Hasleo Backup Suite Türkçe

ero35

Üye
Konular
5
2024 12 24 15 12 9

AOMEI Backupper tarzı yedekleme free , küçük boyut , çoklu dil desteği , evrensel yükleme gibi özellikleri mevcut Türkçe dil desteği var....

boot iso ventoyla uyumlu;

Hasleo_Backup_Suite_v5.0.Türkçe (x64)_WinPE

Hasleo Backup Suite Türkçe v5.0 Portable (x64)

Son düzenleme:
Hasleo Yedekleme Paketi Ücretsiz V5.0
  • • Yedekleme ve Geri Yükleme, Windows İşletim Sistemini, diskleri, bölümleri ve dosyaları (klasörleri) klonlayın. İyileştirildi
  • • Desteklenen yedekleme modları: tam, artımlı ve farklı.
  • • Yedekleme görüntü dosyalarını sıkıştırma , şifreleme, bölme, birleştirme ve kontrol etme.
  • • Delta geri yükleme, yalnızca değiştirilen blokları geri yükleyerek geri yükleme hızını artırır.
  • • Yedekleme filtresi Yeni , yedekleme zamanlaması ve görüntü saklama politikası destekleniyor.
  • • Dosyaları keşfetmek için yedekleme görüntüsünü yerel bir sürücü olarak bağlayın.
  • • WinPE acil durum diski ve komut satırı arayüzü (CLI) desteğinin oluşturulması.
  • • Desteklenen İşletim Sistemi: Windows Vista/Server 2008 veya üzeri, GPT ve UEFI ile tam uyumludur.

Ekli dosyayı görüntüle 1928

AOMEI Backupper tarzı yedekleme free , küçük boyut , çoklu dil desteği , evrensel yükleme gibi özellikleri mevcut Türkçe dil desteği var....

boot iso ventoyla uyumlu;

Hasleo_Backup_Suite_v5.0.Türkçe (x64)_WinPE

Paylaşım için teşekkürler. Bu Backup işlerinde Acronis üzerine başka bir yazılım tanımadım yıllardır.

Paylaşım için teşekkürler. Bu Backup işlerinde Acronis üzerine başka bir yazılım tanımadım yıllardır.
Backup işlerinde ilk Acronis kullandım daha sonra Amoei çok daha sorunsuz ve stabil geldi bana alternatif ve free yeni bir yazılım Hasleo gelişmekte

Backup işlerinde ilk Acronis kullandım daha sonra Amoei çok daha sorunsuz ve stabil geldi bana alternatif ve free yeni bir yazılım Hasleo gelişmekte
Acronis'in saydığın diğer backup programlarına göre tek dezavantajı, çalışan sistem üzerinden beckup ve restore yapamıyor olması. Sadece boot üzerinden yapman gerekiyor. Ama imaj alımlarında ve geri yüklemelerinde yıllardır hiçbir sorun yaşamadım Aomei de kullanıyorum ama onunla restorelerde sorunlar yaşadığım oldu. Belki de benim şanssızlığımdır.

Geri