Hangi box cihazı tavsiye edersiniz

zafer66

Üye
Konular
4
Arkadaşlar merhaba ben xiomi tv stick kullanıyorum kumanda bozuldu yerine aldığım kumanda kopma yapıyor çıldırma derecesine geldim onun için yeni bir cihaz almak istiyorum nextstar pro 4k- dream nova 4k - xiomi tv box 2. Nesil hangisini tavsiye edersiniz.

Next My Box Var Bende Suan İsmi Degisti Sanirim Next MediaBox Oldu Sanirim Fiyat Performans Acisindan İsinizi Fazlasiyla Gorur 64 Gb lik Sd Kard Takarsiniz Jet Gibi Olur

Şuan Dünyanın En Zengin İnsanı Çıkıp Dese Ki "Ben En İyi, En Pahalı, En Güçlü Box Cihazı Almak İstiyorum" Ona Hangi Cihazı Söylerdiniz?

Arkadaşlar merhaba ben xiomi tv stick kullanıyorum kumanda bozuldu yerine aldığım kumanda kopma yapıyor çıldırma derecesine geldim onun için yeni bir cihaz almak istiyorum nextstar pro 4k- dream nova 4k - xiomi tv box 2. Nesil hangisini tavsiye edersiniz.
Mi Box 3.nesil yolda. Kulisim sağlam. Eskisi işini görüyorsa, sadece kumanda için alacaksan hiç alma derim.

2. cevap mesajım oluyor. Mevcut Mi Stick işini görüyorsa yeni bir şey alma derim. Sadece kumandası yüzünden alacaksan değmez. Ben Mi kullanmıyorum ama mesajı görünce Yaman Ağabey'e dedim. Ayıpsın dedi.

Linki nuymuş model. Bak. Çok bir şey değil. İşini görüyorsa kumandayı yenile kullanmaya devam et.

İhtiyaçtan fazlası lükstür.

2. cevap mesajım oluyor. Mevcut Mi Stick işini görüyorsa yeni bir şey alma derim. Sadece kumandası yüzünden alacaksan değmez. Ben Mi kullanmıyorum ama mesajı görünce Yaman Ağabey'e dedim. Ayıpsın dedi.

Linki nuymuş model. Bak. Çok bir şey değil. İşini görüyorsa kumandayı yenile kullanmaya devam et.

İhtiyaçtan fazlası lükstür.
Teşekkür ederim ben hepsi burada'dan uyumlu dediler aldım bütün özellikleri çalışıyor fakat devamlı kopuyor buna çözüm bulamadığım için yenisini almak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: ENS
Teşekkür ederim ben hepsi burada'dan uyumlu dediler aldım bütün özellikleri çalışıyor fakat devamlı kopuyor buna çözüm bulamadığım için yenisini almak istiyorum.
Eski eşleşmeyi kaldır. Yeni tam dolu pil tak. Öyle dene. Yine olmazsa iade edip bunu alıp denersin. Boşuna masraf yapma. GS10 almak en mantıklısı ama yeni cihaz parası oldu o kumandalar. Bir de Mi'lerde telefondan kumanda uygulaması var diye biliyorum. Bir kontrol et istersen. Hala cihaz diyorsan ona göre bakarrız.

Sadece mi stick 4K yı öneririm size.Mi stick ile karıştırmayın arada büyük fark var.Kullanmadığım cihaz kalmadı neredeyse ama en sevdiğim mi stick 4K.2. Nesil mi box ise kesinlikle önermem,çok hatalı bir cihaz.Üzerindeki yazılımdan apklardan atmasına kadar çok fazla hata var.

dream nova 4k kullanıyorum.aynısı botech wzone tavsiye ederim.hem fiyat ve performans ürünü.ancak sadece kumanda ile ilgili problemse muadil kumanda alman daha doğru olur.

Sadece mi stick 4K yı öneririm size.Mi stick ile karıştırmayın arada büyük fark var.Kullanmadığım cihaz kalmadı neredeyse ama en sevdiğim mi stick 4K.2. Nesil mi box ise kesinlikle önermem,çok hatalı bir cihaz.Üzerindeki yazılımdan apklardan atmasına kadar çok fazla hata var.
4k xiomi .2.nesil box ben kullanıyorum çok hızlı hiç bir sıkıntı yok gayet güzel

Geri