💻 Harika bir windows optimize aracı - Tweak Power 👍

dehakan7

Müdavim
Konular
354
Güçlü PC Optimizasyon Aracı

TweakPower, bilgisayarınızı temizlemek, yedeklemek, optimize etmek ve sık karşılaşılan sorunları düzeltmek için hepsi bir arada bir araçtır. Aynı anda hem bir yükleyici hem de taşınabilir bir uygulama olarak mevcuttur.

TweakPower ana arayüz veya pano ile başlar. Buradan PC modunuza, güvenlik ayarlarına, sürücü sağlığına, önyükleme ve kapatma, sistem bilgilerine ve daha fazlasına bakabilirsiniz. Sistem Geri Yükleme Noktası oluşturmak için bir düğme, olması gerektiği gibi belirgin bir şekilde öne çıkar.

1750059729301

TweakPower, bilgisayarınızı temizlemek, yedeklemek, optimize etmek ve sık karşılaşılan sorunları düzeltmek için hepsi bir arada bir araçtır. Aynı anda hem bir yükleyici hem de taşınabilir bir uygulama olarak mevcuttur.

TweakPower ana arayüz veya pano ile başlar. Buradan PC modunuza, güvenlik ayarlarına, sürücü sağlığına, önyükleme ve kapatma, sistem bilgilerine ve daha fazlasına bakabilirsiniz. Sistem Geri Yükleme Noktası oluşturmak için bir düğme, olması gerektiği gibi belirgin bir şekilde öne çıkar.

Ekli dosyayı görüntüle 9154
Tşkler hocam güzel paylaşım elleriniz dert görmesin.

Ekli dosyayı görüntüle 9154
Tşkler hocam

ÇOK teşekkürler onu kullandım gayet iyi ama nacizane bir öneride bununmak istiyorum hibit uninstaller çok daha hızlı ve aynı işi hatta fazlasını yapıyor.
Sakın yanlış anlamayın misilleme yapmıyorum sadece öneri .İyi forumlar

Rica ederim, alternatifler tabiki olacak, paylaşımların hepsi değerli hepsi çok kıymetli, iyilik adına yapıldığı sürece aynı payda da çalışmalara devam ;)

Geri