han tv player

karamanli

Üye
Puan 5
Çözümler 0
@karamanli
yinetiminde bulundugum forum sitesinde bir admin arkadaşımın kendisinin ugraşıp yaptıgı bir uygulamadır
🌟 HanTV Ekosistemi Neler Sunuyor?

🔄 1. Anlık Bulut Senkronizasyonu (
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Sync)

• TV uygulamasında veya Web Panelinde eklediğiniz bir IPTV playlist'i anında cep telefonunuzda görünür.
  • Bir cihazdan sildiğiniz yayın veya profil tüm cihazlarınızda aynı anda güncellenir.
  • Kaldığınız yerden izlemeye devam etme (Progress Sync) özelliği ile yayını televizyonda başlatıp telefonda kaldığı dakikadan sürdürebilirsiniz!

📅 2. Akıllı & Otomatik EPG (Yayın Akışı Rehberi)
  • Eklediğiniz Xtream veya M3U listelerinin EPG rehberi otomatik olarak algılanır ve arka planda saniyeler içinde yüklenir.
  • Kanallarda hangi programın oynadığını, saat kaçta başladığını ve sonraki yayınları anlık takip edebilirsiniz.

👤 3. Çoklu Profil ve Çocuk Kilidi
  • Aile bireyleri için özel profiller oluşturabilirsiniz.
  • PIN kodu ile yetkisiz erişimleri engelleyebilirsiniz.

🖥️ 4. Kullanıcı Dostu Web Paneli
  • Uzun M3U veya Xtream bilgilerinizi TV kumandasıyla tek tek yazmanıza gerek yok! Web Paneline girerek saniyeler içinde bilgilerinizi ekleyip cihazlarınıza aktarabilirsiniz.

Web Paneli :

HanTV (Televizyon İçin) :

HanTV Mobil ( Telefon ve Tablet İçin ) :

yinetiminde bulundugum forum sitesinde bir admin arkadaşımın kendisinin ugraşıp yaptıgı bir uygulamadır
🌟 HanTV Ekosistemi Neler Sunuyor?

🔄 1. Anlık Bulut Senkronizasyonu (
Sync)

• TV uygulamasında veya Web Panelinde eklediğiniz bir IPTV playlist'i anında cep telefonunuzda görünür.
  • Bir cihazdan sildiğiniz yayın veya profil tüm cihazlarınızda aynı anda güncellenir.
  • Kaldığınız yerden izlemeye devam etme (Progress Sync) özelliği ile yayını televizyonda başlatıp telefonda kaldığı dakikadan sürdürebilirsiniz!

📅 2. Akıllı & Otomatik EPG (Yayın Akışı Rehberi)
  • Eklediğiniz Xtream veya M3U listelerinin EPG rehberi otomatik olarak algılanır ve arka planda saniyeler içinde yüklenir.
  • Kanallarda hangi programın oynadığını, saat kaçta başladığını ve sonraki yayınları anlık takip edebilirsiniz.

👤 3. Çoklu Profil ve Çocuk Kilidi
  • Aile bireyleri için özel profiller oluşturabilirsiniz.
  • PIN kodu ile yetkisiz erişimleri engelleyebilirsiniz.

🖥️ 4. Kullanıcı Dostu Web Paneli
  • Uzun M3U veya Xtream bilgilerinizi TV kumandasıyla tek tek yazmanıza gerek yok! Web Paneline girerek saniyeler içinde bilgilerinizi ekleyip cihazlarınıza aktarabilirsiniz.

Web Paneli :

HanTV (Televizyon İçin) :

HanTV Mobil ( Telefon ve Tablet İçin ) :
teşekkürler deneyeceğim

Box a yükledigim gibi sildim sakincali
neden email isteniyor ?????????

Box a yükledigim gibi sildim sakincali
neden email isteniyor ?????????
mantık iyi calışıyor her mail isteyenden neden istedi diye altından bişeymi araacajsın ki yükledigin tv telefon olsa bir maantık ararsınki viris uyarısıda vermemişken üstelik

Denedim çok iyi valla tüm menü ve kısayollar kişiselleştirilebiliyor. Kanal takılmalarını en aza indirgiyor. Menü arka plan çok hoşuma gitti. Arka plan zaten kişiselleştiriliyor. Kısacası ben çok beğendim. Paylaşım yapan ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler...

15 senexir iptv player kurarim izlerim en iyisi bu tv mate hikaye

15 senexir iptv player kurarim izlerim en iyisi bu tv mate hikaye
adminlik yaptıgım forumdaki arkadaşın kendisin yapmış oldugu bir uygula evet bende kurdum denedim ve benim kulandıgım tv box da da başka player yok sadece bu var

Eline saglik
Ücretli olmaz insalah

Geri