Hangi tv boxu almak mantıklı

Konular
1
Arkadaşlar tv boxlarda ram mi daha önemli işlemci mi mesela 4gb Amlogic S905Y4(2ghz) mü almak mantıklı toksa 2gb Amlogic S905X5M(2.5ghz) mü almak mantıklı

hocam amacın önemlı benım gıbı tek apk çalıştırıyorsan ondan ona gecıs yapmıyor ıse işlemcıye onem ver daha ıyı ilerisi için

android 14 olsunda başka önemi yok

Benim görüşüm bu mi boxlarda oyun oynanmaz. Oynansa da basit oyunlar oynanır. Arka arkaya 3 4 uygulamada açamıcağımıza göre işlemci önemli diyorum. Mi box 3.nesil aldım o yüzden

Benim görüşüm bu mi boxlarda oyun oynanmaz. Oynansa da basit oyunlar oynanır. Arka arkaya 3 4 uygulamada açamıcağımıza göre işlemci önemli diyorum. Mi box 3.nesil aldım o yüzden
Hocam Allah aşkına zaten boxda oyun oynamak da ne bileyim 😒 yani onu oyüzden alana garip garip bakarım ben

Kickpi kp1 sen memnunum, mecool km2 plus ve h96 Max da (905x3) kullandım, en beğendiğim kickpi oldu, yeni alsam işlemci yeni olanı alırdım

32 yada 64gb hafıza 4 gb ram, internette rom yazılımı kolay bulunabilen
hiremco hariç hepsi :D

Hocam 2gb ram vs 4gb ram farkı nasıl oluyor boxlarda ?? Box için 4 gb ram boş geliyor banada
  • Eğer kullanımınız: Sadece Netflix, YouTube, IPTV gibi akış uygulamalarını çalıştırmaksa ve ağır oyun oynamıyorsanız, 2 GB RAM fazlasıyla yeterli ve daha uygun maliyetli bir seçimdir. (Hatta bazı yeni Google TV/Android TV cihazları için minimum gereksinim 2 GB'a yükseltiliyor, bu da 2 GB'ın hala bir standart olduğunu gösteriyor.)
  • Eğer beklentiniz: Ağır oyunlar, sık ve hızlı çoklu görev, tarayıcıda yoğun kullanım ve "her ihtimale karşı" en iyi akıcılığı istiyorsanız, 4 GB RAM seçimi bir "lüks" veya "geleceğe dönük yatırım" olarak görülebilir.

Hocam 2gb ram vs 4gb ram farkı nasıl oluyor boxlarda ?? Box için 4 gb ram boş geliyor banada

sanki biraz fark ediyor elimde 2 yok ama videoyu hatırlamıyorum da bir video da denk gelmiştim bir iki yıl önce en az 4 olsa iyidir demişlerdi bende 4 almıştım gayet memnundum takiii hiremco alana kadar, onun isterse 64 ram olsun bedava versinler almam

Arkadaşlar. Bir kutu hastası olarak yani birçok kutu geldi gitti bana. Kendi deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.

▪︎Allwinner chipset ve s905x5M chipset tavsiye etmem.

▪︎X96 max+ ultra S905X4 işlemci kullaniyor ve 4/64 havızaya sahip. Bence bu kutudan şaşmamak lazım, gayet iyi çalışıyor ve ısınma donma yaşamıyorum.

▪︎Apk yapımcısı olarak farklı kodlu playerler denemeleri yapıyom.

▪︎X96 yani s905x4 işlemcide en çok html desteği var.

》》S905X5M 《M》 harfli işlemci almayın《《
》》Allwinner h728 işlemci almayın《《
》》Düşük android os olmasın《《

Tavsiyem
Amlogic S928X, s905X5 ve S905X4 chipsetliler

Önemli!
▪︎Sadece iptv uygulaması için kullanaksanız yazdıklarıma önem vermeyin, modlu uygulamalar, IzleGO kullanacaksanız, birazda oyun oynarım derseniz dikkatli kutu seçimi yapın.

Iyi Forumlar ☕

Ekli dosyalar

• IMG-20251122-WA0008.jpg
    IMG-20251122-WA0008.jpg
    124.1 KB · Görüntüleme: 14
Ram önemli bir detay ısınma yapar soğutu fan almak zorunda kalırsın 4gb ram ve üstünden şaşma

Geri