Hatayspor - Galatasaray maçı kesintisiz yayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GKNTV_

Üye
Konular
7
indirme linki =

Merhaba arkadaşlar, bu hafta heyecanla beklenen Galatasaray – Hatayspor maçını FGOMAX uygulamamız üzerinden canlı olarak yayınlıyoruz. Amacımız, sizlere kaliteli, kesintisiz ve reklamsız bir maç deneyimi sunmak.

Reklam derdi olmadan, donma veya kopma yaşamadan maç izlemek isteyen herkes FGOMAX’e bekleniyor. Yayınlarımızı en iyi kalitede sunabilmek için altyapımıza çok önem verdik, bu yüzden maç izlerken herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.

Eğer hala uygulamamızı indirmediyseniz, şimdiden indirip hazır olun. Sadece maç değil, sporla ilgili pek çok içeriği de reklamsız ve kesintisiz izleyebileceğiniz bir platform oluşturduk. Bu deneyimi kaçırmamanız için elimizden geleni yapıyoruz!

Virustotal Linki

VirusTotal

VirusTotal

Sevgiler,
[QuickHeal firebase kullanıldığı için bulut tabanlı bir süpheli davranış görüyor bu herhangi bir güvenlik sorunu değildir.]

FGOMAX – Reklamsız Spor Keyfi!

Son düzenleme:
web sitesi yokmu maçı izlemek için

https://forum.sinetech.tr/konu/fgom...-filmler-canli-yayinlar-ve-daha-fazlasi.2063/
Yukarıdaki konuda yer alan uygulama değil mi?
Değişiklik yoksa eğer o konunun altına bu başlıkla birlikte mesaj atarsanız hem o konuyu güncel tutarsınız hem de aynı bağlantı adreslerini içeren birden fazla konu olmaz forumda 🤟
aslında o konuya şuanda tv box geliştiriyoruz ve onu hazırlayınca yenilicem bu maç ayrı bi kategori gibi düşünüyorum ilk attığıma tüm uygulama bilgilerimiz olcağı için

aslında o konuya şuanda tv box geliştiriyoruz ve onu hazırlayınca yenilicem bu maç ayrı bi kategori gibi düşünüyorum ilk attığıma tüm uygulama bilgilerimiz olcağı için
Aynı indirme adresini verdiğiniz için yazdım tabi yanlış görmediysem.

Buna benzer başka adres veya uygulamalarda da tek başlıkta toplayıp aynı konu içerisinden güncelleme veya yenilikleri paylaşmanın daha doğru olduğunu düşünerek forum yöneticileri de uyarılar yaptığı için söyledim aslında.

Yani farklı bir uygulama veya web sitesi adresi değilse aynı uygulama için farklı başlıklar açıldığı için.

Bu yüzden konu kilitlenebilir. Ben en azından yanlış anlamış da olsam yardımcı olmak için uyarmak istemiştim.

Bol şans ve kolay gelsin. Geliştirmeye devam 💪

Aynı indirme adresini verdiğiniz için yazdım tabi yanlış görmediysem.

Buna benzer başka adres veya uygulamalarda da tek başlıkta toplayıp aynı konu içerisinden güncelleme veya yenilikleri paylaşmanın daha doğru olduğunu düşünerek forum yöneticileri de uyarılar yaptığı için söyledim aslında.

Yani farklı bir uygulama veya web sitesi adresi değilse aynı uygulama için farklı başlıklar açıldığı için.

Bu yüzden konu kilitlenebilir. Ben en azından yanlış anlamış da olsam yardımcı olmak için uyarmak istemiştim.

Bol şans ve kolay gelsin. Geliştirmeye devam 💪
sağol dostum çok bilmiyorum kuralları eğer admin uyarı yaparsa ona göre düzenlerim

Uygulama için zaten konu açılmış, her maç için ayrı konu açmayınız, ana uygulama konusundan devam ediniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri