Güne bir müzik bırak

Yarım asırlık sözler.
Aradan kaç kuşak geçmiş, neler yaşanmış ülkemde, ne tür müzikler çıkmış.
Hepsinden önce ama en önce böylesine güzel alıp götürüyor işte.

Son düzenleme:

Yaş 17 babamdan arabayı kaçırınca torpidodan hemen Mustafa Sandal kaseti çıkarılır dinlenirdi, ne günlerdi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar olay yine amacından çıkıyor gibi olmuş, başlıkta "Güne Bir Müzik Bırak" yazıyor, buna uygun ve flood yapmadan paylaşım yapın lütfen. Bu şekilde müzik değil de playlist paylaşmak gibi bir hal alırsa konu kilitlenir.

Ayrıca sadece şarkı atmak da bana çok anlamsız geliyor, kısa bir bilgi, neden paylaşıyorsunuz gibi, sizin için anlamı vs. olursa paylaşımlara anlam gelecektir.

Ayrıca sadece şarkı atmak da bana çok anlamsız geliyor, kısa bir bilgi, neden paylaşıyorsunuz gibi, sizin için anlamı vs. olursa paylaşımlara anlam gelecektir.
Örnek olarak:
sene 1900ler...
Ergenlikle delikanlılık kokteyl olmuş kanımız kaynıyor
Alkolün zararlarını öğrenmenin acı hatırasıdır bu parça!...
Olm kız roman değil, kapısının altında ne çalarsın bu parçayı.
Hadi Roman diyelim... 3 abisinin olduğunu böyle mi öğrenecektin!
Bu parçada yenilen 3 abi dayağının tadı anlatılmaz, yaşanır arkadaşlar!

Bu kadın benim ilk aşık olduğum kadın . TRT (tek kanal)siyaz beyaz yayın yaparken görmüştüm ilk olarak .
Her gün tekrar çıkacak diye beklerdim , denk gelemezdim ( 1 sene sonra yılbaşı programında gördüm tekrar)
bir hafta uyuyamadım :)

:şimdi bile heyecandan bozuk cümle kurdum.

Son düzenleme:
Paul McCartney, grup arkadaşı John Lennon’un eşi Cynthia’dan boşandığını öğrendikten sonra “Hey Jude” u yazdı. McCartney, Cynthia’yı ziyaret etmişti ve ilk satırı yazarken çiftin oğlu Julian’ı düşünüyordu.

🎤If You Go Away”, 1959 Jacques Brel (Belçika) şarkısı olan meşhur “Ne me quitte pas” in Rod McKuen’in İngilizce sözleriyle uyarlanması olmasına rağmen, İngilizce versiyon tüm dünyada tutulmuştur.🎤

Geri