Güneş Tv (5.2 yeni guncelleme 10.10.2026)

Dışarıda olduğum için telefonda bakıyorum.
Telefon ise süper, uygulamayi acip bir kanal deneyip ayarlar sayfasindan istek ve öneri sekmesinden bana log gonderebilirseniz nokta atışı sorunu tespit edip çözüm üretebilirim

Telefon ise süper, uygulamayi acip bir kanal deneyip ayarlar sayfasindan istek ve öneri sekmesinden bana log gonderebilirseniz nokta atışı sorunu tespit edip çözüm üretebilirim
Bir ayar falan yaptınız mı. Açılıyor şimdi.

merhaba üstat öncelikle emegine saygilar coklu listeye gecekod yazdim fakat liste gelmedi

Herkese selamlar, @
Bir ayar falan yaptınız mı. Açılıyor şimdi.
Uygulama Google playde olduğu için uzaktan guncelleme veya değişiklik yapamıyorum. Yani herhangi bir değişiklik yok. Suan çalışmasına sevindim. Muhtemelen internet saglayiciniz ile alakali bir sıkıntı olmuş ve düzelmiştir.

merhaba üstat öncelikle emegine saygilar coklu listeye gecekod yazdim fakat liste gelmedi
Merhaba Fikret bey, canlı tv sekmesinde toplu liste ekle bölümüne GeceKod (büyük küçük harf duyarlı) yazdığınızda gelecek. Gecekod un paylaştığı listelere erişmis olacaksınız. Dizi film bölümünde ise Oktay2617 yazarak dizi film listelerine ulasabilirsiniz.

Herkese Selamlar, @ugur2941 abimin Güneş tv için hazırladığı jingle nasıl olmuş sizce :) emegine sağlık abi, Futv ye zeval gelmesin :)

Herkese Selamlar, @ugur2941 abimin Güneş tv için hazırladığı jingle nasıl olmuş sizce :) emegine sağlık abi, Futv ye zeval gelmesin :)

Güneş Tv Senin Emeklerin ile daha fazlasına layık Kardeşim elimden geldiğince bişeyler yaptım :) Hep Beraber Daha İyisi Seninle Olsun Kardeşim

Güncellemeden sonra BlueStacks'ta çalışmaz oldu. Açılışta kapanıyor, ikinci kez açmaya çalışınca beyaz ekrana dönüyor.

Güncellemeden sonra BlueStacks'ta çalışmaz oldu. Açılışta kapanıyor, ikinci kez açmaya çalışınca beyaz ekrana dönüyor.
Selamlar, sorun yaratacak köklü bir güncelleme yapmadim, muhtemelen var olan uygulama üzerine guncelleme sorun yaratmıştır. Uygulamayi tamamen kaldırıp yeniden kurabilir misiniz

Selamlar, sorun yaratacak köklü bir güncelleme yapmadim, muhtemelen var olan uygulama üzerine guncelleme sorun yaratmıştır. Uygulamayi tamamen kaldırıp yeniden kurabilir misiniz
Çalışmayınca ben de öyle yaptım ama yine aynı şey oldu çalışmadı.

uygulamada spor kanallarının izlenebilmesi için ne yapılmalı. ilk mesajı detaylı okumamışım özür dilerim halettim. tşkler

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    20.5 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Daha önce yazdığım konuda bir gelişme yok galiba. BlueStacks'ta açılmayınca başka emülatörde denedim. Memu playerda normal çalıştı. Olan benim m3u ve stb listelerime oldu :'(

herşey çok güzelde bu iss güneş dns i sürekli kapatıyor bir çözümü varmı fu tv kullanırken yaşadım sorunu başka vpn uygulamalarıyla 1.1.1.1 warp falanda denedim iss 5 dk içinde kapatıyor yayın gidiyor bir çözümü varmı

Kargo1975 hocamın listeleri boş görünüyor üstat

Güneş tv de film ve dizi bölümünü eklediğim zaman uygulama çok kasmaya başlıyor ve bazen kumanda özelliğini kaybediyor.

Geri