Güneş Tv (5.2 yeni guncelleme 10.10.2026)

hocam eline sağlık

Ustam güvenli dns aç diyorum uygulama eksik indir diyor. Dns uygulaması kurulu bu arada. Silip baştan kurdum yine aynı hatayı veriyor
Merhabalar, haklisiniz bu konuda daha önce de geribildirim aldim. Bu son guncellemede R8 kod optimizasyonu kullandım. Güvenlik amaçlı. Bu da kod ve sınıfları anlamsiz harflere çeviriyor. Muhtemelen bu esnada korumam gereken bazi kodları korumayı unuttum. Suan dil destegi, renk değiştirme, yedekleme sistemini güncelliyorum. Bu gun yarin yeni sürüm gelecek, düzeltmis olacağım

teşekkürler

Merhaba, emeğinize sağlık, TV8 reklamda iken diğital reklam kuşağındasınız yazısı ve reklam bitince yayına dönmesini nasıl engellerim. :)

Oktay ustam öncelikle emeğine sağlık ancak benim tv hi level play marketten uygulama yüklemede problem yaşıyorum diğer marketlerde xapk adı altında kendi marketlerini indirmemi istiyor rica etsem uygulamayı .apk olarak bir buluta yükleyebilirmisin tekrardan teşekürler.

Tekrar kolay gelsin uygulamanin dns ekli surumunu paylasmaniz mümkünmudür? Teşekkürler...

Herkese Merhaba, Güneş Tv 4.0 sürümü ile google playde güncellendi.

Neler eklendi nelerde iyileştirme yapıldı,

+ görsel düzenlemeler ile premium havası yakalanmaya çalışıldı.
+ ses ve ışık için player üzerinden kaydırma özelliği için iyileştirme yapıldı
+arama ekranı değiştirildi, uygulamanın kendi klavyesi yapıldı ( eski tv lerde tv klavyesi sorun yaratıyordu)
+kategori taşıma yapıldı. kategorilerin yerini istediğiniz gibi değişebilirsiniz
kategori adlarına tıklayarak ilgili kategorinin kanal yada filmlerini ızgara şeklinde dizilmesi sağlanır
+kanal taşıma yapıldı. kanalların erini istediğiniz gibi değişebilirsiniz
+github dan liste yüklenirken hangilerini yüklemek istediğini seçebilme ekranı var
+listeleri yeniden düzenleyebiliyoruz ( adı, linki, şifresi, kullanıcı adı gibi)
+güvenli dns devreye alındı
+dizi film sayfasıdna kategori seçim eklendi
+dizi film ekleme bölümüne headrs başlıkları ekleme getirildi
+internetten alt yazı yükleme devreye alındı. iyileştirmeler yapıldı
+gece mod için iyileştirme yapıldı
+ana ekranda hepsini kaldır seçeneği getirildi
+buton stilleri değiştirildi
+dns test sayfası eklendi
+mac listesi ekleme ( Deneyseldir, yeterli test yapılamadı )
+duyuru bölümünü düzenle
+kategori gizleme gösterme yapılmalı
+ bildirim çubuğundaki bildirim görünümü değişti ve iyileştirme yapıldı
+ radio ekranı için görsel seçilebiliyor( şömine vb)
+ epg sistemi
+chrome cast düzeltildi,mibox ile testedildi çalışıyor
+buffer ve seek için ayarlara eklendi
+ kanal değişirken control butonları kapalıysa kanal logo ve kanal adı gösteriliyor, tv de zap deneyimine yaklaşıldı
+film ve dizile için sonra izle mantığı getirildi
+sol çekmece eklendi ve favori / sonra izle burada konumlandırıldı. player dahil olmak üzere uygulamanın he yerindençağrıabiliyor
-dlna özelliği eklendi (deneyseldir, yeterli test yapılamadı)
+yedekleme sistemi getirildi
+renk değişimi sistemi getirildi. ( ilerliyen güncellemlerde tüm uygulama içindeki bölümler eklenecekir)
+ Cihazın ana luncher bölümünde uygulama bilgileri çıkıyor. yani netflix ve diğer uygulmalar gibi cihazın ana sayfasında favori kanallarınız, son izlenen kanallarınız, yarım kalan filmleriniz ve sonra izleye eklediğiniz filmler diziler görünüyor.
+ İframe link oynatma özlliği getirildi. Yani film veya kanalları m3u linklerine gerek yok. Videonun bulnduusayfa bilgisi yeterli. örneği
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
sadece bu link ile atv ye ait yayın bulunuyor ve cihazın kedndi playerın da oynatılıyor. Bunun için dizi film böümündeki toplu liste ekleme yerine Oktay2617 kodunu yazarak ünlü dizi siteinin iframe linkleri ile dizi film izleyebilirsiniz.
+ 7 kanal gösterimine 1 reklam vardı, kullanıcı sayımız arttığı için 10 kanal gösterimine 1 reklama çıktık, kullanıcı sayısı arttıkça 15-20 gibi artış yapılacak ve daha az reklam verilmiş olacak. Not: tv cihazlar tamamen reklamsızdır

