Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bu göbeklitepe hikayeleri çok hoşuma gidiyor , teşekkürler @Kargo1975Göbeklitepe:12.000 Yıllık Tapınak & Tarihi Sarsan Şaşırtıcı Sırlarıyla
Tarih Yankısı
Güzel Dilekleriniz İçin Teşekkür Ederim @dehakan7 Hocam.Bu göbeklitepe hikayeleri çok hoşuma gidiyor , teşekkürler @Kargo1975![]()
Ek Bilgi ve Görüşleriniz İçin Teşekkür"ler Görkem Hocam.Saygılarımla.Dün haberlerde izledim İNGİLTERE'de bir taş maden ocağında dinazor yolu ot obur dinazorların izlediği bir yol bulunmuş birde bu yol üzerinde fosilleşmiş ayak izleride bulunmuş yeni bir keşif olarak tarihe geçmiş.
Hatta arkeologlar bambu ağacı fosillerini araştırıyordu diye hatırlıyorumBir tane belgesel vardı. İnsanlığın tarihini araştırıyordu. 400.000 yıl öncesine ait asyadaki insan varlığını anlatıyordu bilen eden var mı ?
Hamza Yardımcıoğlunu izlemekten keyif alıyorum çok bilgili bir kişiHamza Yardımcıoğlu (Poad Cast) Mahabharata Destanı
@OneMoreDay Kardeşim Saol. Tarih ve Antik Medeyitlerle İlgili, Bu Tarz Benzer Youtube Video"larınıHamza Yardımcıoğlunu izlemekten keyif alıyorum çok bilgili bir kişi