chicharito
Paylaşımcı
Üstad Google TV Streamer'da (ayrıca Lenovo Ideapad Duet 3 Chromebookda) görüntü donması sorunu devam ediyor. Eski sürümü silip, yenisini kurdum.
Merhaba, dm ile iletişime geçtim. Bakabilir misiniz.Üstad Google TV Streamer'da (ayrıca Lenovo Ideapad Duet 3 Chromebookda) görüntü donması sorunu devam ediyor. Eski sürümü silip, yenisini kurdum.
Rica ederim kardeşim. Vesile olduysak ne mutlu bize. Sorun yaşayan diğer arkadaşların da mutlu olacağını düşünüyorum.Bazi cihazlarda yayin acikdiktan bir süre sonra görüntü donma ve ses devam etme sorunu yaşanıyor. Log gonderimli sürüm sayesinde sorunun çözümü bulunmuştur. Bu süre zarfında hem geri bildirimleri hem de test için sarfettigi emek için @Off6134 e cok teşekkürler. Gecenin bir yarısı epey yordum sizi, hakkınızı helal edin. Ama sonuç güzel oldulog gonderim mekanizmasi da derde dava oldu.
Yayin donma ve ses devam etme konusu için guncelleme gekecek ancak oncesinde sorun yasayanlar irtibata geçebilirse benimle süper olur.
Katogoriye uzun bassamda taşınmıyor. Katogoriye uzun basarsam gizlenme oluyor ama o da zaten tutmuyor sorunlu. Kanala uzun basarsam favoriye alma işlemi oluyor ki bu da sorunluydu düzelmiş. Ama sizin iptv de oluyor. Benim eklediğim iptvde içerik çok olduğundan mı nedir tutmutor favori. Hatada log gönderme nasıl oluyor. Hata zaten oldu demiyor. Ayarlar bölümünden istek ve öneri gönderme mi. Ondada tvboxtan yazmak zor. Düzenle kısmı katagoriler kısmında çalışmıyor sanırım. Ona basmanızla basmamanız arasında bir şey değişmiyor. Kanallarda çalışıyor. Kısacası kanalları taşıyabildim, ama katogorileri ne gizleyebildim ne taşıyabildim.Merhaba Mehmet bey, bahsettiğiniz sorun çözüldü, yeni guncelleme ile bu problemi yaşamamış olacaksınız, geri bildirim için teşekkürler.
Selamlar, toplu liste yuklemeleri github kullanıcı adları ile yapıliyor. Sagolsun GeceKod bu konuda destek oluyor. Ayrica benim de Oktay2617 paylaştığım listeler var. İsteyen herkes bu şeklide listelerini paylaşabilir. Tıpkı cloudstream gibi veya stremio gibi. Bir nevi eklenti misali.
Oha ve huhu kanalları için de paylaşım konusunda GeceKod dan rica da bulunurum.
Merhaba, uygulamada log gonderim özelliği ekledim. Artik sorunlarda log gonderebileceksiniz ve sorunu 12 den vurabilecegiz. Sizin sorunu da bu şekilde tespit edip cozebilecegiz. Malesef elimdeki tüm cihazlarda bu durumla ilgili sorun bulamadım ki çözüm ureteyim.
Kategori konusunu kontrol edeceğim. Vavoo Almanya konusu kolay
Merhaba kategori tasima mevcut, kategori seçim alaninda kategori adina uzun basıp yerlerini değiştirebilirsiniz. Favori eklemek için kalp işaretine dokunmak (kumanda ile kanal uzerine uzun ok tuslama) yaparken mi sorun yaşıyorsunuz.
Tüh kötü haber. Olsaydı iyi olurdu. Aslında isimleri aklımda değil ama birkaç uygulama var firetvde türk kanalları olan onlara nasıl imtiyaz sağlamış. Belkide sonradan eklendiler farkında değiller. Sağlık olsun.Herkese Selamlar,
Fire Stick kullanıcıları için malesef kötü haberim var, Amazon uygulama içindeki ulusal kalnalları fikri mülkiyet olarak gördü ve uygulamayı reddettiği gibi hesabı da kapattı. Malesef Amazon defteri hiç açılmadan kapanmış oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 22229
Üzüldüm. Peki dışarıdan yüklemek mümkün değil miHerkese Selamlar,
Fire Stick kullanıcıları için malesef kötü haberim var, Amazon uygulama içindeki ulusal kalnalları fikri mülkiyet olarak gördü ve uygulamayı reddettiği gibi hesabı da kapattı. Malesef Amazon defteri hiç açılmadan kapanmış oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 22229
Oktay bey iyi geceler,@Off6134 ve @chicharito arkadaşlar google tv android 13 sürüm emülatör buldum, sorunları kontrol ettim. Ana luncher da son izlenenler görünsün diye bir güncellemem vardı, kanal açılınca google tv ye bu kanalı ana luncher a koy komutu android 13 için geçersizmiş ve burda bir kilitlenmeye neden oluyormuş. Emulatör cihazda sorunu düzelttim. Güncellemeyi yayınladığımda %99 sizlede de çözülecek sorun.
