Öneri 🛰️🛰️(Güncellendi) Ulusal ve Diğer Yayınlar Otomatik Güncellemeli EPG + VOD📡

Arkadaşlar tavsiye etmeden duramayacağım,atakan1983 verdiği bu harika linki,tekkan arkadaşımızın tavsiyesi Öneri - ''M3U IPTV'' Player ( Premium ) v3.0.5.2 ile mükemmel çalışıyor dünden beri devamlı izliyorum bir defa takılmadı.Arayüzüde çok kullanışlı misal Viasat Explorer de multi dil desteğide sunuyor.
VavooYayinlarini ve epg sistemi super goruntu kaliteside isteyen indirip deneyebilir indirdikten sonra virustotalde taratip temizse oyle kurarsiniz ben indirip tarattim temiz cikti kullaniyorum hala Tekkan Kardesim izin Eline Saglik.Saygilarimla.

Eline sağlık. Şimdi çalıştı
Ok bende kaynakta bir sıkıntı var zannetim benim verdiğim kısa linke sağ tıklayıp kopyala yapıştır yaparsanız sinetech forumun şifreli sayfa yönlendirme linkini kopyalamış olursunuz yani linke tıklayıp sol tarafta linki kopyala yaparsanız daha doğru olur neyse sorun yoksa iyi seyirler👍

Arkadaşlar merhaba naçizane bir repo yaptım ve kabloo kanallarının sürekli güncel şekilde olacak şekilde bir liste hazırladım bu repoyu yaparken yardım aldığım @kerimmkirac ve @patr0n arkadaşlar teşekkür ediyorum sıfırdan pyhton bilmeden sadece deneme yanılma şeklinde yaptım eğer hata olursa bildirirseniz düzeltmeye çalışırım
lütfen repoyu şikayet etmeyin ki hepimiz paylaşalım

Konu güncellenmiştir artık m3u adresini girince otomatik epg gömülü şekilde geliyor otomatik güncellemeli güle güle kullanın
EPG adresi bot tarafından sürekli güncelliyor
%100 artık kaynağından EPG Bilgilerini alıyor m3u dosyası kanalların ismini otomatik tanıyor ve tüm kanalların program içeriği geliyor yani kaynakta ne varsa o ;)

VOD Desteğide geldi onun listesini ayrı paylaşıyorum otomatik kaynaktan güncelleniyor yani güncel filmler olmasa da arşiv olsun diye ekledim yabancı yerli çocuk ve yeşilçam filmleri mevcut

Ekli dosyayı görüntüle 9518Ekli dosyayı görüntüle 9520Ekli dosyayı görüntüle 9519

Ekli dosyayı görüntüle 10108Ekli dosyayı görüntüle 10109
Linkler güncellenmiştir

Canlı TV

VOD
VOD a ekleme yapmaya devam edecekmisiniz

Arkadaşlar merhaba naçizane bir repo yaptım ve kabloo kanallarının sürekli güncel şekilde olacak şekilde bir liste hazırladım bu repoyu yaparken yardım aldığım @kerimmkirac ve @patr0n arkadaşlar teşekkür ediyorum sıfırdan pyhton bilmeden sadece deneme yanılma şeklinde yaptım eğer hata olursa bildirirseniz düzeltmeye çalışırım
lütfen repoyu şikayet etmeyin ki hepimiz paylaşalım

Konu güncellenmiştir artık m3u adresini girince otomatik epg gömülü şekilde geliyor otomatik güncellemeli güle güle kullanın
EPG adresi bot tarafından sürekli güncelliyor
%100 artık kaynağından EPG Bilgilerini alıyor m3u dosyası kanalların ismini otomatik tanıyor ve tüm kanalların program içeriği geliyor yani kaynakta ne varsa o ;)

VOD Desteğide geldi onun listesini ayrı paylaşıyorum otomatik kaynaktan güncelleniyor yani güncel filmler olmasa da arşiv olsun diye ekledim yabancı yerli çocuk ve yeşilçam filmleri mevcut

Ekli dosyayı görüntüle 9518Ekli dosyayı görüntüle 9520Ekli dosyayı görüntüle 9519

Ekli dosyayı görüntüle 10108Ekli dosyayı görüntüle 10109
Linkler güncellenmiştir

Canlı TV

VOD
teşekkürler emeğiniz için . mor paket içinde bekliyoruz.

Vod lisesi filmleri katogorize ederseniz daha iyi olur
Onu yapmam için tek tek id-leri hangi filme ait olduğunu tespit etmem gerekli ancak ona göre bir liste yapabilirim şu an tatildeyim dönünce ilgilenmeye çalışacağım

Son düzenleme:
Hayırlı günler dilerim. Televizo da izliyorum süper olmuş. Ellerine sağlık kardeşim. Başarılarınızın devamını dilerim

Geri