Güneş Tv (5.2 yeni guncelleme 10.10.2026)

Herkese selamlar, vavoo kanallari Güneş Tv de oynatilamiyor şuan. Vavoo sunucularinin sertifika süreleri sona ermiş, bu nedenle sertifika kontrolü yapan uygulamalarda çalışmıyor. GUNES TV için guncelleme çıktım, gün içinde google play yayinlar. Vavoo seyrinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

1777179068607.png

Herkese selamlar, vavoo kanallari Güneş Tv de oynatilamiyor şuan. Vavoo sunucularinin sertifika süreleri sona ermiş, bu nedenle sertifika kontrolü yapan uygulamalarda çalışmıyor. GUNES TV için guncelleme çıktım, gün içinde google play yayinlar. Vavoo seyrinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 23704
Eline,Emeğine Sağlık. @oktay2617 Kardeşim. :coffee: ;)

Güneş Tv Yeni 4.6 Güncellemesi,Google Play Üzerinden Güncelleyebilirsiniz.
Ben Güncelledim.Şuan Rokkr İd"li Listeleri,Worker,Vpn,Olmadan Sorunsuz Çalışıyor.
@oktay2617 Kardeşim,Eline Emeğine Sağlık. Destek Olmak İçin BİLGİLENDİRMEYİ,
Ben Yapıp,Durumdan Haberdar Etmek İstedim.Kusura Bakma.Saygılarımla. :coffee: (y)

Tekrar Selamlar herkese, 4.6 guncellemesi yayinlandi. Vavoo yayınları için kaldığımız yerden devam edebiliriz.

Ayrica GeceKod ile toplu listelere @Kargo1975 abimizin roker id'li kategorize edilmiş huhu,oha ve kool listeleri eklenmiştir.

Trgoals (site taraftarium24) olarak güncellenmiş. Bu liste de yer almaktadır.

Uygulamada ek olarak aşağıdaki guncellemeler de yapılmıştir

. AV1/VP9 codec eklemeleri yapıldı

. Exoplayer sürümü 1.10.0 olan son kararlı sürüme çıkarıldı.

. Epg hizmetinin kararlılığı için güncelleme yapıldı

. büyük Json dosyalarının yüklenmesi sırasında performans kaybını önlemek için iyileştirme yapıldı

. açılmayan kanallar için iyileştirmeler yapıldı

Keyifli seyirler dileriz.

Güneş Tv Yeni 4.6 Güncellemesi,Google Play Üzerinden Güncelleyebilirsiniz.
Ben Güncelledim.Şuan Rokkr İd"li Listeleri,Worker,Vpn,Olmadan Sorunsuz Çalışıyor.
@oktay2617 Kardeşim,Eline Emeğine Sağlık. Destek Olmak İçin BİLGİLENDİRMEYİ,
Ben Yapıp,Durumdan Haberdar Etmek İstedim.Kusura Bakma.Saygılarımla. :coffee: (y)
Nöbetteyim, paylaşımınızi şimdi gördüm :) valla cok teşekkürler. Bu forumu bu yüzden seviyorum.

Nöbetteyim, paylaşımınızi şimdi gördüm :) valla cok teşekkürler. Bu forumu bu yüzden seviyorum.
Eyvallah @oktay2617 Kardeşim.
Tekrardan Eline,Emeğine Sağlık.
Benim Rokkr İd"li Listeleri Uygulamana Eklemeni Ben Rica Etmistim.
Burda Amac Bilginin Paylasılması,ve Bu İceriklerden Daha Cok Kisilerin,İstifade Etmesi İçin.En Çok Buna Sevindim.Umarım,Herkes İçin Faydalı Olur.
Bu Rokkr İd"li Listeleri,Vpn,Warp,Worker,Byebye Dpi Olmadan,Uygulamadaki Player Guncelleme sini Uzun Ugraslar Sonucu Bizlerle Bulusturmandaki Çabanı,ve Bu Konuları,Kimseden Gizlemeden Uygulamarda,Nasıl Yapılacagı İle İlgili Ayrıntılı,
Bilgilendirmelerini,Yardımseverligini,Takdire Değer Bulduğumu,Bizzati Belirtmek İsterim.Kardeşim. Eyvallah Saol.Saygılarımla. :coffee: ;) (y)

Son düzenleme:
Emeği geçen herkese teşekkürler...

Eyvallah @oktay2617 Kardeşim.
Tekrardan Eline,Emeğine Sağlık.
Benim Rokkr İd"li Listeleri Uygulamana Eklemeni Ben Rica Etmistim.
Burda Amac Bilginin Paylasılması,ve Bu İceriklerden Daha Cok Kisilerin,İstifade Etmesi İçin.En Çok Buna Sevindim.Umarım,Herkes İçin Faydalı Olur.
Bu Rokkr İd"li Listeleri,Vpn,Warp,Worker,Byebye Dpi Olmadan,Uygulamadaki Player Guncelleme sini Uzun Ugraslar Sonucu Bizlerle Bulusturmandaki Çabanı,ve Bu Konuları,Kimseden Gizlemeden Uygulamarda,Nasıl Yapılacagı İle İlgili Ayrıntılı,
Bilgilendirmelerini,Yardımseverligini,Takdire Değer Bulduğumu,Bizzati Belirtmek İsterim.Kardeşim. Eyvallah Saol.Saygılarımla. :coffee: ;) (y)
Teşekkürler abi, bilgimizi çıkarsız paylaşmaya devam edeceğiz ;)

çok sağolun üstadlar
biz teşekkür ederiz, keyifli seyirler.

