Güneş Tv (5.2 yeni guncelleme 10.10.2026)

Uygulamayı 6 kere sildim yükledim. Telefonu kapattım açtım ama bir türlü canlı tv ye geçemedim. Her defasında uygulamayı kapattı. Bir önceki sürümde hiçbir problem yoktu. Kullanabiliyordum @oktay2617
canlı tv sekmesine tıklayınca mı sorun oluyor yoksa listeye girerken mi?

Tablete kurdum bundan önceki sürümlerde vpn ile yayinlari seyredebiliyirdum son 2 sürümde yayin açlldiktan 5 sn sonra görüntü donmakta yayin ses olarak arkada devam etmekte sikinti ne olabilir ki
bu sorunu bir kaç arkadaş daha iletmişti, farklı farklı cihazlar ile deniyorum ama bir türlü bahsettiğiniz sorunu yakalayamadım ki çözüm üreteyim. sorunu yakaladığım an çözüm üreteceğim Mehmet bey. hatta şuan aklıma geldi, yapabilirsem geri bildiğirm gönder alanından log gönderme ekleyeceğim, yaşadığınız sorunu oradan log gönder ile ilettiğinizde anında çözüm bulabilirim. başka türlü olmayacak galiba.
Eline,Emeğine Sağlık. @oktay2617 Kardeşim.
Eski Uygulamayı Silip,Yeni Uygulamayı Yukledim.Sorunsuz Çalışıyor.Saygılarımla.
Eyvallah :) sorunsuz mesajı almak su serpiyor resmen yüreğinme :D

bu sorunu bir kaç arkadaş daha iletmişti, farklı farklı cihazlar ile deniyorum ama bir türlü bahsettiğiniz sorunu yakalayamadım ki çözüm üreteyim. sorunu yakaladığım an çözüm üreteceğim Mehmet bey. hatta şuan aklıma geldi, yapabilirsem geri bildiğirm gönder alanından log gönderme ekleyeceğim, yaşadığınız sorunu oradan log gönder ile ilettiğinizde anında çözüm bulabilirim. başka türlü olmayacak galiba.

@oktay2617 Kardeşim.Sorun Yaşayan Arkadaşlar,Belki Eski Uygulama Silmeden,Guncellemis Olabilirler.Veya Bayram Yogunlugundan Dolayı İnternet Kullanımı Aşırı Derece Fazla,Yada İss Bant Kısıtlaması Engeline Takılıyor Olabilirler.
Aklımada Başka Birsey Gelmiyor.Kendi Listelerimi Yukledim.Toplu Listeleride.Uygulama Bende Sorunsuz Calısıyor.

@oktay2617 Kardeşim.Sorun Yaşayan Arkadaşlar,Belki Eski Uygulama Silmeden,Guncellemis Olabilirler.Veya Bayram Yogunlugundan Dolayı İnternet Kullanımı Aşırı Derece Fazla,Yada İss Bant Kısıtlaması Engeline Takılıyor Olabilirler.
Aklımada Başka Birsey Gelmiyor.Kendi Listelerimi Yukledim.Toplu Listeleride.Uygulama Bende Sorunsuz Calısıyor.
Cihazdan cihaza çok fark ediyor malesef, anamı ağlattı valla. sürümler ayrı dert cihazlar ayrı dert. standart değil, hepsi farklı davranış sergiliyor. Bu nedenle bizde sorunsuz çalışırken başkasında sorun olabiliyor cidden.

Bunun için en iyisi log gönderme butonu yapmam olacak. sorun yaşayandan log aldığım an 12 den vurur çözerim sorunu. başka türlüsü tahminlerle yürümek oluyor

Uygulamayı güncelledim lakin huhu veya oha.to gelmedi
huhu ve oha linkleri uygulamada yok, başlık biraz yanıltıcı oldu farkındauyım. Huhu ve oha yayonları sistem değiştirdiği için uygulamalar açmıyor, onun için güncleleme yaptım ve güneş tv artık açıyor. yani kullanıcılar linkleri kendileri ekleyerek izleyebilirler. @Kargo1975 kardeşimizin el emeği göz nuru listelerinden faydalanabilirisniz

konu linki aşağıdadır

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Cihazdan cihaza çok fark ediyor malesef, anamı ağlattı valla. sürümler ayrı dert cihazlar ayrı dert. standart değil, hepsi farklı davranış sergiliyor. Bu nedenle bizde sorunsuz çalışırken başkasında sorun olabiliyor cidden.

Bunun için en iyisi log gönderme butonu yapmam olacak. sorun yaşayandan log aldığım an 12 den vurur çözerim sorunu. başka türlüsü tahminlerle yürümek oluyor
Log Gonderme Butonu Apk İcinde Olacak,Sorunu Olanlar Log Alıp Sana Gonderecek.
Gercekten İyi Fikir.
Bende Hem Next My Box,Hemde DreamStar Nova2" ye Kurdum.Nova2" yi Guncellemedim Daha Next My Box"da Sorunsuz Calıstı.
Birazdan Nova2" yi Guncellerim.Sorun Olursa Soylerim.
Tekrardan Eline Sağlık. Saol.

