Hocam tamSelamlar.Eski Sürümün Üzerine Güncelleme Yaptıysanız,Bunu Silip,Yeni Sürümü,İndiripKurup,Tekrar Deneyebilirmisiniz?
Ayrıca Google Play Uygulamalardan,ANDROİD SYSTEM WEBWİEV Güncelleme Varsa,Bunuda Güncelleyip,Dönüş Yapabilirmisiniz?Saygılarımla.
Onu siz açıp kapatacaksınızVPN otomatik açılmıyor
Selamlar, ufak tefek guncellemeler zamanla yapacağım, bu özelliği de ekleyelimOktay hocam riske etmeden sıfır biçimde tekrar kurdum. Cihaz hiremco x6 pro internet TTNET fiber. Herhangi bir sorun yok. Izgara yerine liste şeklinde sıralamayı da yaptığınız gün televizoyu silip atarsınız.Kolaylıklar dilerim.
Keyifli seyirler dilerimarasıra bende uygulamanızı kullanıyorum, emeğinize sağlık, çok teşekkür ederim, sağolun![]()
Bu özelliği bilerek eklemiştim, ana butonlara gitmek için tüm listeyi aşağıya doğru geçmeden hizlica ulaşabilmek adina, ama sorun yaratıyorsa tekrar gözden gecireyimHocam birde senden bir ricam birde tür sectigim zaman aşağıya doğru iniyoruz ama hızla indiğimde tekrar alttaki menüye gidiyor yani hocam aşağıya kayırdığında hiç durmasa çok güzel olacak
Güneş dns yi birkez kurup dns değişikligini aktif edince, Güneş tv nin ayarlardaki güvenli dns butonu açık birakalim.VPN otomatik açılmıyor
VPN otomatik açılmıyor
Sorunun cozuldugune sevindimOldu tşkler güncelleme yaparken kaldırdığım için unutum açmayı ilginiz için teşekkür ederim Kürt'çe Kanalları eklermisiniz rica etsem
Tv boxa kuruluyormu malüm kanallar varmı uygulamada yoksa sadece telefon içinmiSorunun cozuldugune sevindimkanal isimleri yazabilirseniz bulabildiklerimi eklemeye calisayim.
Günlerdir sorular soruyorsunuz. Henüz kurup denemediniz mi? Bence deneyin, sonra konuşalım.Tv boxa kuruluyormu malüm kanallar varmı uygulamada yoksa sadece telefon içinmi
Net tv yüklüde bu güneş tv ile net tv aynı şeymi anlamadımGünlerdir sorular soruyorsunuz. Henüz kurup denemediniz mi? Bence deneyin, sonra konuşalım.
Farklı, kardeş uygulama diyebiliriz. Bunu da deneyin bence.Net tv yüklüde bu güneş tv ile net tv aynı şeymi anlamadım
Tv boxa nasıl yükleyecem.telefon için istemiyorumFarklı, kardeş uygulama diyebiliriz. Bunu da deneyin bence.
Play store dan veya ilk mesajdaki linkten indirip yükleyebilirsiniz.Tv boxa nasıl yükleyecem.telefon için istemiyorum
@oktay2617 Eyvallah kardeşim. Uğraşmayı hiç bırakmıyorsun. Sürekli bir inovasyon içerisindesin ama o logoyu boşuna mı yaptık? Güncelleme deyince aha geldi dedim ama yok, yine aynı. Cık cık cık diyorumHerkese selamlar, uygulamada mecburi bir guncellemeye gitmek zorunda kaldim. Media player in kararlı son sürümü olan 1.10.0 çıkmıştı ve bende bu sürüme geçmiştim, hem kararlı hemde daha güncel olmasi adina ama @beygircan arkadaşımızın uyarısı ile gördüm ki kararli sürüm diye çıkmasına rağmen ciddi sorunlar varmış.
Radio yayınları, dizi film ve bazi hls yayinlarda ciddi sorunlar yaratti.
Bu nedenle 1.9.3 sürümüne geri dönmek zorunda kaldim.
Ayrica deneysel bir reklam akışı yaptım. Biliyorsunuz telefon uzerinden kullanimda 10 kanal izlemesine bir reklam var. Reklam cikinca player pip modunda küçülecek, reklam kapandiginda ise otomatik tam ekran olacak. Zaten reklam sesleri kapali, player sesi ve goruntusu devam ediyordu. Şimdi küçük ekran ile görüntü de görünecek. Ek olarak cinsel içerikli, flört içerikli, kumar ve şiddet içerikli reklamlarda engellemişti. Bu tarz reklamlar da çıkmıyor degil mi?
Reklam deneyimini biraz daha iyileştirmeyi hedefledim. Aksi bir durum varsa bildirebilir misiniz.
Ek olarak dizi film bölümünde artik normal kategori ve platform flitresi var. Ornegin Netflix seçildi diyelim, animasyon seklinde kategori de seçip daha da daraltabilirsiniz içerik aramanizi.
Not: sürüm düşürdüğüm için mevcut uygulama uzerine guncelleme hata verebilir. Uygulamayi kaldirip guncellemeniz gerekebilir
biz teşekkür ederiz, keyifli seyirler.Çok başarılı bir uygulama, teşekkürler.
selamlar, detaylar ilk sayfada birinci mesajda mevcuttur.Tv boxa kuruluyormu malüm kanallar varmı uygulamada yoksa sadece telefon içinmi
onure oldum cidden, kardeş uyugulama söylemi çok hoşFarklı, kardeş uygulama diyebiliriz. Bunu da deneyin bence.
İki kez logo değiştim, 3. kez değişikmek ne kadar doğru olur bilemedim. hem ne konuşmuştuk bir kaç logo daha tasarlayıp bir anket yapıp öyle karar verecektik@oktay2617 Eyvallah kardeşim. Uğraşmayı hiç bırakmıyorsun. Sürekli bir inovasyon içerisindesin ama o logoyu boşuna mı yaptık? Güncelleme deyince aha geldi dedim ama yok, yine aynı. Cık cık cık diyorum![]()
@oktay2617 Kardeşim Şuanki Logo Kim Tasarladıysa Super Olmuş.biz teşekkür ederiz, keyifli seyirler.
selamlar, detaylar ilk sayfada birinci mesajda mevcuttur.
onure oldum cidden, kardeş uyugulama söylemi çok hoş
İki kez logo değiştim, 3. kez değişikmek ne kadar doğru olur bilemedim. hem ne konuşmuştuk bir kaç logo daha tasarlayıp bir anket yapıp öyle karar verecektikben daha google play sayfasında güncelleme yapamadım, o kadar zaman ayıramaz oldum bu aralar. Mesajlara bile çok geç cevap dönebiliyorum. Gerçi sağolsun yokluğumu hissettirmeyen arkadaşlarımız var
hepsine tekrar teşekkürler bu vesileyle.