Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dostum flood yapar gibi söylemek istediğiniz her şey için ayrı bir mesaj atmayınız, eklemek istediğiniz şeyler için bir önceki mesajı düzenleyebilirsiniz.hazinenin büyügü bizde
tesekkürlerDostum flood yapar gibi söylemek istediğiniz her şey için ayrı bir mesaj atmayınız, eklemek istediğiniz şeyler için bir önceki mesajı düzenleyebilirsiniz.
Ayrıca tüm konuyu da kaplamaya çalışmaya gerek yok, tamam yerli olsun bizim olsun, bırakalım da başka arkadaşlarımız da paylaşsın, sonrasında eklemek istediğiniz müzikler olursa eklersiniz.
Ben de her paylaşmak istediğim müziği burada paylaşsam 10 bin sayfa paylaşabilirim, ama konu amacından sapar.
Bu ne hahahaha.
@haruns sen bir tane doğru düzgün duygusal samimi içten bir müzik paylaş da kendimize gelelim o zamanbir tane doğru düzgün duygusal samimi içten müzik yok demekki memlekette herşey yolunda işler tıkırında müzikler duyguların düşüncelerin eseridir böyle ruhsuz toplumun böyle ruhsuz duygusuz müzikleri olur zoru görmemişler ki duyguları olsun 1960la 80 li yıllara bakın yapılan müzikler o zamanın insanlarının yaşadığı zor yılların duyguların eseridir