H96 max android 9 u android 12 yapmak

resimdeki x96 sürümünü nasıl yükseltebilirim buna gör yazılım atabilirmisiniz
Arkadaşımız yazılım için video eklemiş ona uyarak yazılımı yükleyebilirsiniz.
Uyarımdır daha önce hiç uğraşmadıysanız bu tür işlemler her şekilde risk teşkil eder sorumluluk şahsınıza ait olup bizler sadece yönlendirme yapabiliriz.Daha öncede yazdığım gibi bu modele ait çok fazla updaite videoları mevcut öncelikle ne kadar izlerseniz yazılım atmaya dair o kadar aşinalık kazanırsınız.

Bu cihaz için Android 9 olarak atv sürümleri yapılmış.İdeal seviyede başarılıdır.Üretici kendi sitesindede yer vermemiş olsada cihazla çıkan sürüme dair dosyaları var görünsede tarih itibariyle download siteleri hata veriyor olabilir yada google,win11 engelliyordur.

Yazılım olarak depolama yapın 1 tanesi ile elinizde uğraşmayınız.Sebebi wifi ve kumanda desteği hepsinde aynı olmamasıdır.Her yazılım uyarlayanların kendi yapabildiği düzeltme ve uyarlanabilirliği verir.

s905 serisi için En ünlü olan aidan yazılımdır lakin uzun süre önce bu modellere ait yazılım uyarlamaları sonlandırıldı.Yada sonrasında ücretli şekilde vermeye başladılar değişiyor.Slimbox yazılımlar sonradan ön plana çıksada farklı olarak hala uğraşanlar olsada başarılı olduklarını söyleyemem.Brezilya,hint,çin,ruslar zaten uzun süredir uğraşmıyor olsalarda bazı yazılımları donanım uyumu olarak sorunsuz çalışabilenler var dediğim gibi elinizde olsun. Aidan olanları baz alıp ona göre linkteki siteleri kesinlikle inceleyin hata ve uyuma yönelik yorumları okuyup aşina olun ve uğraşın.

Tanix in s905w cihaz yazılımları içinde bakabilirsiniz lakin önemli olan dediğim gibi elinizde depolama yapınız.

Bu marka farklı ülkelere aynı donanımda yelpazesi yok özellikle wifi,blootout,kumanda,Ram olarak donanım farklılıkları mvcut.Buna dikkat edilmeli.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Oem stock yazılım nokta atışı verebilmek zor daha öncede dediğim gibi bu ürünler bol modellemeye sahip.Etiket dogrultusunda adımlar önemli ve iç donanımı gösteren apk kullanıp dogrulayarak emin olmalıdır.

Son düzenleme:
Arkadaşımız yazılım için video eklemiş ona uyarak yazılımı yükleyebilirsiniz.
Uyarımdır daha önce hiç uğraşmadıysanız bu tür işlemler her şekilde risk teşkil eder sorumluluk şahsınıza ait olup bizler sadece yönlendirme yapabiliriz.Daha öncede yazdığım gibi bu modele ait çok fazla updaite videoları mevcut öncelikle ne kadar izlerseniz yazılım atmaya dair o kadar aşinalık kazanırsınız.

Bu cihaz için Android 9 olarak atv sürümleri yapılmış.İdeal seviyede başarılıdır.Üretici kendi sitesindede yer vermemiş olsada cihazla çıkan sürüme dair dosyaları var görünsede tarih itibariyle download siteleri hata veriyor olabilir yada google,win11 engelliyordur.

Yazılım olarak depolama yapın 1 tanesi ile elinizde uğraşmayınız.Sebebi wifi ve kumanda desteği hepsinde aynı olmamasıdır.Her yazılım uyarlayanların kendi yapabildiği düzeltme ve uyarlanabilirliği verir.

s905 serisi için En ünlü olan aidan yazılımdır lakin uzun süre önce bu modellere ait yazılım uyarlamaları sonlandırıldı.Yada sonrasında ücretli şekilde vermeye başladılar değişiyor.Slimbox yazılımlar sonradan ön plana çıksada farklı olarak hala uğraşanlar olsada başarılı olduklarını söyleyemem.Brezilya,hint,çin,ruslar zaten uzun süredir uğraşmıyor olsalarda bazı yazılımları donanım uyumu olarak sorunsuz çalışabilenler var dediğim gibi elinizde olsun. Aidan olanları baz alıp ona göre linkteki siteleri kesinlikle inceleyin hata ve uyuma yönelik yorumları okuyup aşina olun ve uğraşın.

