Güneş Tv (5.2 yeni guncelleme 10.10.2026)

ustam ben bu uygulamayi firetv sticklere nasil yüklerim günes tv uygulamasini
firetv stick yükledim play store hatasi diye yazi cikti sizin firetv stickler icin uygulamaniz
varsa paylasirmiziniz cevabiniz icin simdiden tesekürler
Ben benim firetv sticke yükledim ama bende açılmadı.

Güzel olmuş. Fakat ***** veya istemediğimiz kanal veya kanal gruplarını gizleyebilsek iyi olurdu. Televizio da olduğu gibi. Şifre koymak veya bir tuşla aç kapat yapmak.

Merhaba, emeğinize sağlık, TV8 reklamda iken diğital reklam kuşağındasınız yazısı ve reklam bitince yayına dönmesini nasıl engellerim. :)
Merhaba, kanal linki TV8 in kendi sitesinden alınma olduğu için tv de reklam varken net için reklam veren olmamışsa o dakikaları boş geçiriyorlar. Normal kanal linklerinin yanı sıra vavoo kaynağına ait ulusal kanal linklerini de koyacağım, bu talebinizi karşılayacaktır.

Tekrar kolay gelsin uygulamanin dns ekli surumunu paylasmaniz mümkünmudür? Teşekkürler...
Selamlar, dağıtımı sadece Google play üzerinden yaptığım için faklı bir apk bulundurmuyorum. Malesef google da ikisi bir aradaya izin vermiyor

Oktay ustam öncelikle emeğine sağlık ancak benim tv hi level play marketten uygulama yüklemede problem yaşıyorum diğer marketlerde xapk adı altında kendi marketlerini indirmemi istiyor rica etsem uygulamayı .apk olarak bir buluta yükleyebilirmisin tekrardan teşekürler.
Merhaba, google play dışı apk dağıtımım malesef bulunmuyor.

Tacımızı aldık tam destek devam. Gözlerinize sağlık hocam. Bir ricam olacak. Tam ekran modunda kilit işareti olsa... Ekrana yanlışla dokunmada kanal vb değişikliği yapmasa. Birde mesela sinewix vs jsonları ekleme çalıştım olmadı. Olma ihtimali var mı? Saygılarla
Tekrar Selamlar, sinewix olayını çok yanlış anlamışım, ben mevcut bir liste var ama yüklenmiyor,uyumsuz sandım. meğerse başlı başına apk ile içerik paylaşımmış. Adamlar reklam geliri ile döndürmeye çalışıyorlar paylaşımlarını, ket vurmayalım onlara. daha geniş daha büyük kaynaklar ekleyeceğim.
@oktay2617 valla ıstikrar, azim ve kararlılık diye buna derim ben. Sürekli inovasyon. Helal olsun diyorum. Şapka çıkarmalık hareketler. İş bilmek ayrı iş yapmak ayrı. Oktay ikisini de 10 numara yapıyor. Tebrik ediyorum.
çok çok teşekkürler. gururum okşandı valla :) biraz olsun güzel bir iş çıkarabiliyorsam ne mutlu bana.

firetv stick yükledim play store hatasi diye yazi cikti sizin firetv stickler icin uygulamaniz
elimde test gerçekleştirebileceğim bir firetv cihazı olmadığı için sorunları nasıl giderebilirim bilemiyorum. Çevremden cihaz bulursam sorunu çözeceğim.
Güzel olmuş. Fakat ***** veya istemediğimiz kanal veya kanal gruplarını gizleyebilsek iyi olurdu. Televizio da olduğu gibi. Şifre koymak veya bir tuşla aç kapat yapmak.
Aslında categori gizleme var. Örneğin ulusal kategorisi görünmesin istiyorsanız kategori üzerine uzun basmanız yeterli. Hatta kategoriyi aktif etmeden içine girebilirsiniz, izlenen kanallarda ana ekrana düşmez.

GÜNEŞ TV: Canlı TV ve Radyo Deneyiminiz Yeniden Tanımlanıyor!

Sevdiğiniz yerel ve ulusal TV kanallarını canlı izlemek, favori radyo istasyonlarınızı kesintisiz dinlemek mi istiyorsunuz? GÜNEŞ TV, Android telefonunuzda, tabletinizde ve Android TV'nizde zengin bir medya deneyimi sunar!

