaklı bir şey olabilir yaşanmıyorsa başka bir şeydir önce bir test edin ona göre bir arayış içine girelim hocam şimdiden kolay gelsin.

Aynı olayı Pc de yaşadım. Mouse ile yaptığım en ufak bir şey de bile (ekranı yenilemek gibi) ekran yanıp sönüyordu. HDM kabloyu değiştirdim sorun çözüldü. Umarım çözersiniz.

• Beğen
yani görüntü açılışta geliyor yayınları izlerken mi gidiyor yoksa farketmiyor mu televizyonun hdmi girişindeki soket ayakları zamanla lehim atıyor
hdmi kablo takılı iken kablo giriş yerinden tutup yukarı aşağı yapınca oynama yapıyor mu birde ona bakın
Açılışta geliyor birşey yapmazsam bile gidip gelme oluyor saniye bile değil. 3 Hdmi girişi var hepsinde aynı sorun

• Beğen
Aynı olayı Pc de yaşadım. Mouse ile yaptığım en ufak bir şey de bile (ekranı yenilemek gibi) ekran yanıp sönüyordu. HDM kabloyu değiştirdim sorun çözüldü. Umarım çözersiniz.
Televizyonda karıncalanma oluyor gidip geliyor. Hdmi kablosu yeni aynı durumu yapıyor diye değiştirmeye gittim orda denendi sorun olmadı

TV ve ya PC ilk acilista anlik ve ya bir kac saniye görüntü perdeli bulanik gösteriyorsa sonra da düzeliyorsa %100 HDMI kablosundan kaynakli sorundur. kaliteli yeni HDMI kablosu alin. gecmiste buna benzer sorun bende yasadim aninda HDMI kablosunu degistirdim. sorun kayboldu. böyle sorun yasayanlar öncelikle kaliteli HDMI kablosu alirlarsa uzun süre böyle bir sorun asla yamaz.

Son düzenleme:
Tvbox ısınma sorunu varsa yapabilir Başka emanet tvbox deneyerek aynı sorunu yaşarsanız yeni HDMI 2.1 kaliteli kablo alabilirsiniz

Geri