Tanix in s905w cihaz yazılımları içinde bakabilirsiniz lakin önemli olan dediğim gibi elinizde depolama yapınız.

Bu marka farklı ülkelere aynı donanımda yelpazesi yok özellikle wifi,blootout,kumanda,Ram olarak donanım farklılıkları mvcut.Buna dikkat edilmeli.

Oem stock yazılım nokta atışı verebilmek zor daha öncede dediğim gibi bu ürünler bol modellemeye sahip.Etiket dogrultusunda adımlar önemli ve iç donanımı gösteren apk kullanıp dogrulayarak emin olmalıdır.
youtube kanalınızın adını alabilirmiyim

reis bir çok video var 2 tarafi ayni usb kablosu lazim genelde pc lerin icinde bu kablo bulunur fan kablosu olarak istersen telefoncularda satar bak burda turkce tarif var en stabil 11 at 12 nin boyutu yuksek cihaz kasiliyor videoda kurul dosyasi var aciklmada onlari al buda makyaj dosyasi 11 burdan alacaksin

ustam youtube kanal adınızı alabilirmiyim

Malum Sosyal medya türevlerini kullanmıyorum.

Ürüne ait videolar daha önce yazdığımız gibi bulman gerekiyor.
kurulum dosyalarını bulamadım ustam factry tool ve driver assistan kurulum linklerini burdan bana atabilirmisin

benim box cihaz android 9 da cihaza usb üzeri ve ya store den eklenti yüklemelerde hic bir sorun yok ve calismama gibi bir sorunda yok. benim fark ettigim izlenimim özellikle android 14 9 a göre disaridan ve ya storeden apk yükleme ve calismasinda kisitlama mevcut. ve her box cihazin kendine özgü bir sistem versiyonlari vardir bir markanin android versiyonu hepsine olmaz yüklerseniz cihaz calismaz duruma gelir.

Ustam açıklama kısmında bulamadım siz bana atabilirmisiniz
Video altında daha fazla diye seçenek var orada dosya linkleri sıralanmış olsada cihazının modeli attığınız resimdeki etikette farklı ve size bir üstteki mesajda linkler verdim.İncelemeniz "şart" ezbereden size şu dosya diye yöneltmemiz mümkün olsa idi link verebilirdik.
Araştırıp okuyup cihazınıza uygun olanı seçip videoyu izleyerek bulduğunuz uyumlu yazılımı nasıl yükleyeceğinizi öğrenmeniz gerekir.Bizler öyle yaparak sonuca varabildik ve size tarif edebiliyoruz.

Kolay gelsin. (y)

reis bir çok video var 2 tarafi ayni usb kablosu lazim genelde pc lerin icinde bu kablo bulunur fan kablosu olarak istersen telefoncularda satar bak burda turkce tarif var en stabil 11 at 12 nin boyutu yuksek cihaz kasiliyor videoda kurul dosyasi var aciklmada onlari al buda makyaj dosyasi 11 burdan alacaksin

H96 max RK3318 cihaza v11 yüklemeyi başardım süreç biraz sıkıntı oldu ilk olarak v12 indirmeye çalıştığımda veri indirme sitesinin kota engeline takıldığımdan romu indiremedi v11 drive atıldığından sorunsuz indirdim videolardaki işlemin aynısını yaptım ama kurulurum bir türlü başlamadı kablo ve program değiştirdim olmadı sorun usb cihaz güç gönünden yeterince beslemiyormuş tom atma işleminde cihaza adaptörü ile güç verdim yaklaşık 4-5 dk içinde android 11 i yükledi şuan stabil

Bu konuda burada yorum yapan herkese teşekkürler

Geri