Öneri Güne Antik Medeniyetler & Tarih Belgeselleri Bırak

Hamza Yardımcıoğlu (Poad Cast) Mahabharata Destanı

Son düzenleme:
Böyle bir konu açtığın için teşekkür ederim, forumda eski medeniyetler üzerine bilgili muhakkak arkadaşlarımız vardır ,korkmadan Youtube videoları dışında kendi görüşlerini kavga etmeden iddia etmeden bilimsel platformda paylaşacak hertürden düşünceleri bekliyorum.
Çünkü ilk okuldan başlayarak devletlerin dayattığı öğrenmemizi istediği zoraki eski tarih dışında her konuda aydınlanmaya ihtiyacım var .

Son : Hurafeler ile değil eski medeniyetlerin somut gerçekleriyle belgeleriyle aydınlanmasını İstiyorum.
Belgeleriyle sunulan gerçek bir tarih ise dünyayı var olan düzeni alt üst yetmeye yeter ,hiçbir yönetim ve devlet bunu istemiyor.
@FORZA ES-ES Degerli Goruslerin İcin Tesekkur Ederim Kardeşim.

Tarih,Antik Medeniyetler Ve Antik Yapılar,Destanlar,Mitler,Ögrenecek Cok Seyler Var Hayatta Pesin Hukumlu Ön Yargılı Olursak Karanlikta Kaliriz Herkes Bir Seyler Ogrenirse
Daha Gelismis Bir Birey Ve Toplum Oluruz.

Gecmisini Bilmeyen Toplumlar Geleceklerini İnşaa Edemezler.

Ogrenmenin Okulla Bir İlgisi Yoktur.İnsan Olarak Kendimizi Surekli Gelistirebiliriz.

Yaptigimiz Paylasimlarlada Baskalarininda Ogrenmesine Katkimiz Olmus Olur.

Konu İle Alakalı Herkes Din,Siyaset,Politika,Mezhep Konularina Girmeden Kavga Gurultu Etmeden
Anlayisli İnsanlar Gibi Konusabiliriz Paylasim Ve Mesajlar Yazabiliriz Burda Her Gorusede Saygimiz
Var.
Bu Konuyu Açarken Cok Tereddut Ettim.Ama Goruyorumki Bosuna Acmamisim.Bazilari Bu Tarz Konulardan Hoslanmayabiliyor.Dedigim Gibi Ama Onlarada Saygimiz Var.
İnsallah Herkes İcin Hayırlı Olur.Saygılarımla.

Yazdığın cevapta olduğu gibi: Geçmişini bilmeyen toplumlar geleceğini inşaa edemezler.
Doğru söze ne denir..

Geri