Hangi marka TV kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

65 İNC LG QNED var. Çok güzel televizyon. Daha 5 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadık. Renkleri çok güzel gösteriyor. Parlaklığı gözümüzü alıyor diye %80 e düşürdük. Babaların evinde Toshiba QLED var ama Lg daha güzel gösteriyor.

tlf sim kart hatti sirketim 5 yil önce bir 4k android sistem adriano marka 135 ekran tv hediye etti. sadece tv %20 verdisini ödedim 5 yildir güvenlik güncellemeside aliyor ufak bir sorun cakarmadi. dedim bu dandik üc gün sonra bozulur diye düsündüm ama hala calisiyor o büyük markalara tas cikartir.

Şu an zaten genel olarak kartlarda tedarik sorunu var. Marka bağımsız bir durum. Çünkü smd bir parça bozulsa değiştirdikleri için resmen bitirdiler. Chip üretimi sıkıntıda malum. Bundan sonra gelecek televizyonlarda da Çin'e gönderilen o kartlardaki parçalardan yeni devreler dizayn edilerek olacaktır, kullanılacaktır. Kaliteli bir multimetre her evin vazgeçilmezi durumunda bence. Eğer BOX kullacaksanız dehşet paralar verip marka TV almanıza gerek yok derim. Zira şu an Samsung bile panel arayışında. Arçelik grubu da paneli ondan alıyordu. Onlar da panel tamiri cihazları gönderdiler büyük servislerine. Box kullanacaksanız mağazada gidip görün. Ok diyorsanız. Bunu paketleyin bunu istiyorum deyin. Depodakinin aynı panel olma olasılığı bile düşük ihtimal. Bu nedenle nispeten adı nam salmamış TV'lerin görüntüsü iyi olana denk gelirseniz alın. Zira onlar daha küçük parti çaplı anlaşmalarla üretim kadar panel alan firmalara yaptırıyor Çin'de. Onların iyisi de çok iyi oluyor. BOX kullacaksanız. Kullanmayacaksanız iş iyice karmaşık oluyor tabii.

Bende de 55" eski Samsung fhd TV var, 4-5 metre mesafeden seyrettiğim için, 4k ya geçmeyi ve hdr ile city lights modunda film izlemeyi düşünmüyorum 😁 Bir de, çok para verdik zamanında, kapı önüne koymayı düşünmediğim cihazlardan biridir, katlı müzik setlerim gibi

Yerli malı yurdum malı Vestel 10-15 senedir kullanıyorum tık yok

Son düzenleme:
Bende de vestel 42 inc mevcut o zmn teknik servisinde çalışıyordum üretim aşamasını görmüştüm fabrikasında alınır bu cihaz dedim aldım direk..2010 model ilk çıkan led tv lerden. eşşek ölüsü gibi ağır.Halen tık demedi.şimdikilerde o kalite yok artık ne yazıkki.

Bende de vestel 42 inc mevcut o zmn teknik servisinde çalışıyordum üretim aşamasını görmüştüm fabrikasında alınır bu cihaz dedim aldım direk..2010 model ilk çıkan led tv lerden. eşşek ölüsü gibi ağır.Halen tık demedi.şimdikilerde o kalite yok artık ne yazıkki.
Şimdikilerin devrelerinine bakın. Kullandıkları smd malzeme bile sandık. Kapasitör direnç. Koskoca tüplü tv ler kapasitör kurutmadı kaç yıl. Bunların durmadan diyot gider. Direnç gider. Varistor patlar. Servislerde teşne. Kartın değişmesi lazım. Yok ya. Baktın mı ölçtün mü? Elinde multimetre olmadan gelen servise servis demem ben zaten de. Bence tepeden öyle emir geliyor. Ya da kartlar merkeze gitmeyen bir sistem varsa tamir et başka yerde sıfır gibi tak kafası da olabilir. Bilmiyorum. Ama ne olursa olsun eski kalite cidden yok. Bu her şeyde böyle maalesef.

SUNNY WEBOS 65 İNÇ ALDIM....BAŞKA YERDE AYNI TV yi RENKLERİ ÇOK NET VE KESKİN GÖRDÜM BENDEKİ AYNI DEĞİL...RESİM AYARLARI(parlaklık...keskinlik...ton vs) KONUSUNDA BİLGİS OLAN VAR MI

Ben de tüplü TV döneminde gezmiştim fabrikasını.Taa 80lerde, sıfırdan tv imal ediyorlardı, kartı dahil, çift yüze baskı, otomatik baskı makineleri vs, çok beğenmiştim. Bir poşet dolusu, o dönemin eşantiyonlarından vermişlerdi☺️ Vestelin gözümde iyi marka olduğu dönemde ürünlerini ben de tereddütsüz aldım. Home theater, uydu alıcı sistemi paketi, kettle vs. Sorun yaşadığımda üzmediler. Ya ücret iadesi, ya da ürün değişimi/bir üst model ile ücretsiz değişim yapıldı. Fabrikasından bile arıyorlardı, sizi mağdur ettik, kusura bakmayın vs diye. Şimdi ürün kalitesi ne durumda bilmiyorum lakin Ambarlı gümrüğünde çok VESTEL tırı görürdüm, sanırım onlar da parça getirip montaja başladılar.

2020 model 49" lg 4k led tv kullanıyorum. 5 yıldır tık demedi.tek sıkıntısı istenilen renk ve görüntü ayarlarını tutturmak neredeyse imkansız.isp panel olması nedeniyle maalesef parlaklık ve kontrast ayarları çok sınırlı.inşallah tez zamanda bozulursa yerine tcl mini led almayı düşünüyorum.

Yaklaşık 15 senedir Sony TV kullanıyorum. Android değil smart değil dahili uydu alıcısı bile yok. İlk aldığımda YouTube desteği vardı sonra o destekte kesildi. TV box ve extreme özellikli uydu alıcı ile kullanıyorum. Çok memnunum

Nisan 2018 tarihinde orta segment'ten LG marka bir akıllı TV almıştım, halen memnunum - LG - 49UJ635V.

2 televizyonum var. Biri LG biri Samsung. İkisini de 2010'da falan aldım ve cayır cayır çalışıyor. Yeni televizyon alsam yine bu iki markadan birisini tercih ederim muhtemelen.

Geri