Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bi arkadaş tavsiyesi. Inatboxin piyasada virüslü olan hali çok fazla. Inatbox yüklemeyin hele hele modlu değiştirilmiş halini kesinlikle yüklemeyin. Dolandırıcıların kurbanı olursunuzİnat ve deep TV modlu nereden bulabiliriz box için
Yürekten teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 5287
atvTools'u da telefona kurdum.
Apk'yı tele kurup, box cihazın Ayarlar/Geliştirici Seçenekleri/USB Hata Ayıklama ayarı açık olması ve tel ve box'ın aynı wifi ağına bağlı olmanız yetiyor. Box'a program kurmadan telefondan birçok işi yapabiliyor. Apk kurmak ve dosya yöneticisi, önbellek temizliği, kumanda desteği, mouse olarak kullanma, metin gönderme, komut çalıştırma, ekran görüntüsü ve ekran kaydı vs.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Adb app control'un indirme linki yok mu? Teşekkürler.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.file manager apk şiddetle tavsiye edilir. bu ikisi ile yapabildiklerinizi görünce çıldırırsınız
İnat ve deep TV modlu nereden bulabiliriz box için
hocam logolar bana ait kendi istediğim şekilde uygulama logolarını tasarlayıp uyguladımMerhaba hocam "turksat kablo tv apk" sı nereden bulabiliriz. "tv her yerde" uygulamasından farklı logosu var gördüğüm kadarıyla.
Teşekkürler hocamhocam logolar bana ait kendi istediğim şekilde uygulama logolarını tasarlayıp uyguladım
kablo tv uygulamasına gelecek olursakta tv içinde yerleşik bir uygulama sizde çalışır mı bilmiyorum ama apksını vereyim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kurarken, mevcut bir uygulama ile çakışıyor dedihocam logolar bana ait kendi istediğim şekilde uygulama logolarını tasarlayıp uyguladım
kablo tv uygulamasına gelecek olursakta tv içinde yerleşik bir uygulama sizde çalışır mı bilmiyorum ama apksını vereyim
Televizo 44 olan sürüm ile vu 1.24 u paylaşabilir misiniz?bunlarda bendeki depo
Bakın burada paylaşıldı .Televizo 44 olan sürüm ile vu 1.24 u paylaşabilir misiniz?
Bu televizo deneme sürümü. Yedekten iceri almıyor malesefBakın burada paylaşıldı .
Keşke alttaki mesajları da okusaydınız! orada bunu belirttik zaten .Bu televizo deneme sürümü. Yedekten iceri almıyor malesef
Bu televizo deneme sürümü. Yedekten iceri almıyor malesef
Bendeki smarttube her videoyu oynatmıyor neden?foruma bu temada bir konu gerekiyordu bence.
sizlerin de fikirlerini merak ediyorum.
benim manyagi oldugum ve "bu uygulama/apk olmazsa box'in bir manasi yok be yav, cope atsam da olur" dediklerim:
> smarttube: reklamsiz youtube.
> cloudstream: malum ortamlardan film/dizi/spor/tv izlenir.
> cine10: mevcuttaki film/dizi/spor/tv izlenir.
> tivimate: iptv oynatici. sag olsun forumdaki arkadaslar premium'u da paylasmis.
> cricfy tv: bu ekstra. olmasa da olur belki. spor yayinlari izlenir. bu arkadasin en cok events sayfasini seviyorum. mac hangi kanalda arastirmana luzum yok, buradaki acilis sayfasinda tiklayip izliyosun.
"bunu nasil bilmezsin" dedikleriniz var mi?