---Güneş Tv --- Google Playde Güncel (vavoo/kool/huhu/oha)

Selamlar, vavoo ve benzeri yapılar için m3u kullanmıyor program. Direkt kendi sitelerine gidip anlik url alıp ona göre oynatıyor. Yani her kanal tiklamanizda direkt servise gidiyorsunuz.
Reis yanlis anlamayin lutfen bu soylediklerimi yapici elestiri olarak dusunun.Televizo(m3u ile),cloudstream(repo ile),cricfy,gpik'in cok gerisinde. Bunlar olmasa kullanirim ama

Selamlar, program güncellendi, güncel apk linkini birinci mesaja koydum. Google play guncellemeyi halen yayinlamadi, garip bir şekilde 2 gündür incelemede duruyor. En kisa surede ordada güncellenecektir.
Neler değişti. Kolaylık veya farklılık olarak. İlk mesaja baktim genel bahsetmişsiniz

Reis yanlis anlamayin lutfen bu soylediklerimi yapici elestiri olarak dusunun.Televizo(m3u ile),cloudstream(repo ile),cricfy,gpik'in cok gerisinde. Bunlar olmasa kullanirim ama
Zevkler ve renkler tartışılmaz :) Ama google playde yayinlanabilen, güvenilir bir apk ile m3u patlama, yayin kesilme gibi bir sorun olmadan kullanabileceginiz ve benzeri olmayan bir uygulama. Bence şans vermelisiniz :)

Favori olayı çözülmüş, alternatif her zaman iyidir. Ben tv için çanak kullanıyorum da kötü havalarda piksellenme oluyor, buna geçeriz
Teşekkürler

Zevkler ve renkler tartışılmaz :) Ama google playde yayinlanabilen, güvenilir bir apk ile m3u patlama, yayin kesilme gibi bir sorun olmadan kullanabileceginiz ve benzeri olmayan bir uygulama. Bence şans vermelisiniz :)
Tam da bu açıklamadaki nedenle tutuyorum/ kullanıyorum uygulamayı 🙏
Ek olarak ; tv uyumu, kumanda uyumu güzel artılar.

Sağ kenarda bir işaret çıkıyor uygulamaya girince kamera gözü gibi korktum kapattım 🤣

Eski sürümü bende sorunsuz çalışıyordu. Yeniye geçtim vavoo kurulmuyor. Önerdiğin vpn ile de açıyorum kurulmuyor. Eski sürüme tekrar geçtim hepsi kuruldu ve sorunsuz çalışıyor. Bilginize... (Android telefon ve mibox da denedim.)

Eski sürümü bende sorunsuz çalışıyordu. Yeniye geçtim vavoo kurulmuyor. Önerdiğin vpn ile de açıyorum kurulmuyor. Eski sürüme tekrar geçtim hepsi kuruldu ve sorunsuz çalışıyor. Bilginize... (Android telefon ve mibox da denedim.)
Haklisiniz, bir cok işlemi ön planda yapmaya zorlamışım, bu da zorlanma veya kilitlenmeye neden olmuş. Google playde konuyla ilgili uyarida bulundu, duzeltme yapıyorum. Özellikle Android 15 ve üzeri cihazlarda uctan uca ekran ozellileri için eski api'ler kalmış. Lafin kısası bazi aksakliklar olduğu doğru ama çözümü basit, en kisa surede düzeltecegim ✌️bu arada çoğu cihazda sorun yok ama bazi cihazlarda sorun olduğu da doğru.

Selam arkadaşlar, Güneş tv guncellemesi google playden geçmiştir. Uygulama son sürüme yukseltme konusunda zaten uyaracaktir. Guncelleme tamamlanamazsa uygulamayi kaldırıp yeniden yukleyebilirsiniz. Gördüğünüz eksikleri veya eklenmesini istediginiz kanallari bana iletirseniz çok memnun olurum.

vavoo.to ve diğer eklentiler le birlikte vpn kullanilmasi lazım ama bunları yapmama rağmen hiç bir eklentinin kanalları acilmamakta oynatma hatası veriyor vpn aktif

vavoo.to ve diğer eklentiler le birlikte vpn kullanilmasi lazım ama bunları yapmama rağmen hiç bir eklentinin kanalları acilmamakta oynatma hatası veriyor vpn aktif
Hangi cihaz, hangi vpn ve vpn de hangi ülkeye bağlandığinizi öğrenebilir miyim. Kontrol edeyim hemen.

Beş para etmez yüklemeye deymez..
Renkler ve zevkler tartışılmaz. Hoşunuza gitmemesini anlayabilirim. Ama keşke daha yapıcı yorum yapabilseniz. Mesela nesi hoşunuza gitmedi. Neyin düzeltilmesi lazım. Yada bir hata mi aldiniz. Elestirilerinizde bunlara yer vermezseniz beş para edecek uygulamayi bulamazsınız ✌️

Herkese Selamlar,

yaklaşık 20 gün önce sizlere sunduğum uygulamam için Sinetech Forum ailesinden güzel yorumlar almış, beğensin beğenmesin yapıcı eleştiriler edinmiştim. Güncellenmesi gereken konularda beni aydınlatmıştınız.

Bende aşağıdaki güncellemeleri tamamlayıp yine sizlerin beğenisine sunmuş bulunmaktayım.

