Güneş Tv (5.2 yeni guncelleme 10.10.2026)

arasıra bende uygulamanızı kullanıyorum, emeğinize sağlık, çok teşekkür ederim, sağolun 🙏

Selamlar.Eski Sürümün Üzerine Güncelleme Yaptıysanız,Bunu Silip,Yeni Sürümü,İndiripKurup,Tekrar Deneyebilirmisiniz?
Ayrıca Google Play Uygulamalardan,ANDROİD SYSTEM WEBWİEV Güncelleme Varsa,Bunuda Güncelleyip,Dönüş Yapabilirmisiniz?Saygılarımla.
Hocam tam

Hocam android tv hafızası var 14 sürüm kullanıyorum

Hocam birde senden bir ricam birde tür sectigim zaman aşağıya doğru iniyoruz ama hızla indiğimde tekrar alttaki menüye gidiyor yani hocam aşağıya kayırdığında hiç durmasa çok güzel olacak

VPN otomatik açılmıyor

Oktay hocam riske etmeden sıfır biçimde tekrar kurdum. Cihaz hiremco x6 pro internet TTNET fiber. Herhangi bir sorun yok. Izgara yerine liste şeklinde sıralamayı da yaptığınız gün televizoyu silip atarsınız. :) Kolaylıklar dilerim.
Selamlar, ufak tefek guncellemeler zamanla yapacağım, bu özelliği de ekleyelim 😉
arasıra bende uygulamanızı kullanıyorum, emeğinize sağlık, çok teşekkür ederim, sağolun 🙏
Keyifli seyirler dilerim 🙏

Hocam birde senden bir ricam birde tür sectigim zaman aşağıya doğru iniyoruz ama hızla indiğimde tekrar alttaki menüye gidiyor yani hocam aşağıya kayırdığında hiç durmasa çok güzel olacak
Bu özelliği bilerek eklemiştim, ana butonlara gitmek için tüm listeyi aşağıya doğru geçmeden hizlica ulaşabilmek adina, ama sorun yaratıyorsa tekrar gözden gecireyim

VPN otomatik açılmıyor
Güneş dns yi birkez kurup dns değişikligini aktif edince, Güneş tv nin ayarlardaki güvenli dns butonu açık birakalim.

Güneş tv ye girince dns değişikliği otomatik acilmali, Güneş tv yi kapayinca otomatik kapanmali.

Bu şekilde yapınca sorun yaşıyor musunuz?

Oldu tşkler güncelleme yaparken kaldırdığım için unutum açmayı ilginiz için teşekkür ederim Kürt'çe Kanalları eklermisiniz rica etsem

Oldu tşkler güncelleme yaparken kaldırdığım için unutum açmayı ilginiz için teşekkür ederim Kürt'çe Kanalları eklermisiniz rica etsem
Sorunun cozuldugune sevindim :) kanal isimleri yazabilirseniz bulabildiklerimi eklemeye calisayim.

Çok başarılı bir uygulama, teşekkürler.

Herkese selamlar, uygulamada mecburi bir guncellemeye gitmek zorunda kaldim. Media player in kararlı son sürümü olan 1.10.0 çıkmıştı ve bende bu sürüme geçmiştim, hem kararlı hemde daha güncel olmasi adina ama @beygircan arkadaşımızın uyarısı ile gördüm ki kararli sürüm diye çıkmasına rağmen ciddi sorunlar varmış.

Radio yayınları, dizi film ve bazi hls yayinlarda ciddi sorunlar yaratti.

Bu nedenle 1.9.3 sürümüne geri dönmek zorunda kaldim.

Ayrica deneysel bir reklam akışı yaptım. Biliyorsunuz telefon uzerinden kullanimda 10 kanal izlemesine bir reklam var. Reklam cikinca player pip modunda küçülecek, reklam kapandiginda ise otomatik tam ekran olacak. Zaten reklam sesleri kapali, player sesi ve goruntusu devam ediyordu. Şimdi küçük ekran ile görüntü de görünecek. Ek olarak cinsel içerikli, flört içerikli, kumar ve şiddet içerikli reklamlarda engellemişti. Bu tarz reklamlar da çıkmıyor degil mi?

Reklam deneyimini biraz daha iyileştirmeyi hedefledim. Aksi bir durum varsa bildirebilir misiniz.