Öne Çıkan Özellikler:

📺 Canlı TV & 📻 Radyo: Geniş kanal ve radyo seçeneklerine erişin. Uygulama, başlangıç için popüler Türk ulusal kanallarını ve radyolarını içerir.

➕ Kendi Listelerinizi Ekleyin: Esneklik parmaklarınızın ucunda! M3U8, JSON , HTML ve hatta XTREAM CODES formatındaki kendi kanal listelerinizi URL veya yerel dosya olarak kolayca ekleyin. İçeriğinizi tamamen siz yönetin!

⭐ Favoriler & 🕒 Son İzlenenler/Dinlenenler: En sevdiğiniz kanalları ve radyoları tek dokunuşla favorilerinize ekleyin. Son açtığınız içeriklere "Ana Sayfa" sekmesinden hızla geri dönün.

🔍 Arama & Kategoriler: Yüzlerce kanal arasında kaybolmayın! Güçlü arama özelliğiyle istediğiniz kanalı saniyeler içinde bulun. Kanallarınız otomatik olarak "Ulusal", "Haber", "Spor" gibi kategorilere ayrılır.

🔒 Güvenli DNS (DoH - İsteğe Bağlı): İnternet servis sağlayıcınızın (İSS) uygulayabileceği DNS tabanlı engellemeleri aşmaya yardımcı olmak ve DNS sorgularınızın gizliliğini artırmak için, açık kaynaklı Intra teknolojisine dayalı Güvenli DNS özelliğini Ayarlar menüsünden etkinleştirebilirsiniz. Bu özellik sadece DNS trafiğinizi şifreler, diğer verilerinizi etkilemez ve log tutmaz. (Bu özellik Android'in VpnService'ini kullanır ve Ayarlar'dan etkinleştirildiğinde izin gerektirir). Yani cihazı sahte bir vpn ile kandırır, böylece sadece Güneş tv uygulamasını tünele sokar, ip değişmeden veriler uçtan uca şifrelenir ve istediğiniz dns sunucusuna gönderilir.

📺 Android TV Optimizasyonu: GÜNEŞ TV, büyük ekranlar için özel olarak tasarlanmıştır! Android TV'nizin kumandasıyla rahat ve keyifli bir kullanım deneyimi yaşayın.

🌙 Karanlık Mod: Göz yormayan şık bir arayüz için karanlık tema desteği.

📡 Google Cast Desteği: Desteklenen yayınları tek dokunuşla Chromecast veya Google Cast uyumlu televizyonlarınıza ya da hoparlörlerinize yansıtın.

▶️ YouTube Canlı Yayınları: Desteklenen kanalların YouTube üzerindeki canlı yayınlarını doğrudan GÜNEŞ TV içinden, uygulama değiştirmeden izleyin.

Neden GÜNEŞ TV'yi Seçmelisiniz?

Esnek ve Kişiselleştirilebilir: Kendi kaynaklarınızı ekleyerek içeriğinizi tam istediğiniz gibi oluşturun.

Kullanıcı Dostu Arayüz: Hem mobil cihazlarda hem de TV'de kolay ve anlaşılır kullanım.

Gizlilik Odaklı Seçenek: Güvenli DNS özelliği ile DNS trafiğinizin gizliliğini ve güvenliğini artırma imkanı.

Tamamen Ücretsiz: Uygulama, geliştirme maliyetlerini karşılamak amacıyla reklamlarla desteklenmektedir. Dilerseniz, Ayarlar menüsündeki seçeneklerle kısa bir ödüllü reklam izleyerek reklamları geçici olarak kapatabilir veya geliştiriciye destek olabilirsiniz.

Hemen GÜNEŞ TV'yi indirin ve canlı TV ile radyo keyfini dilediğiniz gibi yaşayın!

Geri Bildirimleriniz Değerli: Uygulamayı daha iyi hale getirmemize yardımcı olmak için istek, öneri veya karşılaştığınız sorunları Ayarlar menüsündeki "İstek ve Öneri Gönder" seçeneğiyle bize kolayca iletebilirsiniz.

Gizlilik Politikası: Kullanıcı gizliliğine önem veriyoruz. Hangi verilerin neden toplandığı (özellikle üçüncü taraf hizmetler aracılığıyla) hakkında detaylı bilgi için lütfen uygulama içindeki Ayarlar menüsünde bulunan veya bu mağaza sayfasındaki Gizlilik Politikası linkini inceleyin.