Yeni sürümde 4.3 de kumanda ile vavoo tr bölümünde kanallar arasında ileri doğru giderken bir anda listenin başına atıyor.Merhaba arkadaşlar, forumdan ve özelden iletilen tüm hatalar ile ilgili guncelleme yapılmıştır. Çoğu guncelleme hata alan kullanıcılar ile test yapılarak sonuca bağlanmıştır. Bu sürüm ile stabilize artirilmistir.
4.1 ve 4.2 de yaşanan sorunlar tamamen benden kaynaklı olmuş. Globallesmek adina 16 adet farkli dil desteği sunmustum. Bu da uygulamanin her bir kod dosyasina dokunmak ile gerçekleşti. Bu esnada hatalar oluşmuş. Ayrica bozuk hls yayinlari daha kararlı oynatmak için kodda iyilestime yaptım ama bir cok cihazda yayin donmasina sebep vermişti. Lafin kisasi yaratmış olduğum rahatsızlık icin cok özür.
Bu süre zarfinda uygulamayi benimseyip hatalarin düzelmesi için yardımcı olan herkese teşekkürler.
Bu sürümde de hata görürseniz lütfen iletiniz, en kısa surede çözüm üretip eski stabil haline kavusturmak istiyorum.
Herkese iyi seyirler şimdiden
Sağa doğru giderken mi, aşağı yukarı hareket ederken mi? Aşağıdan yukarıya giderken biraz uzun basma ile başa cikmasi saglandi. Başa dönmek için tüm kanallari tek tek gecmemek için. Acaba bu eylemi mi kasteddiniz yoksa uzun basmasaniz da atıyor mu, kontrol etme şansınız var mi.Yeni sürümde 4.3 de kumanda ile vavoo tr bölümünde kanallar arasında ileri doğru giderken bir anda listenin başına atıyor.
Sağa doğru giderken, birden en başa atıyor.Sağa doğru giderken mi, aşağı yukarı hareket ederken mi? Aşağıdan yukarıya giderken biraz uzun basma ile başa cikmasi saglandi. Başa dönmek için tüm kanallari tek tek gecmemek için. Acaba bu eylemi mi kasteddiniz yoksa uzun basmasaniz da atıyor mu, kontrol etme şansınız var mi.
Hep derim. Ne geldiyse başımıza globalleşme yüzünden geldi. Ana fraksıyon diller yeterdi üstad. Döneceğim akşama hemen. Silip Play Store üzerinden temiz kurulum yapayım. Bu arada Android 19 mu 18 mi adı harbiden Baklava olacakmış.Merhaba arkadaşlar, forumdan ve özelden iletilen tüm hatalar ile ilgili guncelleme yapılmıştır. Çoğu guncelleme hata alan kullanıcılar ile test yapılarak sonuca bağlanmıştır. Bu sürüm ile stabilize artirilmistir.
4.1 ve 4.2 de yaşanan sorunlar tamamen benden kaynaklı olmuş. Globallesmek adina 16 adet farkli dil desteği sunmustum. Bu da uygulamanin her bir kod dosyasina dokunmak ile gerçekleşti. Bu esnada hatalar oluşmuş. Ayrica bozuk hls yayinlari daha kararlı oynatmak için kodda iyilestime yaptım ama bir cok cihazda yayin donmasina sebep vermişti. Lafin kisasi yaratmış olduğum rahatsızlık icin cok özür.
Bu süre zarfinda uygulamayi benimseyip hatalarin düzelmesi için yardımcı olan herkese teşekkürler.
Bu sürümde de hata görürseniz lütfen iletiniz, en kısa surede çözüm üretip eski stabil haline kavusturmak istiyorum.
Herkese iyi seyirler şimdiden
temiz kurulum yaptım bende de aynı sağa giderken başa atıyorSağa doğru giderken, birden en başa atıyor.
Aklımda bir şey var, Liste güncelleniyor yazisi varken mi yapıyor? Liste guncelleme tamamlanmiyorsa odak kaybi yaşıyor olabilir. Eve degilim kontrol edemiyorum. Telefonda liste guncelleme tamamlanıyor. Zaten telde odak diye bir sistem olmadığı için bu bahsettiğiniz de yaşanmıyor.temiz kurulum yaptım bende de aynı sağa giderken başa atıyor