Hangi vpn kullanıyoruz?

Nedir bu niçin bu kadar sinirlendin Yoksa moderatorlerin böyle bir hakkı mı var? Eğer bir uygulama boxlarda mouse ile kullanılıyorsa o uygulama boxlar için yapılmamış demektir. Dolayısı ile boxlarda resmi olarak yoktur.
Sinir mi?
Kendinizi bu kadar önemsemeyin bence.

Bir güvenlik programı, antivirüs, vpn vs modlanabiliyorsa bana pek güvenli gelmiyor. Kendini koruyamayan yazılım beni nasıl koruyacak?

Kendime ne kadar önem vereceğimi size soracak değilim. Ve kendime her insanin yapacağı gibi önem veriyorum. Size de tavsiye ederim ki gerçekten ihtiyacınız var gibi
Dostum senin sıkıntın nedir?
Açıklama istedin açıklama yaptım yok sinirlenmişim yok moderatörlere has mı sinirlenmek vs. ya sen kimsin? Seni Tanımam etmem, önemsemem sana neden sinirleneyim?

Dostum senin sıkıntın nedir?
Açıklama istedin açıklama yaptım yok sinirlenmişim yok moderatörlere has mı sinirlenmek vs. ya sen kimsin? Seni Tanımam etmem, önemsemem sana neden sinirleneyim?
Ben bir forum üyesiyim. Bende seni tanımam etmem ve önemsemem. Bir soru sordum. Ve verdiğin cevabı tekrar okursan ne demek istedigimi anlarsın. Konuyu daha uzatmaya gerek yok.

Ulan anılarım depreşti resmen proxy üzerinden internete giriyordum beleş ne güzel günlerdi çok mutlu oluyordum Turkcell de o açığı fark edip kapatmışlardi sırf o yüzden Vodafone geçtim hat tabi pederin üzerine kayıtlı zor ikna etmiştim beleş internet kullanacaz diye sonra tekrar Turkcell e döndüm 🤣😂 neyse yaşımız ortaya çıkmasın 😂🤭
Turkcell ilede çok somurdum o zamanlar aruba üstünden sunucu satın almıştım proxy kurmuştum http injectore uyarlayip beleş kullanıyordum 😂

Konuyu görüntüleyenler

Geri