Güne Bir Rock/Metal Müzik Bırak

Şu grup herhalde ABD'de çıkmış olsa çok daha farklı yerlerde olabilirdi. Davulcusu çok başarılıdır, drum machine mi gerçekten çalabilir mi dediğimiz şarkıları vardır ama canlı konserlerinde de aynı performansta çalardı. Çok iyi şarkı....

Yine de bence Türkiye'den çıkmış en iyi grup Badluck'tır. Kesinlikle Los Angeles glam tadında ve o dönem için stüdyo kayıtları çok iyiydi (genelde yerli grupların albüm kayıtları çamur gibi olurdu - Pentagram dahil). Vokallerde "Cenk ve Erdem"den tanıdığımız Cenk var (daha sonra Malt'ta solist oldu ama daha çok radyo ve tv şovlarından tanınır). Badluck'ın albümü baştan sonra çok iyi şarkılarla dolu ve hala arabada keyifle dinlerim. Cry Your Heart Out...

Badluck'tan bir şarkı daha, Gonna Tell...

Cenk ve Erdem'in neredeyse her yaptığı projeyi takip etmeye çalıştım. Haliyle Cenk'in solist de olması ve dahil olduğu gruplardaki performanslarını da dinlemeye çalıştım.

Malt grubu ve özellikle de Deprem şarkısını ayrı seviyorum. Geçenlerde, bir youtube programındaki anlattıklarından hatırladığım orta üçüncü sınıftayken başlamışlar (1986 yılı sanırım) grup ve albüm çalışmalarına ve sonrasında Badluck'ı kurmuşlar. Badluck grubuyla da 93 yılında Bon Jovi'nin konserine ön grup olarak çıkışlarını anlatmıştı.

Çoğu zaman Cenk&Erdem eski yeni videolarını açar öyle uyurum ;))

"Kırka yakın ayakı vardır kırkayakın"

Cenk ve Erdem'in neredeyse her yaptığı projeyi takip etmeye çalıştım. Haliyle Cenk'in solist de olması ve dahil olduğu gruplardaki performanslarını da dinlemeye çalıştım.

Malt grubu ve özellikle de Deprem şarkısını ayrı seviyorum. Geçenlerde, bir youtube programındaki anlattıklarından hatırladığım orta üçüncü sınıftayken başlamışlar (1986 yılı sanırım) grup ve albüm çalışmalarına ve sonrasında Badluck'ı kurmuşlar. Badluck grubuyla da 93 yılında Bon Jovi'nin konserine ön grup olarak çıkışlarını anlatmıştı.

Çoğu zaman Cenk&Erdem eski yeni videolarını açar öyle uyurum ;))

"Kırka yakın ayakı vardır kırkayakın"
Evet o Bon Jovi konserine gitmiştim ve Badluck da çok iyi bir performans göstermişti. Benim için bir çok sebepten dolayı ekstra güzel bir akşamdı :)

Bende iptv link verıyım katkı olsun
#EXTINF:-1 tvg-logo="tv logo" group-title="⚡Yabancı Muzik",pulse-rock
#EXTGRP:⚡Yabancı Muzik
-https://dotfvxkfj90ca.cloudfront.net/programming/pulserocknew/chunklist.m3u8?token=f22db40c-a819-49f2-8b25-d636afcabaf6&streamSessionId=943c34d1-62ec-4bd0-ab1b-d89ce5422d7f&code=TELEATLANTIC&expires=1740700800000&playUrl=true&ctrl=6542319cd9e87957f8f5bed793812cbea2e07593dd0f0a5ae6a23e880e520c8a6fc74ebe9b987d0108c08ed82400d708307686a74bb97d363b1690fa53a157e7

Güne müzik bırak, ilahi bırak.
BIRAKIN BU İŞLERİ.
Burası müzik platformu değil.

Geri