Güne Bir Söz Bırak

Zaman Kime Neyi gosterdi Bilmem Ama Bana Cevremdeki Butun insanlarin Gercek Yuzlerini Gosderdi

Yaşananlar yaşanmıştır geri dönüşü yoktur ;)

Hiç uğraşıp kendimizi yormaya gerek yok.Her günümüz sağlıkla başlasın sağlıklı bitsin!Hepimize sağlıklı mutlu güzel günler.Günaydınlar.

Bir şeyin çözümü varsa , can sıkmaya gerek yok.
Bir şeyin çözümü yoksa , can sıkmaya hiiiiiiiiçç gerek yok.

Günaydınlar

Son düzenleme:
Allah cc ipine sımsıkı sarıl.ve yarın ölecekmiş gibi yaşa.zira$bin yıl yaşayanlarda öldü.bir başka ükkeye gidebilmek için vizeyr ihtiyaç duyuyoruz.Alem degiştirecegiz cennet bedava degil.vizemizi alöamız ferekiyor bu dünyadaki yaşantımızla.selam ve dua ile esen kalın.

Önceden musa birmiş firavun birmiş
Şimdi sorsan herkes musa firavun yok imiş.

Niye üzülüp аğlаrsın cаn
Bırаk sevmeyen gitsin
Duа et Rаbbim seni terk etmesin
İşte o terk ederse, gerçekten bitersin
Mevlana

"Atlar öldüğünde meydan kalıyor. Yiğitler giderse bu dünyadan şanı kalıyor. Hiç kendinize sordunuz mu? Ben ölürsem ne kalır diye? Gitme günü geldiğinde kalanlara ne bırakacağınızı düşündünüz mü? Zor soru sordum galiba. Birinin bunu sorması gerekiyordu."

Not: Ben öğretmenim ve gazeteciyim. Okumayı sevenler Zeki Kara (Yazı Makinesi) hesabımdan günlük yazılar okuyabilir.

'Erken kalkan yol alır '

Günaydınlar

Yıllarca uğraştım insanların söküklerini dikmekle, lakin anladım ki, sökük kişilikteyse dikiş tutmuyor

'Nass'ın olduğu yerde 'Kıyas' olmaz.

Günaydınlar.

Emeğin ve Alınterinin günü kutlu olsun.Herkese sağlıklı mutlu güzel günler,saygı sevgilerle.

Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi vardır…

Günaydınlar.

Bikmadin mi dunyanin yukunu tasimaktan birak dunya senin yukunu tasisin.

Aşk kalpten dost sırttan vurur. Kalbin iyileşir ama sırtın hep kambur kalır.

Hayırlı Cumalar : )

Kolun mu kırıldı? Üzülme, belki Allah sаnа kаnаt verecek.

Günaydınlar.

Konuyu görüntüleyenler

Geri