Güzel Bir Alternatif Olabilir Limon Tv

Adnan K. 

SaLuTe
Moderatör
Konular
187
Selamlar, maçlar için güzel alternatif Web sitesi

Aynı zamanda sitesinden aşk olarak da indirebilirsiniz. Apk nin avantajı, film, dizi, belgesel, canlı tvler gibi kısımları da var. İncelemenizi tavsiye ederim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250105-162519~2.png
    Screenshot_20250105-162519~2.png
    183.6 KB · Görüntüleme: 248
  • Screenshot_20250105-162942~2.png
    Screenshot_20250105-162942~2.png
    363.3 KB · Görüntüleme: 70
Bende bir sıkıntı yok. Deneyen başka arkadaşlar olursa bilgi verirler

Ben tablet ve mobil denedim

Selamlar, maçlar için güzel alternatif Web sitesi

Aynı zamanda sitesinden aşk olarak da indirebilirsiniz. Apk nin avantajı, film, dizi, belgesel, canlı tvler gibi kısımları da var. İncelemenizi tavsiye ederim.
Abi aşk olarak inince zarar vermesin

1736092395540
Tarayıcıdaki eklentileri, cookie, adblock vb ıvır zıvırları pasif hale getirin, canavar gibi çalışıyor.

Uygulama yüklenirken zararlı dosya indirmeye başlıyor. Öyle böyle yükledim fakat hiçbir kanal göstermiyor

Şimdi boxta denedim ulusal kanallar gayet iyi spor kanallarının logoları var açılmıyor.

3-4 gün önce forumda birinin paylaştığı linki denemiştim çalıştığını görüp sık kullanılanlara ekledim .Dün format sonrası açmayı denedim link açılmadı (firefox) Sonrasında LD player ile denemek istedim ve emülatör içinde ki tarayıcıda çalıştı (vpn açıkken) .Dün maçı izledim 1 kere bile donmadı ve takılmadı .Az önce emülatör dışında tekrar denedim sayfa açılmıyor ama emülatör içinde harika çalışıyor.Garip olan şu emülatör içinde dün vpn açıkken denemiştim şuan vpn kapatıp denedim yine sayfa açılıyor (chrome tarayıcı)
:) .Apk dosyasını denemedim ama web sitesi dün kü testi geçti (y)

Geri