Kanal listesi ekleme bölümünde Toplu Ekleme (özel Liste) bölümüne github kullanıcı adı girdiğinizde ilgili github adresinin gunestv reposunun live.json veya vod.json listeleri uygulamaya yüklenir. Uzun uzadıya linkler girmek yerine bir kelimelik girişler ile sayısız listeler yükleyebilirsiniz. Oktay2617 ve GeceKod ile çok sayıda listeye sahip olabilirsiniz.

Bu listeler için Sinetech ailemizin değerli paylaşımcılarından @uzunmuhalefet , @atakan1983 , @hpgdisco , @powerboard ve @gecekod'a sonsuz teşekkürler. Değerli çalışmalarına Güneş Tv de yer vererek sizlere doyumsuz bir liste sağladılar. Bu listeleri ister manuel indirebilir isterse toplu liste ekleme bölümüne Oktay2617 ve GeceKod yazabilirsiniz.

not: uygulamanın farklı bir sürümü google playde var, şuan bu yeni sürümü google playe kabul ettirmeye çalışıyorum. Dns değiştirme olayı nedeniyle kabul etmek istemiyorlar ama mecbur edecekler :D yani çok yakında google playde. şimdilik denemek isteyenler aşağıdaki linkten indirebilir. Ayrıca gördüğünüz eksiklik ve hataları bildirirseniz memnun olurum.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
@oktay2617 DNS programının ayrı olması bence daha makbul. Çünkü tek çaşına ayrı bir dehşet o program. Kullanmayanlara kesinlikle tavsiye ederim yok böyle bir şey.
Oktay her şey şahane olmuş. Hastanede beklediğim ve bulamadığıım bir Hint filmi vardı. Gece olunca Razaman Ek mobil tarifesinden onu izleyeceğim. Ama mümkünse player genel olarak çok mükemmel. Birtek alt yazı aç-kapat vb alt yazı seçenekleri eklenirse güzel olur. Bir de gezerken gördüğümüz içeriklere + işareti koyup listem gibi bir şey olursa tadından yenmez. İçerik sağlayıcı arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim kendi adıma. Çok güzel filmler var ve çoğunun görsel kalitesi çok iyi. Gece sahur tarifesine geçsin diye bekliyorum. Sabaha kadar izlerim artık. Hastanede iyi oldu.

Herkese Merhaba, Güneş Tv 4.0 sürümü ile google playde güncellendi.

Neler eklendi nelerde iyileştirme yapıldı,

+ görsel düzenlemeler ile premium havası yakalanmaya çalışıldı.
+ ses ve ışık için player üzerinden kaydırma özelliği için iyileştirme yapıldı
+arama ekranı değiştirildi, uygulamanın kendi klavyesi yapıldı ( eski tv lerde tv klavyesi sorun yaratıyordu)
+kategori taşıma yapıldı. kategorilerin yerini istediğiniz gibi değişebilirsiniz
kategori adlarına tıklayarak ilgili kategorinin kanal yada filmlerini ızgara şeklinde dizilmesi sağlanır
+kanal taşıma yapıldı. kanalların erini istediğiniz gibi değişebilirsiniz
+github dan liste yüklenirken hangilerini yüklemek istediğini seçebilme ekranı var
+listeleri yeniden düzenleyebiliyoruz ( adı, linki, şifresi, kullanıcı adı gibi)
+güvenli dns devreye alındı
+dizi film sayfasıdna kategori seçim eklendi
+dizi film ekleme bölümüne headrs başlıkları ekleme getirildi
+internetten alt yazı yükleme devreye alındı. iyileştirmeler yapıldı
+gece mod için iyileştirme yapıldı
+ana ekranda hepsini kaldır seçeneği getirildi
+buton stilleri değiştirildi
+dns test sayfası eklendi
+mac listesi ekleme ( Deneyseldir, yeterli test yapılamadı )
+duyuru bölümünü düzenle
+kategori gizleme gösterme yapılmalı
+ bildirim çubuğundaki bildirim görünümü değişti ve iyileştirme yapıldı
+ radio ekranı için görsel seçilebiliyor( şömine vb)
+ epg sistemi
+chrome cast düzeltildi,mibox ile testedildi çalışıyor
+buffer ve seek için ayarlara eklendi
+ kanal değişirken control butonları kapalıysa kanal logo ve kanal adı gösteriliyor, tv de zap deneyimine yaklaşıldı
+film ve dizile için sonra izle mantığı getirildi
+sol çekmece eklendi ve favori / sonra izle burada konumlandırıldı. player dahil olmak üzere uygulamanın he yerindençağrıabiliyor
-dlna özelliği eklendi (deneyseldir, yeterli test yapılamadı)
+yedekleme sistemi getirildi
+renk değişimi sistemi getirildi. ( ilerliyen güncellemlerde tüm uygulama içindeki bölümler eklenecekir)
+ Cihazın ana luncher bölümünde uygulama bilgileri çıkıyor. yani netflix ve diğer uygulmalar gibi cihazın ana sayfasında favori kanallarınız, son izlenen kanallarınız, yarım kalan filmleriniz ve sonra izleye eklediğiniz filmler diziler görünüyor.
+ İframe link oynatma özlliği getirildi. Yani film veya kanalları m3u linklerine gerek yok. Videonun bulnduusayfa bilgisi yeterli. örneği
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
sadece bu link ile atv ye ait yayın bulunuyor ve cihazın kedndi playerın da oynatılıyor. Bunun için dizi film böümündeki toplu liste ekleme yerine Oktay2617 kodunu yazarak ünlü dizi siteinin iframe linkleri ile dizi film izleyebilirsiniz.
+ 7 kanal gösterimine 1 reklam vardı, kullanıcı sayımız arttığı için 10 kanal gösterimine 1 reklama çıktık, kullanıcı sayısı arttıkça 15-20 gibi artış yapılacak ve daha az reklam verilmiş olacak. Not: tv cihazlar tamamen reklamsızdır

