Güneş Dns Koruma-Değiştirme - Google Play Kapalı Test -

oktay2617

Paylaşımcı
Konular
4
Merhaba sevgili forum üyeleri,

İntra uygulamasının dns değişimindeki gücünü ve özgür internet için sunduklarını biliyorsunuzdur. Uygulama açık kaynak olduğu için geliştirme yaptım ve google playe sundum. Reklam içermiyor. Şuan kapalı test durumunda.

Yeni hali bize ne vaatlerde bulunuyor peki?

- Öncelikle intra da tv desteği yoktu, artık tv desteği var ve tam kumanda etkileşimi ile.

- Ve benim için asıl önemli olan uzaktan kontrol edilebilir olması. Yani farklı bir uygulamadan vpn aç - kapa yapılabiliyor. peki bu ne anlama geliyor. Örneğin Güneş Tv ve bu dns programı aynı cihazda kurulu diyelim. Güneş Tv açıldığında dns programı kapalıyken bile vpn açılıp kapanacak. yani özgür internet için iki uygulama kullanmaya gerek kalmayacak. Yani uygulamalarımız daha özgür olacak.

Denemek isteyen arkadaşlar bana mail adreslerini verebilirse test kullanıcısı yapayım, ve aşağıdaki linki tıklayıp google playden indirebilsinler

Mail adresi paylaşmak istemeyenler aşağıdaki link ile kendileri test kullanıcısı olabilir.

Tv1

Ekli dosyalar

• tv2.png
    tv2.png
    358.7 KB · Görüntüleme: 32
  • tv3.png
    tv3.png
    59.1 KB · Görüntüleme: 27
  • tv4.png
    tv4.png
    53.1 KB · Görüntüleme: 26
  • tv5.png
    tv5.png
    35.9 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Ellerine sağlık Oktay'ım Süper olmuş Google Play'de görmek dileklerimle Başarıların daim olsun Kardeşim

Kardesim ben bu intrayi zamaninda denemistim tv box uyumlu zaten

Kardesim ben bu intrayi zamaninda denemistim tv box uyumlu zaten
Selamlar, intra ben bildim bileli tv cihazlarına destek vermiyor. harici uygulama olarak denemiş olabilir misiniz. Google play durumunu aşağıya bırakıyorum

1765809427276

Linke tıkladım. Google playde yokmuş. Bunun windows sürümü olacak mı?

Geri