65 İNC LG QNED var. Çok güzel televizyon. Daha 5 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadık. Renkleri çok güzel gösteriyor. Parlaklığı gözümüzü alıyor diye %80 e düşürdük. Babaların evinde Toshiba QLED var ama Lg daha güzel gösteriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
TCL yeni bir model ,ucuz ala bilirsin. Hangi yenilikler ve nasil calisdigini bilmiyorum
Şimdikilerin devrelerinine bakın. Kullandıkları smd malzeme bile sandık. Kapasitör direnç. Koskoca tüplü tv ler kapasitör kurutmadı kaç yıl. Bunların durmadan diyot gider. Direnç gider. Varistor patlar. Servislerde teşne. Kartın değişmesi lazım. Yok ya. Baktın mı ölçtün mü? Elinde multimetre olmadan gelen servise servis demem ben zaten de. Bence tepeden öyle emir geliyor. Ya da kartlar merkeze gitmeyen bir sistem varsa tamir et başka yerde sıfır gibi tak kafası da olabilir. Bilmiyorum. Ama ne olursa olsun eski kalite cidden yok. Bu her şeyde böyle maalesef.Bende de vestel 42 inc mevcut o zmn teknik servisinde çalışıyordum üretim aşamasını görmüştüm fabrikasında alınır bu cihaz dedim aldım direk..2010 model ilk çıkan led tv lerden. eşşek ölüsü gibi ağır.Halen tık demedi.şimdikilerde o kalite yok artık ne yazıkki.
Ben de tüplü TV döneminde gezmiştim fabrikasını.Taa 80lerde, sıfırdan tv imal ediyorlardı, kartı dahil, çift yüze baskı, otomatik baskı makineleri vs, çok beğenmiştim. Bir poşet dolusu, o dönemin eşantiyonlarından vermişlerdiBende de vestel 42 inc mevcut o zmn teknik servisinde çalışıyordum üretim aşamasını görmüştüm fabrikasında alınır bu cihaz dedim aldım direk..2010 model ilk çıkan led tv lerden. eşşek ölüsü gibi ağır.Halen tık demedi.şimdikilerde o kalite yok artık ne yazıkki.