Emeği geçen herkese teşekkürler...
bizler teşekkür ederiz, iyi seyirler.

Hpgdisco acaba neden çalışmıyor .
@oktay2617
Teşekkürler.

Tekrar Selamlar herkese, 4.6 guncellemesi yayinlandi. Vavoo yayınları için kaldığımız yerden devam edebiliriz.

Ayrica GeceKod ile toplu listelere @Kargo1975 abimizin roker id'li kategorize edilmiş huhu,oha ve kool listeleri eklenmiştir.

Trgoals (site taraftarium24) olarak güncellenmiş. Bu liste de yer almaktadır.

Uygulamada ek olarak aşağıdaki guncellemeler de yapılmıştir

. AV1/VP9 codec eklemeleri yapıldı

. Exoplayer sürümü 1.10.0 olan son kararlı sürüme çıkarıldı.

. Epg hizmetinin kararlılığı için güncelleme yapıldı

. büyük Json dosyalarının yüklenmesi sırasında performans kaybını önlemek için iyileştirme yapıldı

. açılmayan kanallar için iyileştirmeler yapıldı

Keyifli seyirler dileriz.
media3 1.10.0 sürümünde sorun var, rollback geçin isterseniz.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Hpgdisco acaba neden çalışmıyor .
@oktay2617
Teşekkürler.
hpgdisco tarafından bir açıklama bekliyorduk, forumda ki konusu da cevaplara kapatılmış. Güzel bir projeydi ama sona erdi galiba. Listelerden şimdilik çıkardım, umarım geri gelir.

media3 1.10.0 sürümünde sorun var, rollback geçin isterseniz.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
bu kötü oldu işe, kontrol ettim de canlı tv de çok sıkıntı yaşamayacağım gibi ama hls radyolarda kesin sorun yaratacaktır. Uyarınız için çok teşekkürler.

@oktay2617 Optimize etmek lazım. Aşırı şişti uygulama dostum. Ilk ona bakmak lazım.

@oktay2617 Optimize etmek lazım. Aşırı şişti uygulama dostum. Ilk ona bakmak lazım.
yeni güncelleme gelmeyeceği için bu hali uzun zaman götürür, ancak böyle performans güncellemeleri yapacağım. uzun bir süre stabil devam etmesi yönündeyim. Zaten gün aşırı yeni canlı tv uygulamaları çıkıyor. Beğeniye göre seçim yapar artık kullanıcılar.

Kanal ve içerik sayısı artırma ve bu konuda kalite artışı sağlama ile devam edeceğim.

Düşünüyorum da uygulamaya ekleyeceğim bir şey de kalmadı, kanal sıralama yapıyor, kategori sıralıyor, kendi listeni oluşturmana izin veriyor, favori ve favori sıralama var, xtream,mac,json,m3u listelerini destekliyor,20bin üzeri içerikli dizi film listesi var, vavoo oynatabiliyor, epg var, kendine özel dns değişimi var, ana luncher da kanal ve film gösterebiliyor, interntten alt yazı çekebiliyor, buffer ayarları yapıyor, tam tv kontrol ve aklıma gelmeyen daha nice özellik.

Şuan farklı uygulama projeleri düşünüyorum, özellikle çocuklar için bir oyun arkadaşı projem var. Yapabilirsem cidden güzel olacak ve şuan örneğine rastlamadım.

Hemen günceliyorum tek sorunum amazon sticke kurmak insallah amaznoda girer.

yeni güncelleme gelmeyeceği için bu hali uzun zaman götürür, ancak böyle performans güncellemeleri yapacağım. uzun bir süre stabil devam etmesi yönündeyim. Zaten gün aşırı yeni canlı tv uygulamaları çıkıyor. Beğeniye göre seçim yapar artık kullanıcılar.

Kanal ve içerik sayısı artırma ve bu konuda kalite artışı sağlama ile devam edeceğim.

Düşünüyorum da uygulamaya ekleyeceğim bir şey de kalmadı, kanal sıralama yapıyor, kategori sıralıyor, kendi listeni oluşturmana izin veriyor, favori ve favori sıralama var, xtream,mac,json,m3u listelerini destekliyor,20bin üzeri içerikli dizi film listesi var, vavoo oynatabiliyor, epg var, kendine özel dns değişimi var, ana luncher da kanal ve film gösterebiliyor, interntten alt yazı çekebiliyor, buffer ayarları yapıyor, tam tv kontrol ve aklıma gelmeyen daha nice özellik.

Şuan farklı uygulama projeleri düşünüyorum, özellikle çocuklar için bir oyun arkadaşı projem var. Yapabilirsem cidden güzel olacak ve şuan örneğine rastlamadım.
Logo ve fx file explorer konusunu unutmamak lazım tabii😉

Logo ve fx file explorer konusunu unutmamak lazım tabii😉
@ENS Hocam, F Dosya Yöneticisi + Kullanmayı Deneyebilirsiniz.Uygulama İcinden,Dosya Yukleme İşleminde Sorunsuz Çalışıyor.

@ENS Hocam, F Dosya Yöneticisi + Kullanmayı Deneyebilirsiniz.Uygulama İcinden,Dosya Yukleme İşleminde Sorunsuz Çalışıyor.
Biliyorum üstadım ama en az yer kaplayan ve en işlevsel olanı FX olduğu için kullanıyorum. Yoksa çeşit bol ama MG ve depolama derdi bakî malum.

Emeğinize sağlık hocam, inşallah uzun süreli olur .

Geri