---Güneş Tv --- Google Playde Güncel (vavoo/kool/huhu/oha)

Google playde bende çıkmıyor. Lisansız cihaz olması sebebiyle olabilir. Cihazınızla uyumlu değil uyarsı alıyorum. Apk olarak manuel yükleme yapmayı deneyeceğim için istemiştim. Elinde güncel apk olan varsa paylaşırsanız sevinirim

Google playde bende çıkmıyor. Lisansız cihaz olması sebebiyle olabilir. Cihazınızla uyumlu değil uyarsı alıyorum. Apk olarak manuel yükleme yapmayı deneyeceğim için istemiştim. Elinde güncel apk olan varsa paylaşırsanız sevinirim
Alper bey, nöbette olduğum için ilgilenemedim. Bir kac saate eve geçmiş olacağım, apk linki ekleyecegim.Özelden belirttiginiz hata içinde ilgileniyor olacağım ✌️

Adnan bey, bu mesajdaki uygulamanın güncellenmemiş hali, bu versiyon cihazım da yüklüydü ve kullanıyordum ancak güncelleme sonrası ekranda güncelleme uyarısı geldiği için yayınları açmadan play store yönlediriyor fakat bahsettiğim gibi de playstordan cihazınızla uyumlu değil hatası verdiği içinde uygulamanın güncel halinin apk sını rica etmiştim.

Alper bey, nöbette olduğum için ilgilenemedim. Bir kac saate eve geçmiş olacağım, apk linki ekleyecegim.Özelden belirttiginiz hata içinde ilgileniyor olacağım ✌️
Özelden de belirtmiştim size benim iki cihazım var, google lisansız android eski sürüm cihazıma kuracağımdan Apk linki için beklemdeyim Oktay bey, teşekkürler.
Diğer Next start 4k pro için zaten play storeden indirip kurdum ve uygulamyı kullanırken gördüğüm sorunlar için DM den bahsettiğim yayınların açılmaması içinde, şu anda bütün yayınlar açılıyor siz bir düzeltme yaptınız mı bilmiyorum ama şu anda sorun bulunmuyor yayınlarda. Sadece “cast özelliği bu cihazda kullanılamıyor” şeklinde yazı çıkıyor ekranın alt kısmında ama yayınları da sorunsuz açıyor. Sizde bir kontrol edersiniz. Emeğiniz için ayrıca teşekkürler..

Özelden de belirtmiştim size benim iki cihazım var, google lisansız android eski sürüm cihazıma kuracağımdan Apk linki için beklemdeyim Oktay bey, teşekkürler.
Diğer Next start 4k pro için zaten play storeden indirip kurdum ve uygulamyı kullanırken gördüğüm sorunlar için DM den bahsettiğim yayınların açılmaması içinde, şu anda bütün yayınlar açılıyor siz bir düzeltme yaptınız mı bilmiyorum ama şu anda sorun bulunmuyor yayınlarda. Sadece “cast özelliği bu cihazda kullanılamıyor” şeklinde yazı çıkıyor ekranın alt kısmında ama yayınları da sorunsuz açıyor. Sizde bir kontrol edersiniz. Emeğiniz için ayrıca teşekkürler..
Tekrar merhaba, apk linki aşağıdadır.

TV modunda Google Cast özelliğini tamamen devre dışı bırakacak ve telefon/tablet modunda yalnızca cihazda Cast özelliği varsa çalışacaktır. Yani cihazınızda artık uyarı çıkmamalı.

Birde tv de radio dinlerken control butonları görünmüyordu onlarıda görünür kıldım.

linki ilk mesaja da sabitliyorum.

zaman ayırarak, istek ve önerilerle uygulamanın gelişmesinde yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

linki ilk mesaja da sabitliyorum. İyi seyirler

Sorgular gibi algılamayın, cidden merak ettiğimizden sorduk. Rastlamadım hiç. Belki farklı cihazlarda farkli durumlar ortaya çıkmış olabilir. Bir de kullandığınız cihaz bilgisi ne acaba?
Estağfurullah Cankardeşim ne sorgulaması.
Kullandığım cihaz dreamstar nova 4k bir de ben PC emülatör yükleyip açayım dedim vavoo yayınları açılmadı cloudstream da da hiç bir sekme açılmıyor acaba sebebi dbs ayarı falanmıdır?

Konuyu görüntüleyenler

Geri