Güneş Tv (5.2 yeni guncelleme 10.10.2026)

Merhaba kardeşim. Kolay gelsin öncelikle. Şu kanal düzenleme ile ilgili bir şey sormak istiyorum. Aslında kategori olarak ayrılması evet güzel ama, katışık olarak sıralama imkanı olabilir mi? Ulusal sinema haber bunlardan kendime göre sıralı karışık bir liste düzeninden bahsediyorum. Trt 1, star, show, halk, tv100 gibi.
Ayrıca şunu da söyleyeyim, Ulusal kategoride tv 100 var. Ama bu kanal haber kanalı aslında.
Bir de uygulama alt barda, mesela o anki internet hızı, yayın kalitesi saat gibi bilgiler olması mümkün mü? Bunları yazıyorum, uygulamayı daha iyi hale getirmeyi sağlamaya yardımcı olmak. Başka bir şey değil. 😀

Aklımda bir şey var, Liste güncelleniyor yazisi varken mi yapıyor? Liste guncelleme tamamlanmiyorsa odak kaybi yaşıyor olabilir. Eve degilim kontrol edemiyorum. Telefonda liste guncelleme tamamlanıyor. Zaten telde odak diye bir sistem olmadığı için bu bahsettiğiniz de yaşanmıyor.
liste yüklendikten sonra sağa doğru giderken oluyor. cihaz xiaomi android tv (box değil)

Merhaba kardeşim. Kolay gelsin öncelikle. Şu kanal düzenleme ile ilgili bir şey sormak istiyorum. Aslında kategori olarak ayrılması evet güzel ama, katışık olarak sıralama imkanı olabilir mi? Ulusal sinema haber bunlardan kendime göre sıralı karışık bir liste düzeninden bahsediyorum. Trt 1, star, show, halk, tv100 gibi.
Ayrıca şunu da söyleyeyim, Ulusal kategoride tv 100 var. Ama bu kanal haber kanalı aslında.
Bir de uygulama alt barda, mesela o anki internet hızı, yayın kalitesi saat gibi bilgiler olması mümkün mü? Bunları yazıyorum, uygulamayı daha iyi hale getirmeyi sağlamaya yardımcı olmak. Başka bir şey değil. 😀
Güzel önerileriniz için teşekkürler :) güncelleme listeme ekliyorum, yapılabilirliği ölçüsünde hayata geçireceğim ;) Bu arada her geribilidirim değerli benim için. aman bunu neden dedim, bunu neden yazdım gibi düşünmenize hiç gerek yok. yapılabilir her güncellemeye açığım. hatta şöyle söyleyeyim, geçen sene bu zamanlardaki Güneş Tv ile şimdilki arasında o kdar fark var ki, hepsi de kullanıcıların geri bildirimi. yani ben şu özellik de olsun dememişimdir. :)

Güzel önerileriniz için teşekkürler :) güncelleme listeme ekliyorum, yapılabilirliği ölçüsünde hayata geçireceğim ;) Bu arada her geribilidirim değerli benim için. aman bunu neden dedim, bunu neden yazdım gibi düşünmenize hiç gerek yok. yapılabilir her güncellemeye açığım. hatta şöyle söyleyeyim, geçen sene bu zamanlardaki Güneş Tv ile şimdilki arasında o kdar fark var ki, hepsi de kullanıcıların geri bildirimi. yani ben şu özellik de olsun dememişimdir. :)
Sağ duyulu olmana sevindim kardeşim, çok teşekkür ediyorum🙏

S.aleyküm şuan uygullamanin canli tv ye tıklamamla uygulama kapanıyor. Güncellemeyi de yeni yaptım.

@oktay2617 Hocam
Bir kez daha güncelleme için çok teşekkür ederim. Bazı yayınlar donduğu zaman öyle klaıyor. Tekrar play düğmesinden başlatmak gerekiyor. Acaba yayın durduktan sonra tekrar yayının otomatik başlatılması için bir kod yazılabilir mi. Yada yayın durarsa uygulama bir kaç saniye sonra tekrar başlaması için başka bir yöntem olabiilir mi?.