Eline sağlık paylaşım güzel ama m3u listeni ben göremiyorum. Beni baya engellemisler.

Evet üstad bendede sorun oldu canlı rv tuklayınca uygulama kapanıyor ve GeceKod eklentisi de eklenmiyor url hatası veriyor

Evet üstad bendede sorun oldu canlı rv tuklayınca uygulama kapanıyor ve GeceKod eklentisi de eklenmiyor url hatası veriyor
Yazdıktan hemen sonra çözümü buldum uygulamalardan uygulamanın önbelleği ve tğm verilerini sildim açtım düzeldi bilginize ama ben eskisini silmedende aynı işlemi yapmıştım eski veriler kalmasın diye demek yükleme yaptıktan sonrada yapmak gerekiyormuş

Yazdıktan hemen sonra çözümü buldum uygulamalardan uygulamanın önbelleği ve tğm verilerini sildim açtım düzeldi bilginize ama ben eskisini silmedende aynı işlemi yapmıştım eski veriler kalmasın diye demek yükleme yaptıktan sonrada yapmak gerekiyormuş
Çözüm bulabilmeniz çok güzel, ama google playden güncellemede bu tazr bir sorun olması da saçma. temiz bir güncelleme neden yapılamasın ki? ahhh google ahhh. iyi seyirler dilerim :)

Çözüm bulabilmeniz çok güzel, ama google playden güncellemede bu tazr bir sorun olması da saçma. temiz bir güncelleme neden yapılamasın ki? ahhh google ahhh. iyi seyirler dilerim :)
Teşekkürler üstad eline,emeğine sağlık

Favori Kanallarda her bir Kanal da böyle bir ekran geliyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260322020614.png
    Screenshot_20260322020614.png
    144.7 KB · Görüntüleme: 38
Favori Kanallarda her bir Kanal da böyle bir ekran geliyor.
aslında bu uzun ok tuşlaması ile gelmesi gereken bir yapı ama odaklanır odaklanmaz geliyor galiba. favori kanalları sıralama mantığına alırken ufak bir hata yapmışım galiba, geri bildirim için teşekkürler. düzeltme için not aldım

Hocam öncelikle her iki program guncellemeniz için çok teşekkür ederim. Muazzam işler başarmışsınız. Elimde geçen yazdan oha m3u kalmış. Verdiğiniz Forum linkine tıkladığımda da hata aldım. Yapılabilme durumunu bilmiyorum, teknik yetersizliğimden dolayı ama. Şöyle bir öneri getirmek isterim.

GeceKod tan bağımsız bir kısa kod ile bu oha ve huhu kanallarını düzenli çekebileceğimiz bir veya bir kaç kısa kodun ayakta tutulabilmesi ne kadar mümkündür. Bunu şu yüzden önerdim. Mevcut vavoo güncellemelerine bir engelleme gelmesinin arkasından dolaşmak.veya tek bir yerden tüm emekleri kaybetmemek. Veyahut yine forumda vavoo başlığında anlattığınız gibi basit bir program yapmanız mümkün müdür?

Tüm emekleriniz için size ve sizi destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim

@oktay2617 evet canlı tv ye bastığımda uygulamadan çıkıyor. Önbelleği sildim verileri sildim uygulamayı kaldırdım. Bunu tam 6 kez yaptım olmadı. Durum aynı oluyor.

Samsung s25 cihazım tv Box da denemedim.

Emeklerinize teşekkürler .

Merhaba Arkadaşlar, uygulamanın v4.2 sürümü google playde yayınlanmıştır. Bu sürümde aşağıdaki yenilikler mevcuttur.
- huhu ve oha linkleri de çalışmaktadır.
- alt yazılar ekranın istediğiniz bölgesine yerleştirilebiliyor
- destekleyen sunucu kaynaklarında video kalite seçimi butonu görünür olur ve bu buton ile istediğiniz kaliteyi seçebilirisniz
- uzun geri tuşu favori ve sonra izle bölümünü açar, uzun ok tuşlamaları favoriye ekler, playerda aşağı yukarı tuş kanal değişir, sol sağ ise ileri geri sarar ( bu özellikler önceki sürümde de vardı ancak bazı cihazlarda çalışmıyordu, kodları sağlamlaştırdım. umarım çalışacak)
-Google tv streamer cihazındaki sorunlar çözülmeye çalışıldı
- dizi bölümlerinin bitimine 5dk kala bölüm geç görseli çıkar, bölüm bitince ise 5 sn içinde otomatik diğer bölüme geçer
- favori kanalları sıralayabilirsiniz
- canlı tv listeleri 1 kez açıldıktan sonra hafızada saklanır ve sonraki girişler hızlı olur
- arama ekranındaki filmler uzun ok tuşu ile sonra izleye kaydedilebilir

aklıma gelen değişiklikler bunlar, başka da olabilir :) umarım eksik bir şeyler yoktur. gödüğünüz hatalar olursa iletirseniz sevinirim.
Ellerine sağlık Ustam. Hızına yetişemiyoruz. Sadece Katagorilerde gizleme soruna var galiba. İki Kategori gizledikten sonra başa dönüyor ve ilk Kategori yine açılıyor.
Birde aynı kısa linklerde Vavoo Türkiye gibi sadece Vavoo Almanya ekleyebilrmi
sin.

