Hayatta yaşadığım anılar 1

remixtik

Paylaşımcı
Konular
221
Hayatınızda ister kadın ister erkek olsun bir başkalarına üst perdeden bakan kendisini ulaşılmaz bir insan olarak gören kim varsa onları daima uzaklaştırın hayatınızdan

Bazı insanlar para mal mülk sahibi olupta karakterini bırakıyorlar
Bazıları ise öyle sağlam çelik gibi bir karakteri varki onları hiç bir şey satın alamaz

Ödün vermeyin kendinizden ödün vermeyin ilkelerinizden,kırmızı çizgilerinizden

Bu yazıyı neden yazma gereği duydum diyeceksiniz
Hepiniz abi kardeş can gibisiniz hepinizi severim
Bugün yaşadığım bir olayı sizlere aktarmak isterim

Bir kadın arkadaşım var eskiden beri tanıdığım kendisi mal mülk karizma kariyer vs bunların peşinde koşan birisi karşısındaki beyfendi olacak kişinin zengin uzun boylu karizmatik olması yeter olduğunu savunan birisi
Bunları gördükten sonra kendisini uyardım ve zenginliğin tipin kariyerin önemli olduğunu belirtti
Ve bende yollarımızı ayırmam gerektiğini bu şekilde bir düşünceyi kabul edemeyeceğimi söyledim
Ve saygısızlık yaptı tahmin edeceğiniz üzere
Şimdi size şunu söylemek istiyorum
Hayatta bazı insanlar ne yazık ki bu görüşte
Gerçekten sizi siz yapan ne üstünüzdeki kıyafet ne kolunuzdaki saat ne de bir başka şey
Sizi siz yapan yüreğiniz ve sevginizdir

Esenlikler diliyorum herkese

Hayatınızda ister kadın ister erkek olsun bir başkalarına üst perdeden bakan kendisini ulaşılmaz bir insan olarak gören kim varsa onları daima uzaklaştırın hayatınızdan

Bazı insanlar para mal mülk sahibi olupta karakterini bırakıyorlar
Bazıları ise öyle sağlam çelik gibi bir karakteri varki onları hiç bir şey satın alamaz

Ödün vermeyin kendinizden ödün vermeyin ilkelerinizden,kırmızı çizgilerinizden

Bu yazıyı neden yazma gereği duydum diyeceksiniz
Hepiniz abi kardeş can gibisiniz hepinizi severim
Bugün yaşadığım bir olayı sizlere aktarmak isterim

Bir kadın arkadaşım var eskiden beri tanıdığım kendisi mal mülk karizma kariyer vs bunların peşinde koşan birisi karşısındaki beyfendi olacak kişinin zengin uzun boylu karizmatik olması yeter olduğunu savunan birisi
Bunları gördükten sonra kendisini uyardım ve zenginliğin tipin kariyerin önemli olduğunu belirtti
Ve bende yollarımızı ayırmam gerektiğini bu şekilde bir düşünceyi kabul edemeyeceğimi söyledim
Ve saygısızlık yaptı tahmin edeceğiniz üzere
Şimdi size şunu söylemek istiyorum
Hayatta bazı insanlar ne yazık ki bu görüşte
Gerçekten sizi siz yapan ne üstünüzdeki kıyafet ne kolunuzdaki saat ne de bir başka şey
Sizi siz yapan yüreğiniz ve sevginizdir

Esenlikler diliyorum herkese
Sanada ustam esenlikler dilerim

ben cinsiyetten ziyade böyle şeylerin karakter ile ilgili olduğunu düşünürüm ama şöyle birşey her iki tarafta güç gösterisi seviyor ama güç algısı 15-20 yılda bir değişiyor gibi görünüyor. bir dönem yumruğu güçlü bir dönem çevresi güçlü bir dönem cüzdanı güçlü ön plana çıkıyor ama her zaman ilk baktıkları kendine bakabiliyormu kendi kendine yetebilme gücü olanı tercih ederler ilişkide olsun normal arkadaşlıkta olsun bir dönem duygusu güçlü olandan kaçarlardı mesela ama kimi dönemde insanları duygusuz bulup duygusu güçlü model arkadaş ararlar bu güç arzusu milyonlarca yıldır var sadece tarzı değişiyor klasik bağlama çok ta kafaya takmamak lazım :) aslında herşey bir karakter gücüdür mesela sakinlik özel bir güçtür yardımseverlik özel bir güçtür yalnızlıkta özel güçtür ama kimisi korkar yalnız insandan kaçar herşey dozunda güzel insanlar gelip geçer

Geri