daha aklıma gelmeyen değişiklikler de var, müsait zamanda kullanım klavuzu gibi birşey yapıp görselli paylaşım yapmayı düşünüyorum.

Selamlar reis, hariçten EPG listesini nereye yüklüyoruz.

Selamlar reis, hariçten EPG listesini nereye yüklüyoruz.
Selamlar, haricten yukleme mevcut değil. Çünkü epg ve kanal id eşleşmesi lazim. Yani her epg her listeye eklenemez, calismaz daha doğrusu. Bu nedenle m3u içinde gömülü varsa otomatik epg çalışır. Örnek olarak cihazda gömülü olan tvler için ekledim. Id düzeltmesi yapmadığım için kanallarin bazılarında gorunmez.

Eyvallah, kralsın.

Merhabalar kolay gelsin. Son sürümle beraber yine bu DNS uygulamanızı indirmemize gerek var mı? Yoksa son sürüm APK nın içine dahil edildi mi? Teşekkür ederim.

Merhabalar kolay gelsin. Son sürümle beraber yine bu DNS uygulamanızı indirmemize gerek var mı? Yoksa son sürüm APK nın içine dahil edildi mi? Teşekkür ederim.
Merhaba, googleplay ile bunun kavgasını cok verdim ama Nuh diyor peygamber demiyorlar. Politikalarina göre dns degistirme veya vpn programları belli başlı programlar ile olabilirmiş ve canlı tv ile kabul etmeleri mümkün değilmiş. Bu nedenle ikinci uygulama olarak indirmek gerekiyor malesef

Hocam vavoo 404 hatası veriyor

Tacımızı aldık tam destek devam. Gözlerinize sağlık hocam. Bir ricam olacak. Tam ekran modunda kilit işareti olsa... Ekrana yanlışla dokunmada kanal vb değişikliği yapmasa. Birde mesela sinewix vs jsonları ekleme çalıştım olmadı. Olma ihtimali var mı? Saygılarla

Tacımızı aldık tam destek devam. Gözlerinize sağlık hocam. Bir ricam olacak. Tam ekran modunda kilit işareti olsa... Ekrana yanlışla dokunmada kanal vb değişikliği yapmasa. Birde mesela sinewix vs jsonları ekleme çalıştım olmadı. Olma ihtimali var mı? Saygılarla
Önerinizi yeni güncelleme için not aldim. Sinewix neden eklenemiyor bakacağım.

@oktay2617 valla ıstikrar, azim ve kararlılık diye buna derim ben. Sürekli inovasyon. Helal olsun diyorum. Şapka çıkarmalık hareketler. İş bilmek ayrı iş yapmak ayrı. Oktay ikisini de 10 numara yapıyor. Tebrik ediyorum.

ustam ben bu uygulamayi firetv sticklere nasil yüklerim günes tv uygulamasini
firetv stick yükledim play store hatasi diye yazi cikti sizin firetv stickler icin uygulamaniz
varsa paylasirmiziniz cevabiniz icin simdiden tesekürler

Geri