Hayata dair yazım

Benden de küçük bir tavsiye aile çok önemli. Eğer bu yazıyı okuyan bekar kardeşlerim varsa evlilik düşünürseniz kendi kendisi ile zaman geçirebilen yalnız da kalabilen kişiler ile evlenin. Çünkü yalnızken de kendine yetebilen insan sizinle emin olun çok kaliteli zaman gecirebilir. Tercihiniz kitap okuyan hayata pozitif bakan insanlardan yana olsun. Son olarak bir öğretmen olarak size tavsiyem hangi görüşte olursa olsun marjinallerden sürekli siyaset konuşanlardan ve sürekli karamsar tablo çizen insanlardan uzak durun. Vesselam ...
Hocam siyaset konuşurum ama karamsarım ya 😅 bak şimdi kendimden şüphe etmedim değil 😀

Benden de küçük bir tavsiye aile çok önemli. Eğer bu yazıyı okuyan bekar kardeşlerim varsa evlilik düşünürseniz kendi kendisi ile zaman geçirebilen yalnız da kalabilen kişiler ile evlenin. Çünkü yalnızken de kendine yetebilen insan sizinle emin olun çok kaliteli zaman gecirebilir. Tercihiniz kitap okuyan hayata pozitif bakan insanlardan yana olsun. Son olarak bir öğretmen olarak size tavsiyem hangi görüşte olursa olsun marjinallerden sürekli siyaset konuşanlardan ve sürekli karamsar tablo çizen insanlardan uzak durun. Vesselam ...
Üstad son cümleniz bizi tarif ediyor bizde kenidimi maalesef ülkeden dolayı Realist, Rasyonalist, İdealist görüyoruz diğerleri Hayalperest tamam elbette aile önemli peki size soruyorum bugün bu ülkede bulunan ailelerden yüzde kaçı gerçekten eşi ve çocukları ile mutlu mesut yaşıyor veya yaşıyabiliyor? Demek istediğim elbette aile önemli fakat doğru eş seçimi çok önemli

Üstad son cümleniz bizi tarif ediyor bizde kenidimi maalesef ülkeden dolayı Realist, Rasyonalist, İdealist görüyoruz diğerleri Hayalperest tamam elbette aile önemli peki size soruyorum bugün bu ülkede bulunan ailelerden yüzde kaçı gerçekten eşi ve çocukları ile mutlu mesut yaşıyor veya yaşıyabiliyor? Demek istediğim elbette aile önemli fakat doğru eş seçimi çok önemli

ben biraz agir konusurum belki annasilmada sikinti olabilir yillarca tasavuf okudum insan ana rahmine duserken şu 3 sey yazilir ve bu 3 şey asla degismez 1 .rizki 2.eceli.3. sulbu yani soyu varsa kiminle evlenecegi soyunu kimden devam ettirecegi bunlar degismeyen şeyler kaderler vakte baglamistir mevla vakti gelince meydana gelen her olaya kaza denir insanlar kazayi kotu anlamda yorumlar yani olacak vakti gelince olacak burda kula dusen tevvekul edip vakti beklemektir hayatta hic bir sey basi bos tesaduf uzere olmaz ilk mesajda yazan arkadas vakti gildigi icin insan insana ayna olmaya gelir

Rezalet ötesi bir dönemdeyiz.Dünya bozuldu. Özellikle covidtle başlayan süreç çok hızlı şekilde yaşamın her anınında yozlaşmayı gerilemeyi yapaylığı hızlı tüketim çılğınlığını para para hırsını örf adet ayıptırı yokettiği dönemi yaşıyoruz. Sonun başlangıç dönemine girmişiz ve yokoluşa doğru hzla gidiyoruz. Korkum kimyasal saldırıların başlayarak insanların sığınaklara tıkıldığı dönemi yaşamayız. Avrupa bu hazırlığı yapıyor. İnşallah kötü insanların istediği olmaz ve ilahiyatın evrenin dediği bir an önce olur normale döneriz.

Geri