İndirim🔥 Haki Erkek Outdoor Ayakkabısı Kusna 1000 TL indirim.

dehakan7

Müdavim
Konular
416

Ürünü alacaklara tavsiye ederim ben alırken fikir verecek yorum yoktu ürün kışlık bir ürün mutlaka 1 numara büyük alın normalde 42 numara giyiyorum 43 numara sipariş verdim tam uydu boşluk kalmadi hafif bir ürün su geçirip gecirmediğini denemedim yağmurlu hava olmadığı için ürün ozelliklerinde su itici özelliği vardır diyor onuda deneyip göreceğiz

Ürünü alacaklara tavsiye ederim ben alırken fikir verecek yorum yoktu ürün kışlık bir ürün mutlaka 1 numara büyük alın normalde 42 numara giyiyorum 43 numara sipariş verdim tam uydu boşluk kalmadi hafif bir ürün su geçirip gecirmediğini denemedim yağmurlu hava olmadığı için ürün ozelliklerinde su itici özelliği vardır diyor onuda deneyip göreceğiz
Teşekkürler, güzel ayakkabıya benziyor. Sanki daha çok mevsimlik gibi duruyor, ne dersin? sadece kışın mı giyilir yoksa baharlarda da iş görür mü? Almayı düşünüyorum. ayrıca pazaramada az daha uyguna buldum, değerlendirmek isteyenlere seçenek;
1731564925935

Ayakkabı hafif ama çok sıcak tutuyor 1-2 giydim amam biraz daha soğuklarda giyeceğim galiba, giyimi keyifli kaliteli olduğunu hissediyorsun, ayağı kavraması güzel, fiyatta iyi ama senin bulduğun daha iyimiş sağol @Adnan K.

Geri