Güncellendi! Opus IPTV Player Pro (Premium Özellikler Aktif) - Mobil Sürüm

Ben giriş yapamadı yardımcı olur su uz
Play store otomatik güncellemelerinizi kapatın ayrıca programı güncellemeyin uygulamaya giriş yapın herhangi birşey liste eklemeden altta atla kısmına tıklayın sonra hesap oluştur kısmına uydurma bir mail adresi ve parola belirleyin kayıt olun hesabınız pro olacak sonra istediğiniz listeyi ekleyin. Sadece mobilde çalışır.

Önceki sürümü kaldırın yenisini kurup aynı hesabınızla giriş yapın kaldığınız yerden devam edin...

Harika bir arayüze sahip olan mobil IPTV oynatıcısı Opus Media Player'ın Pro sürümüdür.

Kullanım Talimatı:Uygulamaya giriş yaparken rastgele/uydurma bir mail adresi yazarak giriş yapabilirsiniz. Bu sayede Pro kullanıcı olarak tüm özelliklerden faydalanabilirsiniz.

Önemli Uyarı:Google Play Store otomatik güncellemelerinizi kapatmayı unutmayın, aksi takdirde uygulama güncellenirse Pro özellikleri gidebilir.

iyi seyirler.

Ekli dosyayı görüntüle 16939Ekli dosyayı görüntüle 16940
Güncellendi.

Önceki sürümü kaldırın yenisini kurup aynı hesabınızla giriş yapın kaldığınız yerden devam edin...

Harika bir arayüze sahip olan mobil IPTV oynatıcısı Opus Media Player'ın Pro sürümüdür.

Kullanım Talimatı:Uygulamaya giriş yaparken rastgele/uydurma bir mail adresi yazarak giriş yapabilirsiniz. Bu sayede Pro kullanıcı olarak tüm özelliklerden faydalanabilirsiniz.

Önemli Uyarı:Google Play Store otomatik güncellemelerinizi kapatmayı unutmayın, aksi takdirde uygulama güncellenirse Pro özellikleri gidebilir.

iyi seyirler.

Ekli dosyayı görüntüle 16939Ekli dosyayı görüntüle 16940
Oynatma listesi bulamadım onu da paylaşırmısın

Buneya o yasak bu yasak buradaki insanların aşağı yukarı amaçları belli yasakçıbaşı kesildi başımıza
Kime göre neye göre amaçlar belli oluyo ? Burada bir çok insan birbirine yardım amaçlı bulunuyor dünyanın bile kanunları varken bu forum kuralları neden bu kadar göze batıyor anlamış değilim hani zor bir şey istemiyoruz mor paket spor içerikleri yasak bu kadar basit kimse paylaşıp kendi başınıda forumun başınıda derde sokmak istemiyor keyfimizden yasak demiyoruz ki sorun yaşadık ihtar aldık bu yüzden yasaklandı. Burada herkes sanalda birilerine yardım edeyim diye neden kendi gerçekte hayatlarını sıkıntıya soksun ki bu açıdan düşünün.

Edit: Yasaklarla ilgili bilgi verirken sadece spor konusuna değinmişim bu yüzden mesajı düzenleme ihtiyacı duydum.

Her forumda olduğu gibi genel kurallar burada da geçerlidir konunun başlığının açık ve net olması sizin ne hakkında konu açtığınız net bir şekilde ifade eder bu yüzden açıklayıcı başlık ve açıklayıcı konu içeriği isteniyor. Şimdi ben gelip sadece yardım diye başlık açsam konuda da bana yardım eder misiniz diye mesaj atsam kim ciddiye alır direkt sorulacak soru belli sana ne için yardım edelim sorun ne ? diye sorulması lazım değil mi bu yüzden açıklayıcı başlık ve açıklayıcı konu mesaji isteniyor.

Son düzenleme:

Geri