psikologlar doktor değildir ilaç yazamazlar.Türkiyedeki pisikologlara gidersen sadece ilaç verirler. Örnek: ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
psikologlar doktor değildir ilaç yazamazlar.Türkiyedeki pisikologlara gidersen sadece ilaç verirler. Örnek: ben
Bence bu akşam bazı şeyleri değiştirebilmek için tam zamanı.. Herkese hayırlı kandiller
aga rad suresi 27 /28 e bak anahtar ordaYok almayayım korkarım ben![]()
Sadece 4 yıllık psikoloji mezunu ise danışmanlık vermekten başka bir şey yapamaz. Psikoloji bitince üstüne Klinik Psikoloji tezli yaptıysa Uzman Psikolog olur. Bir psikyarist ile birlikte yürüttüğü tedavide, eğer farmakoloji formasyonu da varsa bazı ilaçları yazmazlar ama kullan derler. Ama 4 yıllık mezunu psikologum diye gezip ufak kare kağıtlara git bunları eczaneden al diyen çok gördüm. Hep derim, psikologluk öyle küsümsemeye gelmez. Sesinin tonlamasına bile dikkat etmek, vurgularına bile dikkat etmek zorundasın. Cidden bir sorunun varsa ve gittiysen ya da gönderildiysen o psikolog uzman olmak zorunda. Nasıl ki cerraha kendinizi teslim ediyorunuz. Anestezi sonrası Allah Kerim diyorsunuz. O koltukta konuşurken psikolog ruhunuza neşter atar. Olmadık bir damarınız kesilirse oturdğunuz koltuktan daha da beter kalkabilirsiniz. O yüzden her psikolog, psikolog değildir nazarımda.psikologlar doktor değildir ilaç yazamazlar.
aaaa bak ben bunu yeni öğreniyorum. Teşekkürler, ama behocam bir yanlışlık var psikologlar ilaç yazamaz psikiyatrizler yazabilir...
psikologlar doktor değildir ilaç yazamazlar.
Katılıyorum. Maneviyatı güçlü olan insanlar dünya da daha dirençli oluyor. Şunu unutmayın ki bu dünya Müslümana zindan kafire cennettir. Önemli olan ahiret sonsuzluk dikkat edilmesi gereken orası. Onun içindir ki bu dünyada nefes alıyorsak Allah'a sukur etmeliyiz.Git Namaz Kıl, İbadet Et,Günahlarının Affını İste.Huzur İslam'da PC Başında Yok O sistemi kır Yok bu sisteme bak ömrün geçip gider. Bide bakmışsın hayatın cikilmiş, tarraği yemişin.
Psikolog iyidir, mesela panik atak ya da yoğun anksiyete başladığında küçük bir poşet içinde nefes al ver yapmayı psikolog önerir (tavsiye değildir) psikiyatrist ise çık spor yap ya da şu ilaçları al der, ilaçlar etki edene kadar süzülürsün, koşu da ters etki eder. En çok mekan değişikliği iyi gelir, mümkünse faklı iklimli bir şehir. 13 yıl ilaç kullanıp faydasını görmeyen biriyim, olay kafada bitiyorSadece 4 yıllık psikoloji mezunu ise danışmanlık vermekten başka bir şey yapamaz. Psikoloji bitince üstüne Klinik Psikoloji tezli yaptıysa Uzman Psikolog olur. Bir psikyarist ile birlikte yürüttüğü tedavide, eğer farmakoloji formasyonu da varsa bazı ilaçları yazmazlar ama kullan derler. Ama 4 yıllık mezunu psikologum diye gezip ufak kare kağıtlara git bunları eczaneden al diyen çok gördüm. Hep derim, psikologluk öyle küsümsemeye gelmez. Sesinin tonlamasına bile dikkat etmek, vurgularına bile dikkat etmek zorundasın. Cidden bir sorunun varsa ve gittiysen ya da gönderildiysen o psikolog uzman olmak zorunda. Nasıl ki cerraha kendinizi teslim ediyorunuz. Anestezi sonrası Allah Kerim diyorsunuz. O koltukta konuşurken psikolog ruhunuza neşter atar. Olmadık bir damarınız kesilirse oturdğunuz koltuktan daha da beter kalkabilirsiniz. O yüzden her psikolog, psikolog değildir nazarımda.
Ben nefret ederim mesela. İki kere gönderdiler. İkisi de tekrar doktoruma gittiğimde, ne dedin bu insanlara sen, dağılmışlar dedi. Ben de zaten b,r daha gitmem dedim.Ablam da zaten çabucak gönderdiler bizi demişti. Çok gülmüştüm.
Hocam olay sadece kafada bitmiyor. Orada da başlıyor. Siz söyleyince hesaplayım dedim tam 29 yıl olmuş. İlaçlar, şok tedavileri, iğneler..... Öyle zamanlar oluyor ki halen, şoka götürün beni diye yalvardığım oluyor ama artık ağır Osas Sendromu ve kalp de eklendiği için hastalıklara tırsıyorlar. Yapmak istemiyorlar. Epilepsi nöbeti durduralamayıp yoğun bakımlık olunca kafam dinlenmiş oluyor biraz ama işte bedenen hasar almadan nöbet gelse iyi olacak. Ağır nöbetlerde illa bir şey patlıyor. En son nöbetimden sonra kendime gelince biraz zaman geçti, sol kol oynamıyor. Dedim sinirler, nöronlar yıpranmıştır geçer. Geçmedi bir türlü. Şişti, iyice acıdı falan. Mecbur gittik ne oldu diye. Omuz tendonları gitmiş. Bir tomar enjeksiyon omza, üstüne askı. Bekle iki hafta bakacağız olmazsa ameliyat dediler. Hay dedim böyle işin.... Daha dün çıktım hastaneden. 2-3 gün yoğun bakım olaydı kafa dinlerdim.Psikolog iyidir, mesela panik atak ya da yoğun anksiyete başladığında küçük bir poşet içinde nefes al ver yapmayı psikolog önerir (tavsiye değildir) psikiyatrist ise çık spor yap ya da şu ilaçları al der, ilaçlar etki edene kadar süzülürsün, koşu da ters etki eder. En çok mekan değişikliği iyi gelir, mümkünse faklı iklimli bir şehir. 13 yıl ilaç kullanıp faydasını görmeyen biriyim, olay kafada bitiyor