- Kanalların sıralanabilmesi talep edilmişti. Artık kanal taşıma özelliği mevcut. Telefon ve tablet cihazlarda kanal yanında taşıma butonu var. Bu buton ile kanalları istediğiniz sıralamaya koyabilirsiniz. Tv ve Tvbox cihazlarda ise kanal ismine uzun ok tuşlaması ile pencere açılmaktadır. Burada kanal taşıma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

- TV ve Tvbox cihazlarda favori ekleme olayının zor olduğu belirtilmişti, yine kanal ismine uzun ok tuşlaması yapılınca açılır pencere gelmektedir. Burada kanal taşıma ve kanalları favori düzene koymak oldukça kolaylaşmıştır.

- TR Ulusal kanallar için uygulama içine gömülen M3u8 listesi Github'a taşınmış ve her kanal için tarafımca kendi internet sitelerinden kaynak alınmıştır. Çalışmayan kanal yoktur ve istek kanallar çok kalay bir şekilde tarafımca eklenebilecek. Ayrıca kanal listemin linkini aşağıya bırakıyorum. Geliştirici arkadaşlar alıp kullanabilirler. Hayat paylaştıkça güzeldir :)

- Kategorize edilmiş kanal listesi talep edilmişti , TR Ulusal kanallar için kategorize sistemi getirildi (spor/müzik vb). Servisler için kategori yapılması çok zor, çünkü kanal listesi ve kanal url'leri anlık olarak kendi servislerinden alınmaktadır. Yani internette dolanan m3u8 listeleri kullanılmamıştır. Bu nedenle kategori yapılamamaktadır ama yine kanal sıralaması ve favori ekleme ile servislerin kanallarını kişiselleştirebilirsiniz.

- Kanal izlerken kanal listesinin görülebilmesi talep edilmişti. Telefon ve tabletlerde kanal izlerken ekranı soldan çekerek kanal listesini açabilmekte, kanalları değişebilmektesiniz. Tv cihazlarda ise video oynarken ilk ok tuşlaması kontrol çubuklarını açar, 2 sn içinde kapanır ve ikinci ok tuşlaması ile kanal listesi açılır. Kullanım kolaylığı sağlanmıştır.

-TR Ulusal kategorilerine Radyo kanalları eklenmiştir. 60'ın üzerinde radyo kanalları müzik severleri bekliyor.

- Uygulamayı arka plana alınca çalışmaya devam eder, bildirim ekranında kontrol butonları vardır. uygulamaya dönmeden durdurma, başlatma yapılabilir. Yine kilit ekranında da kontrol butonları mevcuttur. Özellikle radyo dinlerken kullanımı kolaylaştırmıştır.

-Google Cast özelliği eklenmiştir. Google Cast cihazlara ister tv ister radyo kanallarını aktarabilirsiniz.

- Hep futbol hep futbol olmamalıydı :) At yarışı takipçileri için ana ekrandaki Sporx sayfasında At Yarışları Bülteni mevcut. Buradan koşu detayları, hazır kuponlara ulaşabilirler ve TR Ulusal kanallarda yer alan TJK tv den canlı at yarışlarını izleyebilirler.

-5 kanal gösterimine 1 geçiş reklamı uygulaması devam ediyor, eğer her uygulamadan yararlanıldığında ödül reklamı ile destek olunursa 10 veya 15 kanal gösterimine 1 reklama geçilecek. Destek önemli arkadaşlar.

-Kanal geçişlerindeki reklamları kapatabileceginiz ödül reklam konuldu. Uygulama tekrar baslatilana kadar bir daha reklam görmezsiniz.

- Servisler için Tv de Octohide Vpn programından Poland ülkesi seçilerek Telefondan ise Pawxy vpn ile Almanya ülkesine bağlanarak sorunsuz izleyebilirsiniz. Anlık olarak denenmiştir ;)

Önemli Not : Arama kısmı filitreliyken kanal taşınmak isterken tüm filitre taşınıyor. Yani örneğin PowerTürk diye arattınız, arama kısmını kapatmadan taşı derseniz tüm Powertürk içeren kanallar taşınıyor. Bu hatayı güncelleme sonrası fark ettim, en kısa sürede bunu düzelteceğim.

----Uygulama Google Playde Günceldir----
Birader eline sağlık , burada ilk paylaşım yaptığında uygulamanı hemen kurdum. Ama o günden beri pek bakmadım çünkü , .....to 'ları yükleyip o bir sürü kanaldan kendime göre favori kanallarımı oluşturana kadar 20-30 tane reklam seyretmek zorunda kaldım. İnsanlar İnat'daki tek reklamdan kurtulmanın yollarını aradığı ortamda bu olay insanı yoruyor. En azından insanların uygulamana alışana , kendi düzenlerini kurana kadar şu reklam işini bir daha düşünmeni tavsiye ediyorum

Birader eline sağlık , burada ilk paylaşım yaptığında uygulamanı hemen kurdum. Ama o günden beri pek bakmadım çünkü , .....to 'ları yükleyip o bir sürü kanaldan kendime göre favori kanallarımı oluşturana kadar 20-30 tane reklam seyretmek zorunda kaldım. İnsanlar İnat'daki tek reklamdan kurtulmanın yollarını aradığı ortamda bu olay insanı yoruyor. En azından insanların uygulamana alışana , kendi düzenlerini kurana kadar şu reklam işini bir daha düşünmeni tavsiye ediyorum
Selamlar, reklamları kapatmak için tek reklam butonu konuldu. ✌️ Kullanici için reklam rahatsız edici ama üretici için de tek gelir malesef :/ karşılıklı anlayış ile yola devam edeceğiz artik :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri