ismailramzn
Üye
- Konular
- 1
Arkadaşlar tv boxlarda ram mi daha önemli işlemci mi mesela 4gb Amlogic S905Y4(2ghz) mü almak mantıklı toksa 2gb Amlogic S905X5M(2.5ghz) mü almak mantıklı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yani ne yapmak istediğiniz önemli @MatyosKorinos dostun deidği gibiArkadaşlar tv boxlarda ram mi daha önemli işlemci mi mesela 4gb Amlogic S905Y4(2ghz) mü almak mantıklı toksa 2gb Amlogic S905X5M(2.5ghz) mü almak mantıklı
Medya oynatıcı içerisine rutin programlar yüklenecekYani ne yapmak istediğiniz önemli @MatyosKorinos dostun deidği gibi
işlemcı.Medya oynatıcı içerisine rutin programlar yüklenecek
Gerçek 14 mü bilmiyoruz işte yazan 14 ama gerçeği neandroid 14 olsunda başka önemi yok
yeni cıkanları almak mantıklı ben android 11 almışım play storede cogu şey desteklenmiyordu pişman olmuştum nova 2yi aldım rahatladımGerçek 14 mü bilmiyoruz işte yazan 14 ama gerçeği ne
Ne almıştın üstadyeni cıkanları almak mantıklı ben android 11 almışım play storede cogu şey desteklenmiyordu pişman olmuştum nova 2yi aldım rahatladım
Hocam Allah aşkına zaten boxda oyun oynamak da ne bileyimBenim görüşüm bu mi boxlarda oyun oynanmaz. Oynansa da basit oyunlar oynanır. Arka arkaya 3 4 uygulamada açamıcağımıza göre işlemci önemli diyorum. Mi box 3.nesil aldım o yüzden
Bencede hocam 4k videoyu kasma donma olmadan oynatsın tamamdır zaten o box iyidir hee birazda hızlıysa tadından yenmezHocam Allah aşkına zaten boxda oyun oynamak da ne bileyimyani onu oyüzden alana garip garip bakarım ben
Hocam 2gb ram vs 4gb ram farkı nasıl oluyor boxlarda ?? Box için 4 gb ram boş geliyor banada32 yada 64gb hafıza 4 gb ram, internette rom yazılımı kolay bulunabilen
hiremco hariç hepsi![]()
Hocam 2gb ram vs 4gb ram farkı nasıl oluyor boxlarda ?? Box için 4 gb ram boş geliyor banada
Hocam 2gb ram vs 4gb ram farkı nasıl oluyor boxlarda ?? Box için 4 gb ram boş geliyor banada