Kanalları favori almakta sorun yalıyorum. TCLtv cihaz. Keza düzenlemede görünmesini istenediğim bölümleri de kapatamadım. Birde, bir öneri olur mu bilmiyorum, yada olabiliyor mu. Misal TR bölüm ve kanallar çok sonlarda yer alıyor harften kaynaklı katagorilerde, en üste taşımak mümkün olabiliyor mu. Her şey için teşekkürler.

Tablete kurdum bundan önceki sürümlerde vpn ile yayinlari seyredebiliyirdum son 2 sürümde yayin açlldiktan 5 sn sonra görüntü donmakta yayin ses olarak arkada devam etmekte sikinti ne olabilir ki
Merhaba Mehmet bey, bahsettiğiniz sorun çözüldü, yeni guncelleme ile bu problemi yaşamamış olacaksınız, geri bildirim için teşekkürler.
Hocam öncelikle her iki program guncellemeniz için çok teşekkür ederim. Muazzam işler başarmışsınız. Elimde geçen yazdan oha m3u kalmış. Verdiğiniz Forum linkine tıkladığımda da hata aldım. Yapılabilme durumunu bilmiyorum, teknik yetersizliğimden dolayı ama. Şöyle bir öneri getirmek isterim.

GeceKod tan bağımsız bir kısa kod ile bu oha ve huhu kanallarını düzenli çekebileceğimiz bir veya bir kaç kısa kodun ayakta tutulabilmesi ne kadar mümkündür. Bunu şu yüzden önerdim. Mevcut vavoo güncellemelerine bir engelleme gelmesinin arkasından dolaşmak.veya tek bir yerden tüm emekleri kaybetmemek. Veyahut yine forumda vavoo başlığında anlattığınız gibi basit bir program yapmanız mümkün müdür?

Tüm emekleriniz için size ve sizi destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim
Selamlar, toplu liste yuklemeleri github kullanıcı adları ile yapıliyor. Sagolsun GeceKod bu konuda destek oluyor. Ayrica benim de Oktay2617 paylaştığım listeler var. İsteyen herkes bu şeklide listelerini paylaşabilir. Tıpkı cloudstream gibi veya stremio gibi. Bir nevi eklenti misali.

Oha ve huhu kanalları için de paylaşım konusunda GeceKod dan rica da bulunurum.

@oktay2617 evet canlı tv ye bastığımda uygulamadan çıkıyor. Önbelleği sildim verileri sildim uygulamayı kaldırdım. Bunu tam 6 kez yaptım olmadı. Durum aynı oluyor.
Merhaba, uygulamada log gonderim özelliği ekledim. Artik sorunlarda log gonderebileceksiniz ve sorunu 12 den vurabilecegiz. Sizin sorunu da bu şekilde tespit edip cozebilecegiz. Malesef elimdeki tüm cihazlarda bu durumla ilgili sorun bulamadım ki çözüm ureteyim.

Ellerine sağlık Ustam. Hızına yetişemiyoruz. Sadece Katagorilerde gizleme soruna var galiba. İki Kategori gizledikten sonra başa dönüyor ve ilk Kategori yine açılıyor.
Birde aynı kısa linklerde Vavoo Türkiye gibi sadece Vavoo Almanya ekleyebilrmi
sin.
Kategori konusunu kontrol edeceğim. Vavoo Almanya konusu kolay ;)

Kanalları favori almakta sorun yalıyorum. TCLtv cihaz. Keza düzenlemede görünmesini istenediğim bölümleri de kapatamadım. Birde, bir öneri olur mu bilmiyorum, yada olabiliyor mu. Misal TR bölüm ve kanallar çok sonlarda yer alıyor harften kaynaklı katagorilerde, en üste taşımak mümkün olabiliyor mu. Her şey için teşekkürler.
Merhaba kategori tasima mevcut, kategori seçim alaninda kategori adina uzun basıp yerlerini değiştirebilirsiniz. Favori eklemek için kalp işaretine dokunmak (kumanda ile kanal uzerine uzun ok tuslama) yaparken mi sorun yaşıyorsunuz.

Bazi cihazlarda yayin acikdiktan bir süre sonra görüntü donma ve ses devam etme sorunu yaşanıyor. Log gonderimli sürüm sayesinde sorunun çözümü bulunmuştur. Bu süre zarfında hem geri bildirimleri hem de test için sarfettigi emek için @Off6134 e cok teşekkürler. Gecenin bir yarısı epey yordum sizi, hakkınızı helal edin. Ama sonuç güzel oldu :) log gonderim mekanizmasi da derde dava oldu.

Yayin donma ve ses devam etme konusu için guncelleme gekecek ancak oncesinde sorun yasayanlar irtibata geçebilirse benimle süper olur.

Konuyu okuyanlar
4 gün 0 saat

Geri