S.aleyküm şuan uygullamanin canli tv ye tıklamamla uygulama kapanıyor. Güncellemeyi de yeni yaptım.
Merhaba, canlı tv ye tıklayıp uygulama kapandıktan sonra tekrar uygulamaya girip direkt ayarlar kısmından geri bildirim butonu ile log gönderebilir misiniz bana. mail olarak atabilirsiniz

@oktay2617 Hocam
Bir kez daha güncelleme için çok teşekkür ederim. Bazı yayınlar donduğu zaman öyle klaıyor. Tekrar play düğmesinden başlatmak gerekiyor. Acaba yayın durduktan sonra tekrar yayının otomatik başlatılması için bir kod yazılabilir mi. Yada yayın durarsa uygulama bir kaç saniye sonra tekrar başlaması için başka bir yöntem olabiilir mi?.
Elbette :) player ın her aldığı hata durumunda 2 saniye sorna tekrar kanalı başlatmasını, sonsuz döngü olmaması için de 4 defa yeniden başlatmaya çalışmasını ayarlayabilriim. bu arada sol pencereyi geri tuşu ile açmıyordu cihazınız, ekstra eklediğimiz menü tuşu işlev görüyor değil mi?

Elbette :) player ın her aldığı hata durumunda 2 saniye sorna tekrar kanalı başlatmasını, sonsuz döngü olmaması için de 4 defa yeniden başlatmaya çalışmasını ayarlayabilriim. bu arada sol pencereyi geri tuşu ile açmıyordu cihazınız, ekstra eklediğimiz menü tuşu işlev görüyor değil mi?
Çok güzel olur. Hocam 3 adet Kuman da da denedim. Hepsinde çalıştı. İyiki varsınız .

@oktay2617 hocam bende arkadaşın önerisine katılıyorum.Bende öneri de bulunmak istiyorum şöyleki :Kişi kendi listelerini oluşturabilse örneğin ben Listem-1 şeklinde bir liste oluşturup bu listenin içerisine istediğim kanalları ekleyebilsem ,çıkarabilsem ,listenin adını sonradan değiştirebilsem. Bu bir listele sınırlı kalmamalı.Kişi istediği kadar liste ekleyebilse ve bulisteleri de kategori sıralama gibi yer değiştirebilirse çok şahane olur diye düşünüyorum. Bu dizi ve film bölümüne de uygulanabilirse dahada güzel olur. Şimdiden teşekkürler

Boru TV nin playerı çok beğeniyorum.Özellikle sol tuş kategori olayı.Sıkıntıları vardı yavaş yavaş düzeldi. Her geçen gün dahada iyiye gidiyor. Onu örnek alabilirsin.

Bazi cihazlarda yayin acikdiktan bir süre sonra görüntü donma ve ses devam etme sorunu yaşanıyor. Log gonderimli sürüm sayesinde sorunun çözümü bulunmuştur. Bu süre zarfında hem geri bildirimleri hem de test için sarfettigi emek için @Off6134 e cok teşekkürler. Gecenin bir yarısı epey yordum sizi, hakkınızı helal edin. Ama sonuç güzel oldu :) log gonderim mekanizmasi da derde dava oldu.

Yayin donma ve ses devam etme konusu için guncelleme gekecek ancak oncesinde sorun yasayanlar irtibata geçebilirse benimle süper olur.
Ilginiz için teşekkür ederim deneyecegim ellerinize sağlık

Merhaba, canlı tv ye tıklayıp uygulama kapandıktan sonra tekrar uygulamaya girip direkt ayarlar kısmından geri bildirim butonu ile log gönderebilir misiniz bana. mail olarak atabilirsiniz

1000059620.jpg

@oktay2617 Genel olarak sorun var Oktay. Sıfırdan Play Store üzerinden kurulum yaptım. Gecekod ve Oktay2617 eklemesini yaptım. Listelerin içerik güncellemesini bekledim. Tamamlandı. Geri çıkış yapıp yeniden girdim. OK. İçerikler günceldi. Ama içeride kumanda ile gezinemez duruma gelmiş. Kumanda ile harreket ediyorsun kendisi başa çekiyor. Kafaya göre takılma var sanki. 3 cihaz hepsinde de aynı. En son dün gelen Play Store ve Google Tv Home güncellemesi sonrası çakışma olabilir diye düşünüyorum. Başka açıklama bulamıyorum. Benim tavsiyem BOX ve TV için olanı ayırtmak. Yoksa sürekli kronik sorunlar devam edecek. Çünkü hem mobil hem de TV/BOX için yappılınca genelde böyle haalar sürekli hale geliyor. Geriye kalan kısım zaten temeli sağlam oturtunca yapılır. Ayrıca TV'de log gönderme apayrı bir sıkıntı. O nedenle diyorum BOX /Tv için olanı ayırmak şart. Kaçınılmaz olduğu anlaşıldı.

