Merhaba arkadaşlar,
Başta olarak Sinetech kurucularına teşekkür etmek istiyorum, böyle güzel donanımlı forum açtıkları için. Herkes birbirine çok saygılı gördüğüm kadarıyla.
Şimdiye kadar hep başkalarının üstünden IPTV satın alıyordum. Artık kendim Smarters IPTV gibi uygulamalara kendi listelerimi yüklemek istiyorum. Karşıma ama birkaç sorun çıktı.
Başta olarak Sinetech kurucularına teşekkür etmek istiyorum, böyle güzel donanımlı forum açtıkları için. Herkes birbirine çok saygılı gördüğüm kadarıyla.
Şimdiye kadar hep başkalarının üstünden IPTV satın alıyordum. Artık kendim Smarters IPTV gibi uygulamalara kendi listelerimi yüklemek istiyorum. Karşıma ama birkaç sorun çıktı.
- HD ve çalışan listeleri nereden alıyorsunuz burası hariç? Misal ben Almanya'da yaşıyorum, Alman kanalları da olmalı Türk kanalları da. Alman/Türk filmleri Netflix, Apple, Amazon dizileri olmalı.
- Güvenlik nasıl sağlanıyor? VPN ile mi yapıyorsunuz? VPN açtığımda internetim çok yavaşlıyor ve kanallar donmaya başlıyor. Sürekli de VPN ile uğraşmak istemiyorum, başka alternatifleri var mıdır?
- Kendime ait server olması gerekiyor mu güvenli olması için?
- Listeler ve filmler vs. otomatik güncellenmesi gerekiyor, o nasıl olur?
- Bazı player xtream code falan istiyor yani server ismi ve parola. Onu bir şekilde açabiliyor muyuz?
- Playlist editor indirdim ama gruplara ayıramıyorum. Mesela spor kanalı spor grubunda olsun, Alman kanalı Alman grubunda.