hastasi olunan box uygulamalari

İnat ve deep TV modlu nereden bulabiliriz box için
Bi arkadaş tavsiyesi. Inatboxin piyasada virüslü olan hali çok fazla. Inatbox yüklemeyin hele hele modlu değiştirilmiş halini kesinlikle yüklemeyin. Dolandırıcıların kurbanı olursunuz

Ekli dosyayı görüntüle 5287
atvTools'u da telefona kurdum.
Apk'yı tele kurup, box cihazın Ayarlar/Geliştirici Seçenekleri/USB Hata Ayıklama ayarı açık olması ve tel ve box'ın aynı wifi ağına bağlı olmanız yetiyor. Box'a program kurmadan telefondan birçok işi yapabiliyor. Apk kurmak ve dosya yöneticisi, önbellek temizliği, kumanda desteği, mouse olarak kullanma, metin gönderme, komut çalıştırma, ekran görüntüsü ve ekran kaydı vs.
Yürekten teşekkürler 👍

Elimin altında sürekli Send files to TV ve ATV tools var çok kullanışlı olmazsa olmaz benim için

Merhaba hocam "turksat kablo tv apk" sı nereden bulabiliriz. "tv her yerde" uygulamasından farklı logosu var gördüğüm kadarıyla.
hocam logolar bana ait kendi istediğim şekilde uygulama logolarını tasarlayıp uyguladım
kablo tv uygulamasına gelecek olursakta tv içinde yerleşik bir uygulama sizde çalışır mı bilmiyorum ama apksını vereyim

hocam logolar bana ait kendi istediğim şekilde uygulama logolarını tasarlayıp uyguladım
kablo tv uygulamasına gelecek olursakta tv içinde yerleşik bir uygulama sizde çalışır mı bilmiyorum ama apksını vereyim
Teşekkürler hocam

Kurarken, mevcut bir uygulama ile çakışıyor dedi1000074896

Başlığa cevap olarak tabiki cloudstream tek geçerim

smarttube Ve inattv. Bu iki uygulama efsane yapanlara emek verenlere milyonlarca teşekkürler sevgi ve saygılarımı iletiyorum sağolsunlar varolsunlar.

oncelik kendi uygulamamda cunku zevkime gore dizayn ettigim icin
1.parstv
2.inat tv tabi dizileri icin
3.smarttube yutuba altarnatif oldugu icin
4. telegram (apk yuklemek icin)
5. ultumate iptv player
baskayada gerek yok

bunlarda bendeki depo

Ekli dosyalar

• Ekran1.png
    Ekran1.png
    11.4 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran 2.png
    Ekran 2.png
    8.5 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran 3.png
    Ekran 3.png
    8.5 KB · Görüntüleme: 43
foruma bu temada bir konu gerekiyordu bence.
sizlerin de fikirlerini merak ediyorum.

benim manyagi oldugum ve "bu uygulama/apk olmazsa box'in bir manasi yok be yav, cope atsam da olur" dediklerim:

> smarttube: reklamsiz youtube.
> cloudstream: malum ortamlardan film/dizi/spor/tv izlenir.
> cine10: mevcuttaki film/dizi/spor/tv izlenir.
> tivimate: iptv oynatici. sag olsun forumdaki arkadaslar premium'u da paylasmis.
> cricfy tv: bu ekstra. olmasa da olur belki. spor yayinlari izlenir. bu arkadasin en cok events sayfasini seviyorum. mac hangi kanalda arastirmana luzum yok, buradaki acilis sayfasinda tiklayip izliyosun.

"bunu nasil bilmezsin" dedikleriniz var mi?
Bendeki smarttube her videoyu oynatmıyor neden?

Özelden yazanlara
inat Modlu yada Deep Tv Pro Modlu yada Modlu Spotify yada Modlu YouTube için yardımcı oluyorum

Konuyu görüntüleyenler

Geri