⚽⚽⚽Hangi Takımlar İçin Alt Başlık Açılmalı? Görüşlerinizi Bekliyoruz! ⚽⚽⚽

Hangi Takımlar İçin Alt Başlık Açılmalı?

• Kocaelispor

Oy: 6 27.3%
  • Antalyaspor

Oy: 3 13.6%
  • Samsunspor

Oy: 6 27.3%
  • Gaziantep

Oy: 4 18.2%
  • F.Karagümrük

Oy: 0 0.0%
  • Kasımpaşa

Oy: 0 0.0%
  • Gençlerbirliği

Oy: 2 9.1%
  • Göztepe

Oy: 9 40.9%
  • Başakşehir

Oy: 2 9.1%
  • Kayserispor

Oy: 3 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Hasta göztepeli değilim başkan da doğru düzgün transfer yapmadı ama göztepeli arkadaşlarla memleket muhabbeti yapmak için ben de Göztepe diyorum.

Niye Haksizlik Olsun İnsanlar Oturdugu Sehirlerin Takımlarını Destekleyebilir Bunda Kötü Bir Durum Yok Aşiriya Kacmadiktan Sonra Fanatiklik Holiganizm Seviyesine Dönüşmedikten Sonra Sevgi Saygi Seviyesini Bozmadiktan Sonra Bunda Bir Sıkıntı Yok Takim Tutmayan Veya Gorus Belirtmeyenlerde Olabilir Herkesin Gorusu Farkli Olabilir Bu da Benim Sahsi Dusuncem Saygilarimla
İlla bilal'e anlatır gibi mi anlatmak lazım orada benim tuttuğum bir il veya ilçe takımı yok bu yüzden benim için hepsi Türk takımı forum üyesi olarak orda içimden geçene göre oy kullanırsam diğerine haksızlık olur demek istiyorum anladın mı şimdi.

İlla bilal'e anlatır gibi mi anlatmak lazım orada benim tuttuğum bir il veya ilçe takımı yok bu yüzden benim için hepsi Türk takımı forum üyesi olarak orda içimden geçene göre oy kullanırsam diğerine haksızlık olur demek istiyorum anladın mı şimdi.
O Zaman Oy Kullanma Sende Ne Demek Bilal e Anlatir Gibi Anlatmak Herkes Farkli Dusunebilir Sen Oy Kullaninca Diger Takimlara Haksizlik Olacagini Dusunuyorsan Herkes Öyle Dusunmek Zorunda Degil Uslubuna Dikkat Et

Sakin olalım reis ler bir takım oylaması için gerilmeyelim. Antalya dan selamlar :)
Gerginlik yok takmıyorum bile reis ben oy kullanırsam diğerine haksızlık olur diyorum bu kalkmış herkes öyle düşünmek zorunda değil diyor. Ben kendi adıma konuşuyorum arkadaş çoğul konuşuyor anlaşmazlıkta buradan çıkıyor neyse üzerinde bile durmaya gerek yok.

Geri