Ek olarak dizi film bölümünde artik normal kategori ve platform flitresi var. Ornegin Netflix seçildi diyelim, animasyon seklinde kategori de seçip daha da daraltabilirsiniz içerik aramanizi.

Not: sürüm düşürdüğüm için mevcut uygulama uzerine guncelleme hata verebilir. Uygulamayi kaldirip guncellemeniz gerekebilir
@oktay2617 Eyvallah kardeşim. Uğraşmayı hiç bırakmıyorsun. Sürekli bir inovasyon içerisindesin ama o logoyu boşuna mı yaptık? Güncelleme deyince aha geldi dedim ama yok, yine aynı. Cık cık cık diyorum :)

Çok başarılı bir uygulama, teşekkürler.
biz teşekkür ederiz, keyifli seyirler.

Tv boxa kuruluyormu malüm kanallar varmı uygulamada yoksa sadece telefon içinmi
selamlar, detaylar ilk sayfada birinci mesajda mevcuttur.

Farklı, kardeş uygulama diyebiliriz. Bunu da deneyin bence.
onure oldum cidden, kardeş uyugulama söylemi çok hoş :)

@oktay2617 Eyvallah kardeşim. Uğraşmayı hiç bırakmıyorsun. Sürekli bir inovasyon içerisindesin ama o logoyu boşuna mı yaptık? Güncelleme deyince aha geldi dedim ama yok, yine aynı. Cık cık cık diyorum :)
İki kez logo değiştim, 3. kez değişikmek ne kadar doğru olur bilemedim. hem ne konuşmuştuk bir kaç logo daha tasarlayıp bir anket yapıp öyle karar verecektik ;) ben daha google play sayfasında güncelleme yapamadım, o kadar zaman ayıramaz oldum bu aralar. Mesajlara bile çok geç cevap dönebiliyorum. Gerçi sağolsun yokluğumu hissettirmeyen arkadaşlarımız var :) hepsine tekrar teşekkürler bu vesileyle.

biz teşekkür ederiz, keyifli seyirler.

selamlar, detaylar ilk sayfada birinci mesajda mevcuttur.

onure oldum cidden, kardeş uyugulama söylemi çok hoş :)

İki kez logo değiştim, 3. kez değişikmek ne kadar doğru olur bilemedim. hem ne konuşmuştuk bir kaç logo daha tasarlayıp bir anket yapıp öyle karar verecektik ;) ben daha google play sayfasında güncelleme yapamadım, o kadar zaman ayıramaz oldum bu aralar. Mesajlara bile çok geç cevap dönebiliyorum. Gerçi sağolsun yokluğumu hissettirmeyen arkadaşlarımız var :) hepsine tekrar teşekkürler bu vesileyle.
@oktay2617 Kardeşim Şuanki Logo Kim Tasarladıysa Super Olmuş.
Bunun Dışında Elimizden Geldigince,Dilimiz Döndüğünce,Zamanız Oldugunca,
Foruma Faydalı Olmaya Calısıyoruz,Herkes Gibi.
Gunes Tv Apk"ne Gelecek Olursak.Super Otesi Bir İş Basardın.Rokkr İd"li Listeleri Orjinal Ham Haliyle,Worker Olmadan Oynatabilen,Şuan Benim Bildigim,Gunes Tv,ve Net Tv @Adnan K.Hoca"mızın Bu 2 Kardeş Uygulama Var.
Surekli Stabil ve Yenilik Olarakda Kullanıcılara Geri Dönüs Olarakda En İyi Bu Apk"lar İnsallah Dahada İyi Olacak.Bu Arada Atak Tv @atakan1983

Kardesimizin Uygulamasınıda Ekleyebiliriz Oda Surekli Guncel Tutmaya Calısıyor.
Emeği Gecen Herkese Tesekkur Ederiz.Saygılarımla.:coffee:
Not=Elimizdeki Değerlerin Ne Kadar Kıymetli Oldugunu,ve Birlik Beraberlik İcinde Ne Kadar Birbirimizi Desteklersek Daha Guzel Projeler Olacagını Farketmemiz Gerekiyor.Burada Kullanıcıların Vermis Oldugu Destekler Onem Kazanıyor.

Son düzenleme:
Konuyu okuyanlar
4 gün 0 saat

Geri