daha aklıma gelmeyen değişiklikler de var, müsait zamanda kullanım klavuzu gibi birşey yapıp görselli paylaşım yapmayı düşünüyorum.
Başarılarınız daim olsun. Tebrikler..

@tekkan Mutlaka dene. Hatta Güneş DNS'i de dene. Çok seveceksin. Bir iki sorunu kaldı. Oktay onları da çözünce tamamdır. DNS dediğime bakma bildiğin VPN ama yok böyle bir şey.

@tekkan Mutlaka dene. Hatta Güneş DNS'i de dene. Çok seveceksin. Bir iki sorunu kaldı. Oktay onları da çözünce tamamdır. DNS dediğime bakma bildiğin VPN ama yok böyle bir şey.
@oktay2617 reis yapar da sevmez miyiz üstad. Eline sağlık Oktay'ın.

Teşekkürler ederim çok güzel bir çalışma olmuş. TRT 1 de donmalar oluyor. Bilginize sunarım. Şimdiden başarılar dilerim

@oktay2617 DNS programının ayrı olması bence daha makbul. Çünkü tek çaşına ayrı bir dehşet o program. Kullanmayanlara kesinlikle tavsiye ederim yok böyle bir şey.
Oktay her şey şahane olmuş. Hastanede beklediğim ve bulamadığıım bir Hint filmi vardı. Gece olunca Razaman Ek mobil tarifesinden onu izleyeceğim. Ama mümkünse player genel olarak çok mükemmel. Birtek alt yazı aç-kapat vb alt yazı seçenekleri eklenirse güzel olur. Bir de gezerken gördüğümüz içeriklere + işareti koyup listem gibi bir şey olursa tadından yenmez. İçerik sağlayıcı arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim kendi adıma. Çok güzel filmler var ve çoğunun görsel kalitesi çok iyi. Gece sahur tarifesine geçsin diye bekliyorum. Sabaha kadar izlerim artık. Hastanede iyi oldu.
Aslinda bahsettiğiniz tüm özellikler mevcut. Alt yazi açıp kapatabilir hatta film de alat yazi yoksa internetten alt yazi indirebiliyorsunuz. Sonra izlemek istediniz film veya diziye uzun basarak sonra izle bölümüne atabilirsiniz. Telefonda kullanıyorsanız soldan ekrani çekerek favori kanal ve sonra izle alanini açabilirsiniz. Tv de ise geri tuşuna uzun basarak bu alani açabilirsiniz. Çok fazla özellik var da söyle güzel bir anlatım hazirlamam lazim ama zaman bulamıyorum. Bu arada hangi film bu, sizin zevkinize güveniyorum. Bende izleyeyim.

