Hangi Cihazı Tercih Etmeliyim?

Safran21

Üye
Konular
1
İki cihaz arasında kararsız kaldım teknik özellik aynı ama birinde lisans sorunu var galiba fiyatı yüksek olan daha istikrarlı bir cihaz ama platformlarda üyeliklerim olmadığı için bana sadece iptv yeterli fiyatı düşük olan markanın bazı modellerinde wifi kopma problemi varmış ama fiyatı çok uygun hangisini almalıyım sizce ?

Ekli dosyalar

• IMG_7787.png
    IMG_7787.png
    272 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_7786.png
    IMG_7786.png
    333 KB · Görüntüleme: 76
İki cihaz arasında kararsız kaldım teknik özellik aynı ama birinde lisans sorunu var galiba fiyatı yüksek olan daha istikrarlı bir cihaz ama platformlarda üyeliklerim olmadığı için bana sadece iptv yeterli fiyatı düşük olan markanın bazı modellerinde wifi kopma problemi varmış ama fiyatı çok uygun hangisini almalıyım sizce ?
birisi piyasada ki en iyi cihaz diğeri çakma ürün trendyolda ki yorumlarına baktım hakkında hiç iyi yorumlar yok lisanslı bir cihaz al yüksek fiyatlı olmasının da hiçbir anlamı yok onun için ucuz ama lisanslı al

Vision replika gibi duruyor. 6k yazması bile başlı başına sahtekârlık. Diğerini anlatmaya gerek yok ikisi arasında elbette homatics. (Ayrıca depolama ve ram miktarları rakamsal olarak aynı ama iş rakamsal olarak bitmez. Bunların değerleri var kalite farkı var okuma yazma verileri var.)

Homatcs daha iyidir.

FABEM feyk lisansız taklit kumandalı sesli yanıt tuşu çalışmayan gerçek google kumandası taklidi cihazlar uzak durun.

Cihaz geldi fena değil ancak eski cihazımın kalitesini daha iyi anladım yeni cihaz Atlanta mini g5 cihazım kadar kaliteli değil idare edecez artık :))

Ben 2 yıl XIAOMI Mi Box S 4K 2.Nes Android TV Box kullandım şimdi yeni
aldım yeni kullanmaya başladım.

2300 fiyatı biraz düşük değil mi? sanki daha pahalı

ram 1.5 işlemci de o paraya değmez mi box işlemcisinden kötü 32 gb hafıza olsa bile bence bu işlemci ve ram 1.5 ram yani 2 yazmaları da ayıp

sanırım doğrusu bu cihaz ama 89 dolar olan cihaz 2300 0 o da eneteresan o zaman güle güle kullan hayırlı olsun

Eğer 1000 megabit internet yoksa modeminiz yoksa plusu pas geçin homatics box 4k 32 gb hafızalı yeni revizyonlu 2gb ddr4 lü modeli alın derim.

Geri