üstad powerboard nasıl ekliyoruz

@oktay2617 bey ellerinize sağlik mükemmeldi sorun giderilince daha da mükemmel olmuş
Herşey gonlunce oksun kardeşim

Selamlar, mail ile gönderdiğiniz log için teşekkürler.

Loga baktım; sorun Canlı TV sekmesinin kendisinden değil, telefonda kayıtlı canlı TV listelerinden birinin bozulmuş olmasından kaynaklanıyor. Bazı liste bilgilerinde ad veya bağlantı alanı boş/null kalmış, uygulama da o listeyi açarken çöküyor.

Bunu düzelttim. Yeni sürümde bozuk liste kayıtları otomatik atlanacak ve uygulama bu yüzden çökmeyecek. Şimdilik geçici çözüm olarak uygulama verisini temizleyip tekrar denenmesi halinde canlı tv sekmesi çalışacaktır.

Aynı durumu yaşayan arkadaşlar olursa uygulamanın veri ve önbelleğini silerek sorunu çözebilir. Ben yeni güncelleme için bu tarz hataları uygulamanın görmezden gelmesini sağladım.

1774374847433.png

@oktay2617 Genel olarak sorun var Oktay. Sıfırdan Play Store üzerinden kurulum yaptım. Gecekod ve Oktay2617 eklemesini yaptım. Listelerin içerik güncellemesini bekledim. Tamamlandı. Geri çıkış yapıp yeniden girdim. OK. İçerikler günceldi. Ama içeride kumanda ile gezinemez duruma gelmiş. Kumanda ile harreket ediyorsun kendisi başa çekiyor. Kafaya göre takılma var sanki. 3 cihaz hepsinde de aynı. En son dün gelen Play Store ve Google Tv Home güncellemesi sonrası çakışma olabilir diye düşünüyorum. Başka açıklama bulamıyorum. Benim tavsiyem BOX ve TV için olanı ayırtmak. Yoksa sürekli kronik sorunlar devam edecek. Çünkü hem mobil hem de TV/BOX için yappılınca genelde böyle haalar sürekli hale geliyor. Geriye kalan kısım zaten temeli sağlam oturtunca yapılır. Ayrıca TV'de log gönderme apayrı bir sıkıntı. O nedenle diyorum BOX /Tv için olanı ayırmak şart. Kaçınılmaz olduğu anlaşıldı.
çözdük üstat, az kaldı. sorun felan kalmayacak :) log gönderim olduktan sonra 12 den vururuz tüm sorunları. Şuan içerik güncellemesi de, gezinme de çözüldü. sana bir test göndericem birazdan ;)
Merhaba ulusal bölümünde problem yok vavoo bölümünde ise hiçbir kanal açılmadı
vavoo da sorun yok, güvenli dns yi aktif etmemiş olabilir misiniz

1774375274356.png

üstad powerboard nasıl ekliyoruz
dizi film kısmında ki toplu liste yüklemeye Oktay2617 yazmanız yeterli

1774375446995.png

1774375470512.png

@oktay2617 bey ellerinize sağlik mükemmeldi sorun giderilince daha da mükemmel olmuş
Herşey gonlunce oksun kardeşim
Rica ederim, keyifli seyirleriniz olsun ;)

Henüz gerçekleşti mi bilmiyorum ama bir arkadaş hız gosterilmesi ile ilgili bir şey istemişti. Benim kullandığım programlardan birinde bu seçenek aktive edildiğinde sağ üstte gösteriyordu. Hem içeriği de çok meşgul etmez. Kolaylıklar dilerim.

Geri