Teşekkürler ederim çok güzel bir çalışma olmuş. TRT 1 de donmalar oluyor. Bilginize sunarım. Şimdiden başarılar dilerim
Aslinda trt kendi internet sitesindeki yayındır, donmamasi lazim ama geribildirim için teşekkürler. Kontrol edeyim

Aslinda bahsettiğiniz tüm özellikler mevcut. Alt yazi açıp kapatabilir hatta film de alat yazi yoksa internetten alt yazi indirebiliyorsunuz. Sonra izlemek istediniz film veya diziye uzun basarak sonra izle bölümüne atabilirsiniz. Telefonda kullanıyorsanız soldan ekrani çekerek favori kanal ve sonra izle alanini açabilirsiniz. Tv de ise geri tuşuna uzun basarak bu alani açabilirsiniz. Çok fazla özellik var da söyle güzel bir anlatım hazirlamam lazim ama zaman bulamıyorum. Bu arada hangi film bu, sizin zevkinize güveniyorum. Bende izleyeyim.
O zaman bir açıklama anlatım lazım. Müsait olunca bekliyoruz. Filmin orjinal adı Metro In Dino. 2025 yapımı. Kaliteli bir Hint filmi. Türkçe'ye Netflix salaklığı olarak Metrolarda Bugün olarak yansıdı adı. Netflix bu işleri yapmasa çok mutlu olacağım aslında. Çeviriler falan berbat. Bari Orjinal adıyla koy bırak. Gece 12 yi bekliyorum. Ramazan Sahur tarifesi verdi operatör hastanede işime yaradı.

Google Play'siz modlanmis APK varmidir?

Google play dışında dagitim yapmıyorum, umarım kimse modlayip da dağıtmiyordur 🤣 apk sahibine modlanmis sürüm var mi diye sorulur mu hic 🤣
Bana da dm den çeşit çeşit mesajlar geliyor maşallah bu uygulama mı? şu program var mı diye 😂 Ah şu dayılar 😅

Yükleyemezsin. Uygulama APK formatında değil.xapk formatından apk formatına getirmen için uygulamalar mevcut . Lakin uğraşırmısın. Ben uğraşmam.
Uygulamayı yapan dostumuza düşer görev siz fire sahipleri için.

Son düzenleme:
Emeğine sağlık çok güzel uygulama. @oktay2617 Güncelleme ile dns sorunu da düzelmiş. Yalnız bir şey soracağım. Misal sonra izlerim diye bir kaç filmin üzerine gelip seçiyorum, sonra izle listesine ekliyorum. Sonra dönüp listeye bakayım dedim, ancak böyle bir liste yok.

Çok güzel bir uygulama herşeyi tek platformda toplayabiliyorsun , emeği geçenlere teşekkürler ⭐ ⭐⭐⭐⭐
M3u Listelere EPG desteği varmı ?

Son düzenleme:
Emeğine sağlık çok güzel uygulama. @oktay2617 Güncelleme ile dns sorunu da düzelmiş. Yalnız bir şey soracağım. Misal sonra izlerim diye bir kaç filmin üzerine gelip seçiyorum, sonra izle listesine ekliyorum. Sonra dönüp listeye bakayım dedim, ancak böyle bir liste yok.
Sonra izle ve favori kanallar sol pencere de gizli. Telefon da ekrani soldan cekerek ulasabilirsiniz. Tv de ise geri tuşuna uzun basarak ulasabilirsiniz. Sol pencere koymamin sebebi dilediginiz yerden ulaşma şansıniz olsun diye. Misal bi kanal açtınız izliyorsunuz, hemen soldan ekrani çağırıp favori kanalllari yada sonra izle film diyi aninda görüp onlari açabilirsiniz

Çok güzel bir uygulama herşeyi tek platformda toplayabiliyorsun , emeği geçenlere teşekkürler ⭐ ⭐⭐⭐⭐
M3u Listelere EPG desteği varmı ?
M3u listelerde epg desteği mevcut. Json listelerde de var destek. Xtream ve mac listelerde test yapacak liste bulabilirsem bir sonraki guncelleme de onlara da destek vermeyi düşünüyorum

M3u listelerde epg desteği mevcut. Json listelerde de var destek. Xtream ve mac listelerde test yapacak liste bulabilirsem bir sonraki guncelleme de onlara da destek vermeyi düşünüyorum

Geri