Öneri (Güncellendi) Ulusal ve Diğer Yayınlar Otomatik Güncellemeli ve Artık EPG + VOD Eklenmiştir

Yayınlar açılmıyor artık 🤔
Açılmamasının nedenleri şu şekilde;

-Yurtdışında iseniz Türkiye VPN kullanmadığınız sürece açılmaz.

-TV yada Telefonunuzda Yurtdışı VPN’in kapalı olduğundan emin olunuz yoksa açılmaz.

-Kullandığınız Playerde M3U listesini güncellemediğiniz için açılmaz.

Bu şekilde…

Arkadaşımızın emeğine sağlık, çok başarılı bir iş çıkarmış.

Bende katkı olarak bir oynatıcı söylemek istiyorum. Forumda rast gelmedim belki paylaşan olmuştur.

Sparkle TV

Bu da aynı tivimate ve televizo gibi. Üyelik sistemi ile çalışıyor ancak mod versiyonu mevcut, aratınca bulabilirsiniz.

Bende normalde tivimate ücretli kullanıyorum. Diğer cihazlarıma Sparkle kurdum. Arkadaşın EPG li sistemi muhteşem oldu :)

Benim normalde viasat, tarih tv, national vb kanallardan kayıt almam gerekiyor. Onun için de EPG şart malum. Ücreti neyse paralı platformdan yapayım dedim yok mümkün olmuyor. O yüzden arkadaşımıza çok minnettarım, bu sistemle istediğim şey oldu.

Arkadaşımızın emeğine sağlık, çok başarılı bir iş çıkarmış.

Bende katkı olarak bir oynatıcı söylemek istiyorum. Forumda rast gelmedim belki paylaşan olmuştur.

Sparkle TV

Bu da aynı tivimate ve televizo gibi. Üyelik sistemi ile çalışıyor ancak mod versiyonu mevcut, aratınca bulabilirsiniz.

Bende normalde tivimate ücretli kullanıyorum. Diğer cihazlarıma Sparkle kurdum. Arkadaşın EPG li sistemi muhteşem oldu :)

Benim normalde viasat, tarih tv, national vb kanallardan kayıt almam gerekiyor. Onun için de EPG şart malum. Ücreti neyse paralı platformdan yapayım dedim yok mümkün olmuyor. O yüzden arkadaşımıza çok minnettarım, bu sistemle istediğim şey oldu.
eyvallah bu programı bir deneyelim Sparkle TV

Hocam iyi ilerlemeler kaydettin, emeğine sağlık

Arkadaşlar merhaba naçizane bir repo yaptım ve kabloo kanallarının sürekli güncel şekilde olacak şekilde bir liste hazırladım bu repoyu yaparken yardım aldığım @kerimmkirac ve @patr0n arkadaşlar teşekkür ediyorum sıfırdan pyhton bilmeden sadece deneme yanılma şeklinde yaptım eğer hata olursa bildirirseniz düzeltmeye çalışırım
lütfen repoyu şikayet etmeyin ki hepimiz paylaşalım

Konu güncellenmiştir artık m3u adresini girince otomatik epg gömülü şekilde geliyor otomatik güncellemeli güle güle kullanın
EPG adresi bot tarafından sürekli güncelliyor
%100 artık kaynağından EPG Bilgilerini alıyor m3u dosyası kanalların ismini otomatik tanıyor ve tüm kanalların program içeriği geliyor yani kaynakta ne varsa o ;)

VOD Desteğide geldi onun listesini ayrı paylaşıyorum otomatik kaynaktan güncelleniyor yani güncel filmler olmasa da arşiv olsun diye ekledim yabancı yerli çocuk ve yeşilçam filmleri mevcut

Ekli dosyayı görüntüle 9518Ekli dosyayı görüntüle 9520Ekli dosyayı görüntüle 9519

Ekli dosyayı görüntüle 10108Ekli dosyayı görüntüle 10109
Linkler güncellenmiştir

Canlı TV

VOD
Selam ustalar vod çalışmıyor güncelleme oluyormu acaba

Selam ustalar vod çalışmıyor güncelleme oluyormu acaba
VOD içeriklerde bir karışıklık vardı aynı filmde birkaç tane eklemiş serverden onu düzelttim sıkıntı yok güncelleme 24 saatte bir oluyor yani gece 11 gibi güncellenecek

Vod u Tivimate e ekledim içerik çıkmadı 🤔

birde filmler TR Dublaj olsaydı tadından yenmezdi

Televizo da sıkıntı yok açılıyor
Ama Tivimate de içerik yok listeyi işliyor ama birşey yok
Filmler tarafına bakıyorum hiçbir şey yok 🤔
Tivimate’de vod tarafına gelmiyor normal kanallarda duruyor liste, sizin listeyi eklerken vod’u seçmeniz lazım

Geri