Hangi tv boxu almak mantıklı

32 yada 64gb hafıza 4 gb ram, internette rom yazılımı kolay bulunabilen
hiremco hariç hepsi :D
Ben hiremco enjoy plus 4gb ram 64 gb rom tam 8 yıla girecek sabah gecelere kadar bir ısındığını görmedim sadece bir yerini açmışım bildirim çıkmıştı arka arkaya iki gün onuda çözdüm Merih videodan razı gelsin iyiki almışım yeni çıkanları bilmiyorum ama ben çok memnunum hiç banamısın demedi🧿🧿

nova 2 aldık çıktığı gibi söyledik güzel cihaz tavsiye ederim ama şuan baya zamlanmış ben 1700 e aldım 2800 gibi fiyata gelmiş o yüzden next pro 2. nesil alabilirsiniz veya baska modeller vs bence işlemciye bakın ram 2 gb ve üstü yeterli altına düşmezsiniz 1 gb model kalmadı zaten depolamayıda bir şekil çözersiniz ama işlemciye el süremezsiniz hızlı seri işlemci lazım

Ben hiremco enjoy plus 4gb ram 64 gb rom tam 8 yıla girecek sabah gecelere kadar bir ısındığını görmedim sadece bir yerini açmışım bildirim çıkmıştı arka arkaya iki gün onuda çözdüm Merih videodan razı gelsin iyiki almışım yeni çıkanları bilmiyorum ama ben çok memnunum hiç banamısın demedi🧿🧿

maşallah üstad 🧿 , insan aklına ilk geleni yapmalı yada yapmaya çalışmalı, aklıma ilk mecool gelmişti acaba o nasıl olurdu diye düşünüyorum, şu bir gerçek hiç bir ürün eski üretim gibi olmuyor üretilmiyor üretilemiyor, 35 yıllık buzdolabı arıza vermezken 10 yıllık dolap 3 kez usta gördü,
üstad bide şu var şikayet.comda bir sürü sıkıntı anlatılmış sadece ben degilim yani

maşallah üstad 🧿 , insan aklına ilk geleni yapmalı yada yapmaya çalışmalı, aklıma ilk mecool gelmişti acaba o nasıl olurdu diye düşünüyorum, şu bir gerçek hiç bir ürün eski üretim gibi olmuyor üretilmiyor üretilemiyor, 35 yıllık buzdolabı arıza vermezken 10 yıllık dolap 3 kez usta gördü,
üstad bide şu var şikayet.comda bir sürü sıkıntı anlatılmış sadece ben degilim yani
Haklısın yenileri bende gördüm sıkıntılıymış sabah 8:00 açtım bu saat oldu hergün böyle ısınma yok kutuda🧿🧿🧿

Arkadaşlar. Bir kutu hastası olarak yani birçok kutu geldi gitti bana. Kendi deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.

▪︎Allwinner chipset ve s905x5M chipset tavsiye etmem.

▪︎X96 max+ ultra S905X4 işlemci kullaniyor ve 4/64 havızaya sahip. Bence bu kutudan şaşmamak lazım, gayet iyi çalışıyor ve ısınma donma yaşamıyorum.

▪︎Apk yapımcısı olarak farklı kodlu playerler denemeleri yapıyom.

▪︎X96 yani s905x4 işlemcide en çok html desteği var.

》》S905X5M 《M》 harfli işlemci almayın《《
》》Allwinner h728 işlemci almayın《《
》》Düşük android os olmasın《《

Tavsiyem
Amlogic S928X, s905X5 ve S905X4 chipsetliler

Önemli!
▪︎Sadece iptv uygulaması için kullanaksanız yazdıklarıma önem vermeyin, modlu uygulamalar, IzleGO kullanacaksanız, birazda oyun oynarım derseniz dikkatli kutu seçimi yapın.

Iyi Forumlar ☕
Benim de tavsiyem su chipsete sahip boxlar olurdu;
Amlogic S928X, s905X5
Ve en azından 4gb ram tercih ederdim.

Arkadaşlar. Bir kutu hastası olarak yani birçok kutu geldi gitti bana. Kendi deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.

▪︎Allwinner chipset ve s905x5M chipset tavsiye etmem.

▪︎X96 max+ ultra S905X4 işlemci kullaniyor ve 4/64 havızaya sahip. Bence bu kutudan şaşmamak lazım, gayet iyi çalışıyor ve ısınma donma yaşamıyorum.

▪︎Apk yapımcısı olarak farklı kodlu playerler denemeleri yapıyom.

▪︎X96 yani s905x4 işlemcide en çok html desteği var.

》》S905X5M 《M》 harfli işlemci almayın《《
》》Allwinner h728 işlemci almayın《《
》》Düşük android os olmasın《《

Tavsiyem
Amlogic S928X, s905X5 ve S905X4 chipsetliler

Önemli!
▪︎Sadece iptv uygulaması için kullanaksanız yazdıklarıma önem vermeyin, modlu uygulamalar, IzleGO kullanacaksanız, birazda oyun oynarım derseniz dikkatli kutu seçimi yapın.

Iyi Forumlar ☕
S905X5M i neden tavsiye etmiyorsunuz ?

Test sonucu şimdi yaptım 8 senelik cihaz hep yeşil🧿🧿🧿

Ekli dosyalar

• mbss_20251213_120123_046.jpg
    mbss_20251213_120123_046.jpg
    333.2 KB · Görüntüleme: 16
Ram önemli bir detay ısınma yapar soğutu fan almak zorunda kalırsın 4gb ram ve üstünden şaşma
Ram önemli evet ama chipsetlerde önemli.
Bahsettiğin aoğutucu fanlar bazi rockchipli kutular için. Rockchipli ler ısınıyor sonradan donma takilma yapıyor.

Kullandığınız TV teknik özelliklerine göre tvbox alın boşuna para harcamayın TV ile box uyumsuzluğu yaşarsınız

Kullandığınız TV teknik özelliklerine göre tvbox alın boşuna para harcamayın TV ile box uyumsuzluğu yaşarsınız
Biraz daha açar mısınız? Televizyonda çalışan bir hdmi olsun yeter bence!?

Geri